Crowne Plaza Den Haag heeft nieuwe GM

7 september 2015
Crowne Plaza Den Haag heeft nieuwe GM

Boudewijn Martens zal per vandaag starten als de nieuwe general manager van Crowne Plaza Den Haag–Promenade. Hij volgt Vincent Pahlplatz
op, die zijn carrière buiten de groep van Apollo Hotels & Resorts zal voortzetten.

*Boudewijn Martens*
Boudewijn Martens (33) begon zijn loopbaan bij Apollo Hotels & Resorts in 2010 als operationeel directeur van Wellnessresort Thermae 2000. Vervolgens maakte hij de overstap als hotel manager van Ramada Apollo Hotel Amsterdam City Centre, waar hij de afgelopen jaren succesvol leiding heeft gegeven. Met zijn team mocht hij twee awards in ontvangst nemen: Best Hotel The Netherlands en Hotel of the Year 2015. Zijn nieuwe uitdaging brengt hem dus naar de hofstad. Boudewijn Martens: "Mijn ambitie is om te bouwen op de rijke historie van gastvrijheid. Sleutelwoorden zijn bijzondere service, unieke gastvrijheid en commercieel succes. Ik kijk er ontzettend naar uit!"

*Nieuwe energie*
Ook Alexander Kluit, business area manager van de keten, is verheugd: "In de afgelopen jaren heeft onze onderneming fors geïnvesteerd in Crowne Plaza Den Haag-Promenade. De ruime ervaring van Boudewijn, zijn verfrissende blik en oog voor detail zal nieuwe energie brengen voor het team en kwaliteit voor de gast."

Overig nieuws