Den Dekker is F&B Professional 2013

19 januari 2013 |
Den Dekker is F&B Professional 2013

Iris den Dekker, F&B-Manager van het Hilton Royal Parc Soestduinen, is uitgeroepen tot F&B Professional of the Year 2013. Dat gebeurde tijdens het jaargala van de AF&BM op 19 januari.
Het gala is dit jaar gehouden in Sofitel Legend The Grand in Amsterdam. Den Dekker volgt Reint van Rooij (F&B-Manager Novotel Amsterdam City) op die de award vorig jaar won.

Finalisten
Na een spannende stemronde was Den Dekker samen met Levy Smit (F&B-Manager bij Hotel Beaumont in Maastricht) en Albert Veerman (F&B-Manager bij d’Vijff Vlieghen/NH Hotels uit Amsterdam) overgebleven als finalist.


Levy Smit, Iris den Dekker en Albert Veerman leverden een titanenstrijd tijdens de finale voor de vakjury

Vakjury
De drie finalekandidaten presenteerden zich op 17 januari voor de vakjury die dit jaar uit Stella van der Sluis (general manager Congreshotel Papendal Arnhem), Maarten Wessels (horeca-trainer/coach), Reint van Rooij en Frank Lindner (hoofdredacteur Hospitality Management) bestond. Volgens hen had Den Dekker zich tijdens de presentaties het beste bewezen als volwaardig en allround F&B Professional.

Verslag van de jurydag door Punkmedia

Iris tussen de juryleden Reint van Rooij, Frank Lindner en Maarten Wessels. Stella van der Sluis was helaas verhinderd voor het gala


Tijdens het gala vond tevens de officiële voorzitterswissel plaats. Suzanne de Zwaan neemt de voorzittershamer over van Richard Francke. Door founding partners Blycolin, Olivier en Vinites werd Francke getrakteerd op een weekend Italië

Op de foto boven: Iris den Dekker geflankeerd door directeur KHN Lodewijk van der Grinten en voorzitter van de AF&BM Suzanne de Zwaan.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Overig nieuws

Column David Bakker
Column: Keizer, koning, kroonprins

Tijdens de opening van HotelTech 2019, bijna een jaar geleden, vroeg dagvoorzitter Jeroen Smit aan de zaal vol hoteliers met welk doel zij voor de hospitalitybranche hadden gekozen? Voor het geld? Of omdat gastvrijheid in je DNA zit? Uit zijn verhaal dat volgde concludeerde ik dat je alleen een gezo ...

Interview Longread
Martin Lindelauf met pensioen: een interview in 41 vragen, deel 3

Na 41 dienstjaren houdt Martin Lindelauf (61) het voor gezien. Hij laat de hotellerie achter zich. In 41 vragen portretteert Hospitality Management de gedreven hotelier. Dit is deel 3 uit de reeks, die uit vier delen bestaat. Het laatste deel volgt over enkele dagen. Je team, was dat groot? ...

Columns
Column: Inzicht in gastvrijheidspsychologie gewenst

Triest nieuws, maar we zullen nog een lange periode moeten dealen met het coronavirus. Alhoewel veel hotels in Nederland deze zomer hebben geprofiteerd van de binnenlandse vakanties gaan we een twijfelachtige herfst en winter tegemoet. Ik ben bang dat een deel van uw gasten een psychologisch ‘ ...

Hotelketens
Hotel Merici Sittard wordt toegevoegd aan Accor hotelmerk MGallery

Hotel Merici Sittard van Black Label Hotels wordt per 1 april 2021 onderdeel van Accor’s MGallery Hotel Collection. Het viersterrenhotel is gevestigd in het voormalige klooster van de zusters Ursulinen aan de Oude Markt in het centrum van Sittard. De franchise partner is de huidige operator, B ...

Toerisme Airbnb
Dit zijn de meest gastvrije plekken in Nederland

Staycations zorgen voor een nieuwe trend. Nederlanders zoeken vaker landelijke gebieden op, waarbij met name Airbnb-gasten in minder bezochte provincies gastvrij ontvangen zijn door hosts. In verband met COVID-19 zijn Nederlanders gevraagd deze herfstvakantie dichtbij huis te blijven. Airbnb spoort ...

Hotelbouwplannen Opening
Boutique hotel WSHS opent in 2021

Iets stilletjes tot leven laten komen. Iets dat er al lang was, maar ineens van zich laat horen. Het is de metamorfose van het oude Weeshuis (1599) in Gouda naar Boutique hotel WSHS; nu nog volop in de steigers, straks een stijlvol toevluchtsoord met internationale allure. Met veel liefde is het mon ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Wat vindt Sander Allegro ervan?
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: