Best Western breidt uit op de Veluwe

7 juni 2010
Best Western breidt uit op de Veluwe

Het vernieuwde hotel Hof van Putten heeft zich per 1 juni aangesloten bij Best Western Hotels. Het driesterrenhotel is een mooie aanvulling op het huidige aanbod van Best Western op de Veluwe. Het hotel biedt 89 compleet vernieuwde kamers en is gelegen in een bosrijke omgeving naast het viersterren Best Western Parkhotel Putten.

*Meer business*
Hotel Hof van Putten verwacht door aansluiting bij Best Western meer zakelijke reizigers te trekken, onder meer door het zakelijke loyaliteitsprogramma van de keten; Best Western Rewards en de vergaderservice BestMeeting. Algemeen Directeur Martin Meijer: "Aansluiten bij Best Western Hotels is voor ons dé manier om onze bezetting op te voeren. Na de goede ervaringen van de aansluiting van ons Parkhotel Putten bij Best Western, was het een logische keus om na de renovatie van Hof van Putten ook dit hotel aan te sluiten bij Best Western Hotels".

*Landelijk gelegen*
Best Western directeur Wytze van den Berg is verguld met deze nieuwe aanvulling op het aanbod op de Veluwe: "Met 89 compleet vernieuwde kamers bieden wij al onze zakelijke en toeristische gasten een aantrekkelijk landelijk gelegen hotel in het midden van het land."

*In en rond het hotel*
Tijdens het verblijf kunnen gasten gebruik maken van de faciliteiten van het nabijgelegen Best Western Parkhotel Putten, zoals de vergaderzalen, sauna, solarium, fitness, grand café en het restaurant. Op een steenworp afstand van het hotel bevindt zich Natuurpark De Hoge Veluwe en steden als Amersfoort, Harderwijk en Apeldoorn.

~Nienke Duimelaar~

Overig nieuws