Hotel Aduard kiest voor Best Western

15 juli 2011 |
Hotel Aduard kiest voor Best Western<

Na meer dan een jaar verbouwen sluit het gerenoveerde Hotel Restaurant Aduard zich aan bij hotelketen Best Western. Op 15 juli opnen staatssecretaris Bleeker en burgemeester Swart van Zuidhorn het hotel officieel.

Verdrievoudiging capaciteit
De capaciteit van het restaurant en de zalen is verdrievoudigd en het hotel is uitgebreid met twaalf kamers. Alle zalen zijn multifunctioneel en kunnen apart worden gebruikt, maar ook worden samengevoegd voor grote gezelschappen tot 400 gasten.

Natuur centraal
In het vernieuwde hotel staat de natuur centraal. Minke Kingma, eigenaresse van Best Western Hotel Restaurant Aduard: "De natuur zie je terug in de gebruikte materialen, schilderijen en gerechten maar ook in het uitzicht en de locatie. De zalen kijken uit op het Groninger land en ’s nachts kan je via een doorkijk op de eerste verdieping sterren kijken. Daarnaast maken we in de keuken gebruik van verse streekproducten en vlees van eigen land."

Aansluiting Best Western
Ook Best Western is zeer verheugd met de aansluiting van Hotel Restaurant Aduard bij de keten. Wytze van den Berg, directeur Best Western Hotels Nederland: "Hotel Aduard is echt een aanwinst voor Best Western. Na de verbouwing is het een schitterend gerenoveerd hotel geworden. De locatie, naast Groningen, is voor zowel de toeristische als de zakelijke markt heel belangrijk. Bovendien is het een hotel waar persoonlijke gastvrijheid hoog in het vaandel staat."

Frank Lindner

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Overig nieuws

Personalia Hotel
Nieuwe operations manager Landgoed Huize Bergen

Hubèrt van den Heuvel is de nieuwe operations manager van Landgoed Huize Bergen te Vught. Van den Heuvel heeft in het verleden veel ervaring opgedaan binnen de hospitality. De afgelopen 10 jaar heeft hij gewerkt als (interim)bedrijfsadviseur voor horecabedrijven op het gebied van conceptontwi...

Hotelbouwplannen Culinair
Nieuwe hotelkamers voor sterrenrestaurant Valuas Venlo

Sterrenrestaurant Valuas in Venlo heeft 13 totaal vernieuwde hotelkamers in gebruik genomen. Bij de inrichting is de natuur gebruikt als inspiratiebron en speelt duurzaamheid een grote rol. Het is de derde grote verbouwing in acht jaar voor eigenaar Eric Swaghoven, die eerder het restaurant en de ke...

Tech Advertorial
Best Western City Hotel de Jonge kiest voor PMS van Guestline

Het Best Western City Hotel de Jonge is sinds 1874 een begrip in de hoofdstad van Drenthe en beschikt over 72 hotelkamers, restaurant en 8 vergaderzalen. Het hotel kiest voor een PMS-systeem van Guestline. Rob Riper, algemeen directeur van Best Western City Hotel de Jonge: Met de installatie heb...

Personalia
Transfers binnen Hotel Okura

Met het aantreden van Michiel Roelfsema als general manager van Hotel Okura Amsterdam vinden er verschuivingen binnen het managementteam plaats. Michiel Roelfsema maakt bekend dat Femke Groeneveld-Weller en Jos Pallandt, beiden reeds werkzaam in het hotel, nieuwe verantwoordelijkheden op zich nemen....

Opening
Bühne vrij voor Ruby Leni Hotel Düsseldorf

Niet ver van de beroemde Königsallee opende de Ruby Group afgelopen maandag 13 mei met Ruby Leni haar tweede hotel in Düsseldorf. Het hotel heeft 170 kamers, een bar, een café en een buitenterras. De ruimtes die vroeger als kantoorruimte van het Mischimmobilie dienden, herbergen teg...

Events
Van Hessen viert honderd jarig bestaan met speciaal event

Ronald Huiskamp is conceptontwikkelaar, eigenaar van H-Hospitality en eigenaar van het restaurant Arles. Drie goede redenen om Ronald uit te nodigen om te spreken tijdens het 100-jarig event van Van Hessen. Een restaurant starten is één. Je doelstellingen realiseren is twee. Ronald ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Columns Sander Allegro
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: