Een Terugblik op Hotelvrijmibo Connects

Auteur: Redactie
Events 7 september 2023
Een Terugblik op Hotelvrijmibo Connects

"Terugblikkend op vrijdag 1 september, kijken we met veel voldoening terug op een bruisende editie van Hotelvrijmibo Connects", aldus Melle Pegman. Tijdens dit evenement zijn er niet alleen nieuwe inzichten verworven, maar ook waardevolle verbindingen gelegd. De rondleiding door het hotel was een doorslaand succes, en we werden meegesleept door het enthousiasme waarmee het prachtige nhow Amsterdam Rai Hotel werd verkend.

De keynote speaker, Vincent Somsen, nam ons mee in de wereld van kunstmatige intelligentie, met de nadruk op ChatGPT en de impact ervan op de hotelsector. Aan de hand van praktische voorbeelden en realistische scenario's illustreerde hij overtuigend hoe AI het potentieel heeft om de hotellerie te transformeren.

Een bijzondere vermelding gaat uit naar de moderator van het evenement: Michael Diederich. Met zijn unieke charme en energie bracht hij een speelse interactieve oefening, die iets weg had van het bekende Mad Libs. De hele zaal lag in een deuk terwijl de aanwezigen woorden aandroegen om samen een grappig en uniek verhaal te creëren, wat perfect aantoonde hoe creativiteit mensen kan verenigen.

"Hotelvrijmibo Connects was niet alleen een gelegenheid om te leren en te lachen, maar ook om te netwerken en te genieten", aldus Jacob de Graaff. De verfijnde hapjes, het adembenemende uitzicht en de algehele ambiance vormden het ideale decor voor betekenisvolle ontmoetingen en onvergetelijke momenten.

We kijken reikhalzend uit naar wat de toekomstige edities voor ons in petto hebben met nog meer kansen voor kennisdeling en netwerken in de hotellerie.

Mis de foto's en video's van dit evenement niet, die te vinden zijn op de website van Hotelvrijmibo. 

Blijf op de hoogte!

Twee keer per week het actuele en relevante hotelnieuws in je mailbox? Schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Overig nieuws