Dineren in een rijdende trein

23 juli 2015
Dineren in een rijdende trein

Bobby van Galen, F&B Professional of the Year 2015, blijkt een grote inspiratie voor velen. Met Hoftrammm zette hij een origineel concept op
de kaart, namelijk dineren in een rijdende Haagse tram. Panorama Rail Restaurant heeft dit concept in een ander jasje gestoken en biedt vanaf eind augustus de mogelijkheid aan om te dineren in een rijdende historische trein.

*Treinrit door het land*
De trein rijdt vanaf Amsterdam Centraal langs Haarlem, Leiden, Den Haag, Rotterdam, Gouda en Breukelen en laat de gasten ruim 2,5 uur genieten van een viergangendiner. Tijdens de treinrit worden onder andere de bloembollenvelden bij Lisse en het Groene Hart gepasseerd. Hierdoor varieert het uitzicht van drukke stadscentra tot uitgestrekte weidegebieden en van historische stadsranden tot moderne industriële complexen.

*Michelinster chef aan boord*
De viergangendiners die in het Panorama Rail Restaurant geserveerd worden, zijn bedacht en gemaakt door Edwin Soumang, chef van het Nederlandse Restaurant One dat met een Michelinster is bekroond. Ieder kwartaal wijzigt het menu dat passend bij de tijd van het jaar wordt samengesteld.

Overig nieuws