Golden Tulip nieuwe sponsor KNKV

23 oktober 2015
Golden Tulip nieuwe sponsor KNKV

Keten Golden Tulip is de nieuwe sponsor van het Koninklijk Nederlands Korfbalverbond. De samenwerking is vastgelegd voor een jaar met de
intentie deze uit te breiden naar drie jaar. Golden Tulip is hiermee o.a. shirtsponsor van het Nederlands team. Daarnaast is Golden Tulip ook partner van het KNKV.

*'A-merk'*
Rob Verleg, manager marketing & communicatie bij het KNKV: "Wij zijn zeer trots dat we wederom een A-merk hebben kunnen binden aan de korfbalsport. In navolging van Opel en Jupiler ziet nu ook Golden Tulip de toegevoegde waarde van een samenwerking met de Nederlandse korfbalsport. Golden Tulip zal shirtsponsor worden van Oranje, voor het eerst tijdens het aankomende WK in België."

*Ambities*
Golden Tulip is zeer enthousiast over de ambities van het KNKV om de korfbalsport niet alleen in Nederland maar ook internationaal nog beter op de kaart te zetten. "Wij verbinden graag onze naam aan de best bekeken zaalsport van Nederland, die door meer dan 100.000 spelers wordt beoefend. Korfbal is de enige gemengde sport met een hechte verenigingsstructuur voor de hele familie. Dat past goed bij de hotels van Golden Tulip en Tulip Inn", aldus Roger Kruft, marketing manager van Louvre Hotels Group Benelux.

~Mirte Bouman~

Overig nieuws