Je hebt gezocht op: groenten

Relais & Châteaux verwelkomt 12 nieuwe leden
28 maart 2024Nieuws

Relais & Châteaux verwelkomt 12 nieuwe leden

Relais & Châteaux verwelkomt weer twaalf nieuwe leden in de collectie. De nieuwe leden delen hun visie op gastvrijheid, inzet voor authentic...

Riot Restobar opent deuren in Conscious Hotel Amsterdam City
28 maart 2024Nieuws

Riot Restobar opent deuren in Conscious Hotel Amsterdam City

Daar waar de Amstelveenseweg overgaat in de Overtoom kunnen Amsterdammers sinds kort terecht bij Riot, een restobar met branie waar verschillen worden...

Chris Naylor benoemd tot culinary director voor Minor Hotels
31 januari 2024Nieuws

Chris Naylor benoemd tot culinary director voor Minor Hotels

Meesterkok Chris Naylor gaat aan de slag als culinary director Noord-Europa voor Minor Hotels. Na achttien jaar draagt hij zijn taken als executive ch...

Restaurant Locals in Hotel Haarhuis uitgebreid met twee salons
1 november 2023Nieuws

Restaurant Locals in Hotel Haarhuis uitgebreid met twee salons

Restaurant Locals, gelegen in Hotel Haarhuis, heeft afgelopen maanden een verbouwing ondergaan en is uitgebreid met twee mooie salons. Dit jaar worden...

Food & Beverage in beweging: drie managers in gesprek
16 juni 2023Nieuws

Food & Beverage in beweging: drie managers in gesprek

Naomi Bormans, Sander van Zandbergen en Sam Hilkens. Drie jonge en ambitieuze F&B-managers ontmoeten elkaar in het Park Plaza Hotel in Utrecht. De...

Hotel Haarhuis lanceert campagne ‘Meet in Green'
26 mei 2023Nieuws

Hotel Haarhuis lanceert campagne ‘Meet in Green'

Na een complete renovatie en een grande opening in maart dit jaar, lanceert Hotel Haarhuis haar 'Meet in Green’ campagne om zakelijke bezoekers...

Zó bespaar je tijd en geld in de mise-en-place
18 oktober 2022Nieuws

Zó bespaar je tijd en geld in de mise-en-place

Kamp jij met personeelstekort? Stijgende kosten? Marges die onder druk staan? In veel horecazaken schuilt de oplossing vooral in het anders inrichten...

Lifestyle-aparthotelmerk Locke opent met WunderLocke in München 'meest ambitieuze project'
22 juli 2022Nieuws

Lifestyle-aparthotelmerk Locke opent met WunderLocke in München 'meest ambitieuze project'

De accommodatie met 360 appartementen in de opkomende buurt Sendling brengt een ‘one-of-a-kind’ hospitalityconcept naar de Beierse hoofdst...

Erfgoedlocaties en F&B: Red de gast van je tantes boezem en beroer de zintuigen!
10 juni 2022Nieuws

Erfgoedlocaties en F&B: Red de gast van je tantes boezem en beroer de zintuigen!

Zodra je aan de slag gaat met kasteelhotels en F&B, raak je nieuwsgierig naar de belevingswereld van ervaren erfgoedexploitanten die zich binnen m...

Restaurant in Hotel Haarhuis mag zich Dutch Cuisine-restaurant noemen
5 april 2022Nieuws

Restaurant in Hotel Haarhuis mag zich Dutch Cuisine-restaurant noemen

Restaurant LOCALS gevestigd in Hotel Haarhuis is een samenwerkingsverband aangegaan met Dutch Cuisine; een organisatie die de Nederlandse keuken en ee...

Restaurant Lizz geopend in Relais & Châteaux Weeshuis Gouda
16 maart 2022Nieuws

Restaurant Lizz geopend in Relais & Châteaux Weeshuis Gouda

In november 2021 kondigde Relais & Châteaux Weeshuis Gouda (WSHS) al de komst aan van Remco Kuijpers als chef van restaurant LIZZ. Inmiddels...

Aparthotelmerk Locke breidt uit naar Berlijn en München
14 december 2021Nieuws

Aparthotelmerk Locke breidt uit naar Berlijn en München

Lifestyle aparthotelmerk Locke breidt verder uit naar Europa met twee nieuwe Duitse openingen in München en Berlijn in 2022. De opening van Wunde...

Hotel Haarhuis opent eerste Arnhemse restaurant met Vertical Farm
10 december 2021Nieuws

Hotel Haarhuis opent eerste Arnhemse restaurant met Vertical Farm

  Het nieuwe restaurant LOCALS in Hotel Haarhuis opent vandaag haar deuren! Het concept van dit bekende hotel in Arnhem: oer-Hollandse kost, maa...

Veganistische jus de veau wint We're Smart Future Award
22 november 2021Nieuws

Veganistische jus de veau wint We're Smart Future Award

De VOL5 'Jus de Vegetable', een veganistische Jus de Veau van Food Things!, werd afgelopen zondag tijdens de We’re Smart Futur...

Relais & Châteaux verwelkomt negen nieuwe leden
15 november 2021Nieuws

Relais & Châteaux verwelkomt negen nieuwe leden

Dyvig Badehotel, Nordborg- Nordburg, Denemarken Het Dyvig Badehotel ligt tussen een weelderig landschap en de Baltische Zee in op het eiland g...

Suitehotel Pincoffs, De Ceuvel en The Shore winnen duurzame Gaia Green Awards
22 september 2021Nieuws

Suitehotel Pincoffs, De Ceuvel en The Shore winnen duurzame Gaia Green Awards

Tijdens de horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam zijn op dinsdag 21 september de Gaia Green Awards 2021 uitgereikt. Op het inspiratiepaviljoen rondom duur...

Van der Valk: horecafamilie beweegt moeiteloos mee met de tijdgeest
17 september 2021Nieuws

Van der Valk: horecafamilie beweegt moeiteloos mee met de tijdgeest

In een jubileumeditie van Hospitality Management mag de grootste hotelketen van Nederland niet ontbreken. Net als bij uw vakblad, is er bij Van der Va...

Restaurant Hemingway Bergen op Zoom wordt Restaurant 1397
6 september 2021Nieuws

Restaurant Hemingway Bergen op Zoom wordt Restaurant 1397

Restaurant 1397 is de nieuwe naam van restaurant Hemingway in Grand Hotel en Résidence De Draak in Bergen op Zoom. Het restaurant, dat is geves...

Hospitalitybedrijf met een verhaal: HIM+
6 augustus 2021Nieuws

Hospitalitybedrijf met een verhaal: HIM+

Achterhoekse gastvrijheid, kwaliteit en toegankelijkheid voor een groot publiek. Dat is waar de Horeca Inspiratie Maatschappij (HIM+) voor staat, de...

Nieuwe leden voor Relais & Châteaux
27 juli 2021Nieuws

Nieuwe leden voor Relais & Châteaux

Het van origine Franse boutique hotel label Relais & Châteaux verwelkomt begin dit jaar 4 nieuwe leden, die de groep komen verrijken. Van he...

voco The Hague officieel geopend
16 juli 2021Nieuws

voco The Hague officieel geopend

Vanaf vandaag is Den Haag officieel een nieuw premium hotelconcept rijker: voco The Hague. Burgemeester Van Zanen heeft vrijdagochtend ...

Blurring in the beverages: wijn versus bier
23 juni 2021Nieuws

Blurring in the beverages: wijn versus bier

Zowel bier als wijn wordt door de mens al duizenden jaren gebrouwen en verbouwd. De kennis over deze oer-producten lijkt in de dynamiek nooit verzadig...

Bjorn Massop; culinair architect van de Achterhoek
1 juni 2021Nieuws

Bjorn Massop; culinair architect van de Achterhoek

Het is een missie waar hij steeds radicaler in wordt. Chef-kok Bjorn Massop van Hotel Villa Ruimzicht streek in 2017 neer in de ongekroonde hoofd...

Heeft ieder hotel straks een hygiëne officer?
12 mei 2021Nieuws

Heeft ieder hotel straks een hygiëne officer?

Sinds de start van de coronapandemie is men zich meer bewust van het belang van goede hygiëne. De hotellerie is daarop geen uitzondering. De groo...

Sterrenrestaurant Calla's kookt in Boutique Hotel Corona
11 november 2020Nieuws

Sterrenrestaurant Calla's kookt in Boutique Hotel Corona

Aan het Buitenhof in Den Haag treft u het oudste viersterrenhotel van de stad, Boutique Hotel Corona. Op zaterdag 28 november verhuist het enige Haags...

Rabobank: blijvende omzetdaling door coronacrisis
13 juli 2020Nieuws

Rabobank: blijvende omzetdaling door coronacrisis

De lagere omzetten voor bijna alle bedrijfssectoren in Nederland gaan nog zeker een jaar aanhouden. Met name in de horeca, industrie, automotive en de...

Ambities bij hotel blooming in Bergen ''Een Bib Gourmand zou geweldig zijn''
3 juli 2020Nieuws

Ambities bij hotel blooming in Bergen ''Een Bib Gourmand zou geweldig zijn''

Dit interview is onderdeel van het drieluik ‘Hotellerie aan de Noordzeekust geportretteerd’. Twee weken geleden publiceerden we deel 1, he...

Dutch Cuisine: Juist nu is een kortere keten belangrijk
1 juli 2020Nieuws

Dutch Cuisine: Juist nu is een kortere keten belangrijk

Dutch Cuisine zal steeds breder gekend en gewaardeerd worden, denken Monique Mulder en Marjan Pijnenburg, bestuursleden van de stichting die de Nederl...

Culinaire mogelijkheden binnen de anderhalvemetersamenleving
12 juni 2020Nieuws

Culinaire mogelijkheden binnen de anderhalvemetersamenleving

De coronacrisis heeft gezorgd voor een nieuwe realiteit, een realiteit die hotelprofessionals en hotelondernemers heeft gedwongen om na te denken over...

Alles over pannen
15 april 2020Nieuws

Alles over pannen

Roestvrijstaal, keramiek, gietijzer, koper of aluminium. De keuze voor de pan wordt gemaakt door te kijken wat ermee bereid dient te worden. In dit ar...

Rudolf Bos nieuwe chef-kok Café Americain
12 maart 2020Nieuws

Rudolf Bos nieuwe chef-kok Café Americain

Het befaamde Café Americain lanceert vandaag een gloednieuw menu van de hand van meesterkok Rudolf Bos. Bos zwaait sinds eind februari de scept...

"Zoek de samenwerking om het eigen bereik te vergroten"
11 maart 2020Nieuws

"Zoek de samenwerking om het eigen bereik te vergroten"

Het fonkelnieuwe nhow Amsterdam RAI belichaamt het huidige hotellandschap. Nieuw, energiek, indrukwekkend en dynamisch. In die dynamiek is de F&B...

Voedselverspilling in horeca kan 50 procent minder
6 maart 2020Nieuws

Voedselverspilling in horeca kan 50 procent minder

Binnen de horeca kan enorm bespaard worden op voedselverspilling. Rabobank is de Food Waste Challenge gestart en heeft met 170 ondernemers a...

blooming hotel wint de Zoover Award voor beste hotel van Nederland
28 januari 2020Nieuws

blooming hotel wint de Zoover Award voor beste hotel van Nederland

Eind 2019 werd blooming hotel, gevestigd in Bergen (NH), reeds verkozen tot Nederlands Meest Duurzame Hotel. Een fantastische prestatie op zich. En da...

Relais & Châteaux chefs slijpen de messen over duurzame vis
22 november 2019Nieuws

Relais & Châteaux chefs slijpen de messen over duurzame vis

Een totaal van 11 chefs van het gerenommeerde hotel- en restaurantlabel Relais & Châteaux slijpt de messen over het thema hoe duurzame en lo...

Bas van Kranen en Alain Passard slaan handen ineen
7 november 2019Nieuws

Bas van Kranen en Alain Passard slaan handen ineen

Internationaal gerenommeerd driesterrenchef Alain Passard (Arpège Restaurant) en chef Bas van Kranen (Restaurant Bord’Eau) slaan de hande...

Interview: De F&B-manager van de toekomst
6 november 2019Nieuws

Interview: De F&B-manager van de toekomst

Yuri Dries, Agnes Raggers en Luuk Rijnders. Drie jonge en ambitieuze F&B-managers ontmoeten elkaar in Hotel Arena, Amsterdam. Dezelfde functie, an...

Eden Hotels omarmt Dutch Cuisine
16 oktober 2019Nieuws

Eden Hotels omarmt Dutch Cuisine

Eden Hotels gaat als eerste hotelketen van Nederland het ontbijt verduurzamen op basis van de uitgangspunten van Dutch Cuisine. Vanochtend tekende Ede...

Het Schgaguler Hotelwint de Hotel Property Award 2019
16 oktober 2019Nieuws

Het Schgaguler Hotelwint de Hotel Property Award 2019

De 'Hotel Property Award 2019' ging dit jaar naar het Schgaguler Hotel in Castelrotto/Kastelruth, Zuid-Tirol. De prijs werd uitgereikt op...

Blooming meest duurzame hotel van het land
25 september 2019Nieuws

Blooming meest duurzame hotel van het land

Na eerder dit jaar brons (Dutch Hotel Award) en zilver (Zoover Award) te hebben gewonnen, is het voor hotel blooming nu goud wat de klok slaat. Gister...