Dusit en École Hôtelière de Lausanne versterken samenwerking

16 maart 2016
Dusit en École Hôtelière de Lausanne versterken samenwerking

Dusit International’s Education Division heeft een 'Memorandum of Understanding' getekend met het
beroemde École Hôtelière de Lausanne (EHL).

~Foto (v.l.n.r.): Chanin Donavanik chairman of the Executive Committee Dusit International, Suphajee Suthumpun, Group CEO Dusit International, Michel Rochat CEO Ecole hôtelière de Lausanne en Guglielmo Brentel, president, EHL Holding SA~

*Versterken van hospitality-onderwijs in Azië*
Deze overeenkomst is een uitbreiding van de samenwerking van EHL en Dusit om meer Dusit hospitality schools met EHL-accreditatie naar de ASEAN regio te brengen. Sinds 2012 heeft EHL het International Hospitality and Resort Management programma geaccrediteerd op de Dusit Thani College's in Bangkok en Pattaya. De twee instituten zullen ook (verder) gaan samenwerken op het gebied van praktijkonderwijs, e-learning en programma's die erop gericht zijn om toekomstige leiders van de Thaise hospitality industrie klaar te stomen voor de toekomst.

*Hotelscholen in Azië*
Het Dusit Thani College werkt momenteel aan verschillende educatieprojecten in Oman, Sri Lanka, Vietnam, Indonesië en China op het gebied van hotel en hotel management school. De eerste school opent binnenkort in de Filipijnen.

~Christel Tuin~

Overig nieuws