ART Hotel Eindhoven beste Best Western

2 februari 2011
ART Hotel Eindhoven beste Best Western

Op maandagavond 31 januari nam Roel Rol van het Best Western Premier ART Hotel Eindhoven de ‘Best Western Quality Award 2010/2011’ in ontvangst. Best Western Parkhotel Putten eindigde op de tweede plaats en Best Western ART Hotel Rotterdam is uitgekomen op een derde plaats. De winnende hotels scoorden uitzonderlijk hoog op onderhoud, schoonmaak en gastenfeedback.

*Jaarlijkse controle*
Jaarlijks worden alle Best Western Hotels in Nederland gecontroleerd op de internationale eisen die Best Western stelt op het gebied van onderhoud, kwaliteit, service, personeel, schoonmaak en branding. Het hotel dat de beste resultaten behaalt ontvangt de award.

*Feedback als uitgangspunt*
Het Best Western Premier ART Hotel Eindhoven scoorde op zowel onderhoud, schoonmaak, kwaliteit en service en daarnaast op gastenfeedback uitzonderlijk hoog en mag zich een jaar lang de Quality Award winnaar 2010/2011 noemen.

*logisch en terecht*
Wytze van den Berg, directeur Best Western Nederland: "Wij vinden het erg belangrijk om de kwaliteit in onze hotels te waarborgen en zijn dan ook erg trots op de prestaties van deze hotels. De laatste weken horen we in de media veel berichten over onhygiënische hotels, dat is onaanvaardbaar. Gelukkig worden ook gasten steeds kritischer op kwaliteit en hygiëne. Logisch en ook terecht."

*Winnaars overige categorieën*
Best Western Motel de Naaldhof in Oss ontving de prijs voor ‘Best Investment’ voor de investeringen die zij hebben gedaan om de kwaliteit van hun hotel verder te verbeteren. Best Western Parkhotel Putten ontving de onderscheiding ‘Best Rewards Performance’ vanwege een stijging in loyaliteitsomzet van ruim 200%. De ‘Best Revenue Performance’ ging naar Best Western Hotel Petit in Den Haag, omdat zij het Best Western reserveringssysteem beter zijn gaan inzetten en daardoor een omzetstijging hebben gerealiseerd van 140%.

*Op de foto (vlnr):* Roel Rol, eigenaar van het Best Western Premier ART Hotel Eindhoven, Emma van Dorsten, eigenaresse van Best Western Hotel Petit in Den Haag, Wytze van den Berg directeur Best Western Hotels Nederland, Stefanie en Martin Meijer, eigenaren Best Western Parkhotel Putten in Putten.

~Frank Lindner~

Overig nieuws