Dit is de nieuwe GM van W Amsterdam

Auteur: Redactie
Personalia 13 november 2023
Dit is de nieuwe GM van W Amsterdam Oliver Kesseler, de nieuwe GM van W Amsterdam

Oliver Kesseler heeft een indrukwekkende professionele achtergrond, waarin hij waardevolle ervaring heeft opgedaan als GM bij W Istanbul, The Address Boulevard & The Address Dubai Mall en Hilton Dubai.

Kesseler heeft de rol overgenomen van Remco van Kamp, die 4 jaar lang GM was bij W Amsterdam en momenteel dezelfde functie bekleedt in W Praag. Voor zijn komst naar Amsterdam bekleedde Kesseler de positie van cluster general manager bij een lokale hotelgroep in Dubai en diende hij als general manager van W Istanbul.

Van oorsprong uit Duitsland, bouwde Kesseler ook een succesvolle carrière op bij Hilton voordat hij zich bij W Amsterdam voegde. Zijn toekomstplannen benadrukken zijn toewijding aan het hotel en het team, waarbij hij van plan is om voor langere tijd bij W Amsterdam te blijven.

W Amsterdam fungeert als een levendige en verbindende hub, waarbij inclusiviteit als een kernwaarde wordt beschouwd. De focus ligt op het organiseren van inspirerende en educatieve evenementen die mensen samenbrengen. Volgens Oliver Kesseler is het de taak van het hotel om een ontmoetingsplaats te zijn waar mensen samenkomen.

Kesseler benadrukt dat het aangaan van nieuwe partnerschappen essentieel is voor de verdere profilering van W Amsterdam. In 2023 hebben ze al met succes samengewerkt, bijvoorbeeld tijdens de inspirerende Pride-campagne die gericht was op inclusiviteit, individualiteit en eenheid. Ook was er de samenwerking tijdens ADE, waarbij Cercle & W Hotels W Amsterdam overnamen en de voornaamste figuren uit de hedendaagse elektronische muziekscene samenbrachten.

Daarnaast wijst Kesseler op de aantrekkelijkheid van het aantrekken van personeel van buiten Nederland naar een Amsterdams hotel. In Nederland, en met name in Amsterdam, is Engels over het algemeen voldoende omdat de meeste mensen Engels spreken. Op deze manier weerspiegelt de diversiteit in het team de gevarieerde samenstelling van het hotel.

Blijf op de hoogte!

Twee keer per week het actuele en relevante hotelnieuws in je mailbox? Schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Overig nieuws