Hotel Investment Seminar 2016

16 maart 2016
 Hotel Investment Seminar 2016

Wereldwijde transacties, investeringen en ontwikkelingen in de hotelmarkt stimuleren de cash flows. In 2015 bedroeg het hoteltransactievolume
in Nederland ruim 350 miljoen euro . Maar hoe beïnvloeden de recente ontwikkelingen in deze (internationale) cash flows de Nederlandse economie? Hoe presteert Nederland in de internationale hotelmarkt? En wat is de invloed van internationale investeerders?

*14 april 2016*
Deze vragen staan centraal tijdens het Hotel Investment Seminar 2016 (HIS 2016).
Op 14 april 2016 organiseren Hilton Worldwide, DLA Piper, CBRE en Hospitality Support Group de 6e editie van het Hotel Investment Seminar. Na het succes van voorgaande jaren is de HIS uitgegroeid tot hét kennisevent over hotelinvesteringen. Dit jaar zal de HIS plaatsvinden in het gloednieuwe Hilton Amsterdam Airport Schiphol.


~De sprekers (van linksboven tot rechtsonder): Alphons Spaninks, Celine Vadam, Jileen Loo, Joe Strather, Kim Torriani, Roman Wagenaar, Susheela Rivers, Jan Steinebach en Jan Roersma~

*Experts aan het woord:*
Experts geven elk een eigen visie op het centrale thema van de middag ‘De Impact van Internationale kapitaalstromen in Nederland’.

De sprekers deze middag zijn specialisten uit verschillende hoteldisciplines:
Celine Vadam (STR Global) gaat in op de laatste trends in de internationale hotelmarkt waarna Joe Stather (CBRE UK) de wereld van internationale kapitaalstromen nader toelicht.

Alphons Spaninks (AXA Investment Managers) geeft met behulp van recente vastgoedtransacties inzicht in het perspectief van de belegger. De verkoop van het Jaz Hotel Amsterdam en het NH Grand Krasnapolsky komen hierbij onder andere aan bod.
Een scherpe paneldiscussie tussen Roman Wagenaar (ING Bank-Hotels) en Kim Torriani (Goldman Sachs) moet nieuwe inzichten geven in het beleid van investment banking in Nederland.

*Aziatische kapitaalstromen:*
Jileen Loo (CBRE UK) en Susheela Rivers (DLA Piper) leggen de focus op Aziatische kapitaalstromen en de effecten hiervan op de Nederlandse hotelmarkt. Uiteraard zal deze informatieve dag worden afgesloten met een netwerkborrel.
Dit evenement is alleen toegankelijk voor genodigden. Wanneer u geen uitnodiging heeft ontvangen maar wel geïnteresseerd bent in deelname, dan kunt u een e-mail sturen naar "info@hotelinvestmentseminar.nl.":mailto:info@hotelinvestmentseminar.nl

~Christel Tuin~

Overig nieuws