Hoscom wederom best gemanaged

28 mei 2013
Hoscom wederom best gemanaged

Hoscom behoort ook dit jaar weer tot de beste geleide bedrijven van het midden- en grootbedrijf van Nederland. De kwalificatie maakt onderdeel uit van het ‘Best Managed Companies’ programma dat
Deloitte in samenwerking met TiasNimbas Business School en VNO-NCW organiseert.

*Rode draad*
Hoscom viel op vanwege de manier waarop elk individueel hotel wordt geleid, iedere onderneming heeft een speciaal ontwikkeld visiedocument wat de rode draad is voor elk hotel. Naast haar eigen identiteit heeft elk hotel een uniek concept. Lucas Petit (foto), eigenaar van Hoscom zegt hierover: "Naast het visiedocument is de rol voor elke medewerker van groot belang, bij ons is elke medewerker ondernemer. Dat betekent goed nadenken over elke actie die je doet, past het binnen de visie van het hotel en bovenal: worden gasten er dolgelukkig van?!" Hoscom bekroont hiermee voor het tweede jaar op rij haar jarenlange inzet voor conceptontwikkeling, onafhankelijke bedrijfsvoering en personeel.

*Verbeteringen*
Hoscom werd verder geprezen voor het doorvoeren van de verbeterpunten die het in 2012 kreeg voorgesteld. Op elk van deze onderdelen die door Deloitte werden aanbevolen, was aanzienlijke verbetering zichtbaar. Ook het goede managementinformatiesysteem werd wederom geprezen.

~Frank Lindner~

Overig nieuws