Den Dekker is F&B Professional 2013

19 januari 2013
Den Dekker is F&B Professional 2013

Iris den Dekker, F&B-Manager van het Hilton Royal Parc Soestduinen, is uitgeroepen tot F&B Professional of the Year 2013. Dat gebeurde tijdens het jaargala van de AF&BM op 19 januari.
Het gala is dit jaar gehouden in Sofitel Legend The Grand in Amsterdam. Den Dekker volgt Reint van Rooij (F&B-Manager Novotel Amsterdam City) op die de award vorig jaar won.

*Finalisten*
Na een spannende stemronde was Den Dekker samen met Levy Smit (F&B-Manager bij Hotel Beaumont in Maastricht) en Albert Veerman (F&B-Manager bij d’Vijff Vlieghen/NH Hotels uit Amsterdam) overgebleven als finalist.


~Levy Smit, Iris den Dekker en Albert Veerman leverden een titanenstrijd tijdens de finale voor de vakjury~

*Vakjury*
De drie finalekandidaten presenteerden zich op 17 januari voor de vakjury die dit jaar uit Stella van der Sluis (general manager Congreshotel Papendal Arnhem), Maarten Wessels (horeca-trainer/coach), Reint van Rooij en Frank Lindner (hoofdredacteur Hospitality Management) bestond. Volgens hen had Den Dekker zich tijdens de presentaties het beste bewezen als volwaardig en allround F&B Professional.

Verslag van de jurydag door "Punkmedia":http://www.punkmedia.nl/


~Iris tussen de juryleden Reint van Rooij, Frank Lindner en Maarten Wessels. Stella van der Sluis was helaas verhinderd voor het gala~


~Tijdens het gala vond tevens de officiële voorzitterswissel plaats. Suzanne de Zwaan neemt de voorzittershamer over van Richard Francke. Door founding partners Blycolin, Olivier en Vinites werd Francke getrakteerd op een weekend Italië~

Op de foto boven: Iris den Dekker geflankeerd door directeur KHN Lodewijk van der Grinten en voorzitter van de AF&BM Suzanne de Zwaan.

Overig nieuws