Beste hotelbar van Nederland gezocht

6 maart 2014
Beste hotelbar van Nederland gezocht

Voor de derde keer wordt de verkiezing voor de Red & Grey Hotel Bar Award georganiseerd. Dit jaar maken niet alleen Amsterdamse hotelbars kans om deze prijs te winnen, maar kunnen
ook hotelbars in Den Haag en Rotterdam meedingen.

*Testers op pad*
Komende twee maanden bezoekt een onafhankelijk testteam de verschillende hotelbars om te kijken welke genomineerd worden voor de Best Hotel Bar Award 2014. De testers letten onder meer op service, de kaart, het interieur, de sfeer en de programmering. De genomineerden worden begin mei bekend gemaakt en dan kan er de hele maand online worden gestemd. In juni wordt bekend welke hotelbar zich de beste van Nederland mag noemen.

*Opmars*
“Hotelbars zijn in Nederland bezig met een grote opmars,” zegt organisator en trendwatcher Vincent van Dijk. “Na Amsterdam zien we dat er ook in andere steden steeds meer bijzondere hotelbars komen en dat de hotelbar een steeds geliefdere uitgaansplek wordt voor mensen die willen genieten van een goede cocktail en internationale service. In veel wereldsteden was dit al langer aan de hand en afgelopen jaren zie je dat ook Nederlandse hotels veel meer investeren in hun bar. En niet zonder resultaat. Het aanbod en de kwaliteit zijn echt sterk toegenomen.”

*Winnaars*
Vorig jaar won de SKYLOUNGE van DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal de prijs voor de beste hotelbar van Amsterdam. In 2012 viel de eer te beurt aan Tunes Bar van het Conservatorium Hotel.

*Aanmelden en organisatie*
Hotels kunnen zich aanmelden voor de verkiezing via de site "BestHotelBar.com":http://BestHotelBar.com. Hier kan vanaf medio mei ook gestemd worden. De verkiezing wordt georganiseerd door creatief bureau HBMEO en wordt mogelijk gemaakt door de cocktaildrank Red & Grey (de mix van Canadian Red en Grey Goose).

~Door~ "~Frank Lindner~":mailto:redactier@uitgeverijps.nl

Overig nieuws