Hospitality-Management.nl is nieuw!

18 juni 2012
Hospitality-Management.nl is nieuw!

Een vernieuwde website voor Hospitality-Management.nl! De afgelopen maanden zijn we achter de schermen zeer druk geweest met het aanpassen van de website. Resultaat: nog meer mogelijkheden!

*Aantrekkelijke dossiers*
Vol trots presenteren we de vernieuwde website. Hierop bieden we nog meer nieuws en wordt het overzichtelijker gebracht. U vindt nog makkelijker uw weg door de website dankzij de nieuwe lay-out. "Aantrekkelijke dossiers":http://www.hospitality-management.nl/dossiers.html en "actuele vacatures":http://www.hospitality-management.nl/vacatures.html bieden inzicht en achtergronden.

*Columnisten en video's*
"De columnisten":http://www.hospitality-management.nl/column/rate-unparity/ die u kent uit de papieren editie van Hospitality Management hebben ook een plek gekregen op de nieuwe site. Bij toerbeurt zijn zij online te lezen. Ook de "recente uitgaven":http://www.hospitality-management.nl/bladen.html staan als handige downloads online. Er is een betere koppeling gemaakt met diverse sociale media. Nieuw zijn de "video’s":http://www.hospitality-management.nl/ op de homepage. Deze zijn informatief of onderhoudend van aard.

*Actueel lunchroomnieuws*
Al deze aanpassingen hebben we gedaan om u nog beter te voorzien in uw dagelijkse behoefte aan het meest actuele hotelnieuws. We nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op de vernieuwde website van Hospitality Management.

~Myrtille Vromans~

Overig nieuws