Blycolin

1 januari 2011 |
Blycolin

Blycolin is dé internationale specialist in linnenservices voor de hospitality branche. Blycolin biedt totaal-oplossingen in het linnen-management voor hotels, restaurants en wellnesscentra. Groot, klein of hele horecaketens. Blycolin wil namelijk voor iedereen bijdragen aan de optimalisatie van de kwaliteitsbeleving van hún gasten. Door een jarenlange ervaring, brede expertise, hoog kwaliteitsbewustzijn in diensten en producten, modulaire concepten en sterke innovatiedrang.



People, Planet & Profit
In de expansie werkt het bedrijf voortdurend aan een gezonde balans tussen people, planet en profit. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is dan ook rotsvast verankerd in het ondernemersbeleid. Mensen en hun welzijn, ondernemen voor en in de samenleving, duurzaam inkopen en zorg voor milieu staan daarin volledig centraal. Dat legt Blycolin zichzelf en alle partners waarmee zij samenwerken om te groeien strikt op.



Core Business
Blycolin neemt het linnenmanagement uit handen. Klanten kunnen investeren in hun core business. Zij hebben de keuze uit een bewezen hoogwaardige textielcollectie waarbij naleveringen gegarandeerd kunnen worden. Tevens verzorgt Blycolin voor hotels de bewassing en het transport middels geselecteerde partnerwasserijen. Door langdurige samenwerking met deze partners zijn klanten gewaarborgd van continuïteit en kwaliteit.

Bedrijfsgegevens
Bedrijfsnaam: Blycolin
Adres hoofdkantoor: Van Heemstraweg Oost 4, 5301 KE Zaltbommel
Telefoon: 0418-541800
Fax: 0418-541850
Algemeen e-mailadres: "welkom@blycolin.com" Website: www.blycolin.com


Producten en Key Words
Linnenverhuur, linnenservice, Fairtrade, GOTS, BIO, bedlinnen, SnooZZe, tafellinnen, linen renting, kokskleding, kussens, dekbedden, textiel service, textile service, bedtextiel, duurzaam linnen, MVO, wellness linnen, Embrace, Opus, Partner in linnenservice, Symphonie, Cornice, EazZzybed, Toscane

PreferredHotelSuppliers


Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Overig nieuws

30 jaar Hospitality Management
11 jaar geleden in Hospitality Management: Chris Luken

Hospitality Management blaast dit jaar dertig kaarsjes uit. Dat mag gevierd worden en dat doen we dan ook uitgebreid! Iedere week publiceert de redactie een verhaal uit vervlogen tijden op de website. Deze week Fletcher-oprichter Chris Luken. In 2010 sprak Hospitality Management met de 'self- ...

Corona
Verspreiding Britse coronamutatie slecht nieuws voor de horeca?

Het Outbreak Management Team (OMT) laat weten zich zorgen te maken over de verspreiding van de Britse coronamutatie in ons land. In meest recente advies worden deze zorgen gedeeld. Ook worden strengere maatregelen niet uitgesloten. Welke dat zijn, is nog niet bekend, alhoewel de avondklok al besprok ...

Economie Corona
Hotelovernachtingen volgend jaar weer terug op niveau 2019

Na de grootste dip uit de historie van de hotelsector is herstel in zicht. In 2022 komt het aantal hotelovernachtingen in Nederland weer uit op het niveau van piekjaar 2019 met bijna 55 miljoen. In Amsterdam duurt het een jaar langer voordat de schade is ingelopen, omdat de stad erg afhankelijk is v ...

Achtergronden Ondernemen
Max Brown Hotels winnaar 'Hotel Website of the Year 2021'

Zojuist is tijdens een digitale ceremonie bekend gemaakt dat Max Brown Hotels winnaar is geworden van de Hotel Website of the Year verkiezing 2021. De hotelketen mag deze titel een jaar lang voeren en heeft een bokaal en een cheque ter waarde van € 1.000 ontvangen. Communicatieboodschap door ...

Personeel Achtergronden
Bekende gezichten van Château Neercanne nemen afscheid

Château Neercanne kondigt aan dat twee bekende gezichten van Château Neercanne per 1 maart aanstaande afscheid gaan nemen vanwege een volgende stap in hun carrière. Maître d’Hotel Dennis Lemmens maakt promotie binnen Oostwegel Collection en wordt Food & Beverage Ma ...

Hans van Spronsen
Column Hans van Spronsen: 2020; Het jaar van personeelstekort tot gastentekort

Begin 2020 was onze zorg en grootste uitdaging voor het jaar: het personeelstekort. In maart werden we ruw geconfronteerd met een nieuwe werkelijkheid. Corona sneed ons de pas af. Dit met ongelofelijke gevolgen voor onze sector. Al snel moesten we leven met de verplichte sluiting en vervolgens met d ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2021 - Uitgeverij PS

Uitgave door: