Hotel Aduard kiest voor Best Western

15 juli 2011
Hotel Aduard kiest voor Best Western

Na meer dan een jaar verbouwen sluit het gerenoveerde Hotel Restaurant Aduard zich aan bij hotelketen Best Western. Op 15 juli opnen staatssecretaris Bleeker en burgemeester Swart van Zuidhorn het hotel officieel.

*Verdrievoudiging capaciteit*
De capaciteit van het restaurant en de zalen is verdrievoudigd en het hotel is uitgebreid met twaalf kamers. Alle zalen zijn multifunctioneel en kunnen apart worden gebruikt, maar ook worden samengevoegd voor grote gezelschappen tot 400 gasten.

*Natuur centraal*
In het vernieuwde hotel staat de natuur centraal. Minke Kingma, eigenaresse van Best Western Hotel Restaurant Aduard: "De natuur zie je terug in de gebruikte materialen, schilderijen en gerechten maar ook in het uitzicht en de locatie. De zalen kijken uit op het Groninger land en ’s nachts kan je via een doorkijk op de eerste verdieping sterren kijken. Daarnaast maken we in de keuken gebruik van verse streekproducten en vlees van eigen land."

Aansluiting Best Western
Ook Best Western is zeer verheugd met de aansluiting van Hotel Restaurant Aduard bij de keten. Wytze van den Berg, directeur Best Western Hotels Nederland: "Hotel Aduard is echt een aanwinst voor Best Western. Na de verbouwing is het een schitterend gerenoveerd hotel geworden. De locatie, naast Groningen, is voor zowel de toeristische als de zakelijke markt heel belangrijk. Bovendien is het een hotel waar persoonlijke gastvrijheid hoog in het vaandel staat."

~Frank Lindner~

Overig nieuws