Holiday Inn uitgeroepen tot beste middenklasse hotel

1 oktober 2009
Holiday Inn uitgeroepen tot beste middenklasse hotel

Holiday Inn Hotels & Resorts is uitgeroepen tot beste middenklasse hotelbedrijf voor zakenreizigers wereldwijd en van Azië. Uit onderzoek van Synovate kwam het merk voor de negende keer op rij als beste uit de bus. De stemmen werden verzameld in de Business Traveller Asia Pacific Readers' Poll 2009, waaraan alleen veel reizende zakenlieden konden deelnemen. Uit hetzelfde onderzoek bleek InterContinental Hotels & Resorts favoriet als beste hotelbedrijf voor zakenlui in Europa.

"We zijn verheugd dat onze merken hoge waardering oogsten bij de veel reizende zakenlieden. De stemmen die door de hotelgasten zijn gegeven zijn voor ons het teken dat men de warme en oprechte service in onze hotels waardeert," aldus Edwin Yap Hawson, vice president brand delivery bij IHG Asia Pacific. "We zijn overtuigt dat het vertrouwen en verbintenis van hotelgasten in het merk Holiday Inn nog verder kan groeien naarmate de rebranding van het merk de voltooiing nadert."

~Hospitality Management, Frank Lindner~

"*Stuur door...*":mailto:?SUBJECT=Lees%20dit%20bericht%20van%20Hotellerie.nl%20op%20Hospitality%20Management&BODY=De%20afzender%20van%20deze%20e-mail%20wil%20u%20graag%20attenderen%20op%20het%20volgende%20nieuwsitem%20op%20Hospitality%20Management.nl%0A%0Ahttp://www.hospitality-management.nl/nieuws/holiday-inn-uitgeroepen-tot-beste-middenklasse-hotel/

Overig nieuws