Dit is de top 3 van de Hotello of the Year award 2024

Auteur: Redactie
Awards 14 november 2023
Dit is de top 3 van de Hotello of the Year award 2024

Melle Schellekens (HTH’09), Iris Koning (HMSL’11) en Ramez Ramzy (HTH’14) lieten meer dan 40 genomineerden en 5 halve finalisten achter zich. Tijdens de jaarlijkse vakjury bijeenkomst hielden 8 Hotello’s een pitch in de vorm van een Pecha Kucha (20 slides, elk 20 seconden in beeld). Volgens de vakjury was het een lastig besluit. Het waren acht prachtige verhalen en ijzersterke Hotello’s die stuk voor stuk thuis hoorden in de top 8 van de Hotello of the Year Award.

Ieder jaar reikt HotelloTop deze onderscheiding uit aan dé Hotello (of Hotello duo) die onderscheidend heeft gepresteerd binnen óf buiten de gastvrijheidsbranche in 2023. De Hotello of the Year onderscheidt zich via de kernwaarden; gastvrij, optimistisch, energiek, sociaal vaardig, inventief en pragmatisch, ambitieus en met een grote werklust. Bovendien heeft deze persoon in 2023 onderscheidend gepresteerd en draagt met trots de naam Hotello uit. De vakjury bestond wederom uit gerenommeerde Hotello’s: Caroline Receveur, Bram Kreté, Marc van Boekholt, Ben de Ruijter, Peter Heule en Willem van der Zee, voorgezeten door Stephanie van Oorschot.

Alle Hotello’s hebben een topprestatie geleverd en HotelloTop deelt hun trots. Iedereen in de top 8 had een indrukwekkend verhaal en mag trots zijn op zijn of haar nominatie:

●       Jan-Jaap Altenburg (HMSL’14)
●       Don Janmaat (HTH’15)
●       Fleur Hüsken (HMSM’22)

●       Mieke Verduijn (HTH’13)
●       Xander Waller (HMSM’16)

Vervolgprocedure

Maandag 20 november starten de finalisten met hun online campagnes. Hun doel is om zoveel mogelijk stemmen te werven. Vanaf vrijdag 1 december kan het publiek 3 weken lang online stemmen voor hun favoriete Hotello. Deze stemmen tellen voor een deel mee in de einduitslag van de award. Volg de finalisten en hun campagne op de voet via de Instagram, LinkedIn en Facebookpagina van HotelloTop.

Blijf op de hoogte!

Twee keer per week het actuele en relevante hotelnieuws in je mailbox? Schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Overig nieuws