DoubleTree by Hilton opent nieuw hotel

30 april 2015
DoubleTree by Hilton opent nieuw hotel

DoubleTree by Hilton kondigde vandaag de opening van zijn nieuwste hotel in Amsterdam aan – het DoubleTree by Hilton Amsterdam – NDSM
Wharf aan de oever van het IJ.

~Foto: Gasten hebben in het hotel uitzicht op de NDSM werf~

*88 kamers*
Het nieuwe hotel telt 88 kamers, waarvan meer dan de helft uitkijkt op de Amsterdamse grachten. Het hotel is gelegen in het NDSM-district, waar tegenwoordig veel creatieve bedrijven zijn gevestigd. Naast de moderne kamers kunnen gasten gebruikmaken van de fitnessruimte die 24 uur per dag is geopend, of genieten van een maaltijd in restaurant Brooklyn.

*Amsterdam als internationaal knooppunt*
"Amsterdam is een internationaal knooppunt van bedrijven en cultuur, en telt 170 verschillende nationaliteiten. Wij zijn verheugd gasten van over de hele wereld te mogen verwelkomen in het DoubleTree by Hilton Amsterdam – NDSM Wharf, de nieuwste toevoeging aan de portefeuille van het merk van meer dan 80 hotels die reeds geopend zijn of in de pijplijn zitten in Europa en het merk van meer dan 410 hotels die reeds geopend zijn in 35 landen over de hele wereld", aldus John Greenleaf, global head, DoubleTree by Hilton.

*Bereikbaarheid*
Het hotel is makkelijk te bereiken met de auto, trein of boot, en is ook gunstig gelegen ten opzichte van luchthaven Schiphol. Het hotel ligt naast de NDSM-werf, die ooit de grootste scheepswerf ter wereld was. Dit gebied is tegenwoordig een creatief centrum waar kunstenaars en (creatieve) bedrijven zijn gevestigd en tentoonstellingen en festivals worden gehouden.

*Spannende tijd voor gebied NDSM-werf*
"Mijn team en ik zijn ontzettend blij om de eerste gasten in het hotel te mogen verwelkomen. Het is een spannende tijd voor dit deel van de stad, waar de afgelopen jaren ontzettend veel in is geïnvesteerd en dat grote veranderingen heeft ondergaan. Wij kijken ernaar uit de eerste gasten te mogen ontvangen en een werkelijk unieke ervaring te bieden", vertelt Patrick Kerkhoven, general manager, DoubleTree by Hilton Amsterdam – NDSM Wharf.

*Restaurant Brooklyn*
Gasten van het DoubleTree by Hilton Amsterdam – NDSM Wharf kunnen tevens van Nederlandse en internationale gerechten genieten in restaurant Brooklyn. Brooklyn biedt plaats aan 100 gasten. Het restaurant is volgens de hotelketen ook een ideale locatie voor een zakelijke lunch of een informeel etentje met familie. Daarnaast kunnen gasten na een lange dag van een van de vele cocktails genieten aan de bar.

*Over DoubleTree by Hilton*
Na de opening van het DoubleTree by Hilton Nottingham Gateway afgelopen maart, vormt de opening van het DoubleTree by Hilton Amsterdam – NDSM Wharf wederom een uitbreiding van de groeiende portefeuille van het merk in Europa. In Amsterdam is het hotel een toevoeging op het DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station, dat in 2011 werd geopend.

~Christel Tuin~

Overig nieuws