14e Hotelvrijmibo in Hilton The Hague

25 oktober 2010 |
14e Hotelvrijmibo in Hilton The Hague<

De dagen worden korter, en dus de avonden steeds langer. Dat komt goed uit, want op vrijdagavond 29 oktober is iedereen die werkzaam is in de hotellerie van harte welkom bij de veertiende Hotelvrijmibo. Voor de tweede keer in Den Haag, op een prachtige historische locatie, maar in een gloednieuw hotel.

Hilton The Hague
De borrel vindt dit keer namelijk plaats in het nog maar net - in juli - geopende Hilton The Hague. Het hotel ligt midden in het historische centrum van Den Haag en biedt volop sfeer, luxe en comfort. De riante gastenkamers behoren tot de ruimste in de stad en bij mooi weer kan er op het zonnige terras van de Executive Lounge worden genoten van een prachtig uitzicht over de stad. Ook bijzonder is het restaurant Grand Cafè Pearl (te zien op de foto), dat de sfeer ademt van de beroemde schilder Vermeer. En maak kennis met het Hilton Meetings™ concept, het summum van moderne vergader- en congrestechnologie.

Rondleidingen
Nieuwsgierig geworden naar dit bijzondere hotel? Meld je dan snel aan voor deze spetterende Hotelvrijmibo! Tijdens de borrel geeft het hotel diverse rondleidingen, zodat je een uniek kijkje achter de schermen kunt krijgen. Ook zorgt het hotel voor lekkere hapjes, de drankjes zijn - tegen gereduceerde prijs - voor eigen rekening.

Hotelvrijmibo
De Hotelvrijmibo is dé gelegenheid om informeel en ongedwongen bij te praten met vrienden, collega’s, bekenden en onbekenden uit de Nederlandse hotelwereld.

Aanmelden
Aanmelden voor de borrel kan op de "geheel vernieuwde website":http://www.hotelvrijmibo.nl. Naast alle info over onze borrels zijn er ook allerlei interessante nieuwtjes te vinden. En kunnen gebruikers een eigen MyMiBo-netwerk opbouwen.

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks alle hotelupdates

Overig nieuws

Nieuwe general manager en chef-kok Hotel Arena

Özgür Eylen zal per 1 februari 2018 als general manager aan de slag gaan in het recent verbouwde en gerenoveerde Hotel Arena. In december 2017 is Sander Louwerens gestart als nieuwe chef-kok in het desbetreffende hotel café-restaurant PARK. Tot op heden is Özgür Eylen w...

Hotel Innovatie
Blooming Bergen bant plastic

Elk jaar belandt 8 miljard kilo plastic in de oceanen, waaronder veel plastic waterflesjes. En dat is pet vinden blooming en Dopper. Daarom draait het hotel de kraan dicht voor de plastic single-use fles. Vanaf half januari sluit blooming zich aan bij de internationale P.E.T. FREE beweging van Doppe...

Toerisme
Onderzoek: Overtoerisme is ons probleem

Foto: “Waarom heet het toeristenseizoen als we niet op ze mogen schieten?” © Jeroen Oskam (Florence) Kan er te veel toerisme zijn? De afgelopen drie jaar zijn ‘toerismemoeheid’ en protesten tegen het toerisme wereldwijd in het nieuws gekomen. Het is vooral een stedeli...

Awards Hotel
Pulitzer Hotel wint Best Outdoor verlichting

Afgelopen weekend werden voor het eerst de Festive Lighting Awards uitgereikt aan de Amsterdamse hotels met de meest bijzondere, feestelijke verlichting. Vier hotels vielen in de prijzen. Een professionele jury beoordeelde de hotelverlichting en deelde prijzen uit in drie verschillende categorie&...

Hotel Jubileum
Museum Rotterdam brengt ode aan Hotel New York

Op 5 mei 2018 viert Hotel New York zijn 25-jarig jubileum. Aanleiding voor Museum Rotterdam om op een bijzondere wijze een ode te brengen aan dit markante hotel. De tentoonstelling: Hotel New York, story of pioneers, opent op 4 mei en vertelt het indrukwekkende verhaal van een stadsicoon. 25 jaar...

Internationaal Marriott
Marriott onder vergrootglas in China vanwege website

De hotelketen Marriott ligt onder vuur bij Chinese media. De hotelketen bestempelde bijvoorbeeld Taiwan en Tibet in een enquete als landen, maar dat gaat er bij China niet in. Opschudding De Amerikaanse hotelketen Marriott zorgde voor opschudding door Taiwan, Hongkong, Macao en Tibet als l...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks alle hotelupdates

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2018 - Uitgeverij PS

Uitgave door: