Chefs Okura serveren comfortfood op zomerse Serre’s Thursdays

Auteur: redactie
F&B Gastronomie 5 juni 2024
Chefs Okura serveren comfortfood op zomerse Serre’s Thursdays

Serre’s Thursdays maken van de zomerse donderdagen in Serre Restaurant een onvergetelijke en unieke ervaring. De donderdagen in juni, juli en augustus zijn chefs uit verschillende restaurants van Hotel Okura Amsterdam te gast in de keuken van Serre Restaurant. In aanvulling op de reguliere kaart, bereiden zij hun favoriete comfortfood gerechten. Bij zwoele zomeravonden kunnen gasten van Serre’s Thursdays genieten op het terras van Serre aan het water.

Chefs Andrea Ranieri en Antonio Castiello zetten de smaken van de Italiaanse keuken op de kaart, in juli kunnen gasten genieten van het favoriete comfortfood van tweesterrenchef Arjan Speelman en in augustus heeft chef Lodewijk Akito van Tilborgh een Japans menu gecreëerd.

Juni: Authentiek Italië

Tijdens de Italiaanse maand, juni, proeven gasten de smaken van Italië in het hart van Amsterdam. Authentiek en traditioneel Italiaans bereid. Van bruschetta, fritto misto, spaghetti Frutti di mare, tagliata di manzo, tot het klassieke dessert tiramisù.

Juli: Arjans favorite

Tweesterrenchef Arjan Speelman, verruilt op de donderdagen in juli de keuken van Ciel Bleu voor Serre Restaurant. Tijdens Serre’s Thursdays maken gasten kennis met zijn ultieme comfortfood gerechten zoals Pulpo met zwarte Paella. Precies bereid zoals hij er optimaal van geniet en zoals alleen hij dat kan.

Augustus: Japanse traditie

In de Japanse keuken zijn gerechten doorspekt met traditie en bijzondere gebruiken om gasten een authentieke smaakbeleving te bieden. Serre’s chef Lodewijk Akito van Tilborgh, die voorheen in de keuken van Yamazato werkte, bereidt tijdens Serre’s Thursdays zijn comfortfood gerechten.

Blijf op de hoogte!

Twee keer per week het actuele en relevante hotelnieuws in uw mailbox? Registreer hier voor onze gratis digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Overig nieuws