100.000 kamers voor Hilton in Europa, Midden-Oosten en Afrika

Auteur: Roy Spijker
Internationaal 7 maart 2017
100.000 kamers voor Hilton in Europa, Midden-Oosten en Afrika

In aanloop naar het Hotel Investment Forum in Berlijn heeft Hilton aangekondigd dat het de grens van 100.000 kamers in Europa, Midden-Oosten en Afrika heeft gepasseerd. Het hotelconcern verwacht dat er in de komende drie jaar nog eens 40.000 kamers bij zullen komen in deze regio.

Patrick Fitzgibbon, senior vice president, development, Europe, Middle East & Africa van Hilton zegt hierover: "Het bereiken van 100.000 kamers is een belangrijke mijlpaal voor ons als bedrijf, met name gezien de kwaliteit en de breedte van het aanbod van Hilton in de regio. We lopen voorop als het gaat om de ontwikkeling van nieuwe kamers in Europa, Midden-Oosten en Afrika. Aan zestig procent van de kamers die op dit moment in de pijplaan staan, wordt al gewerkt."

Merken

Onlangs ging in Madrid de honderdste vestiging open van DoubleTree by Hilton. In 2016 opende in Reykjavik in IJsland in 2016 het eerste Canopy by Hilton de deuren. Daarnaast is het de bedoeling dat de komende drie jaar het aantal hotels van Hampton by Hilton en Hilton Garden Inn Hotels verdubbelt. 

"De afgelopen tien jaar hebben we vijf nieuwe merken geïntroduceerd op de markt. Dit gaf ons de mogelijkheid om te groeien in verschillende segmenten. Op dit moment zijn er hotels van ons middensegment op 200 locaties in ontwikkeling," aldus Fitzgibbon.

Meer lezen over Hilton? Klik Hier!

Overig nieuws