Hotelvrijmibo wederom groot succes

18 juni 2010
Hotelvrijmibo wederom groot succes

Afgelopen vrijdag 11 juni genoten meer dan 330 mensen van een extra feestelijke editie van de "Hotelvrijmibo":http://www.hotelvrijmibo.nl. De borrel werd dit keer gehouden in het Amsterdamse NH Barbizon Palace, wat een uitstekende locatiekeuze bleek. Het werd een grootse en druk bezette borrel, waarbij een vijftal vermaarde Amsterdamse NH restaurants er ook op culinair gebied een sprankelende avond van maakten.

*Exclusieve hapjes*
Dankzij de inspanningen van Restaurant Sogno (NH Amsterdam Centre), Restaurant Reflet (NH Grand Hotel Krasnapolsky), Brasserie Schiller (NH Schiller), Restaurant d'Vijff Vlieghen (NH City Centre) en Restaurant Vermeer (NH Barbizon Palace) kon er worden genoten van allerlei exclusieve hapjes.*Bijzondere verlichting*
Het fraaie en historische NH Barbizon Palace was voor deze gelegenheid op een bijzondere manier uitgelicht. Ook de rondleidingen door het hotel, inmiddels een vast en niet meer weg te denken onderdeel van de Hotelvrijmibo’s, waren een groot succes.

*Prettig kennismaken*
Alles bij elkaar zorgde voor een ongedwongen en ontspannen sfeer, waardoor er allerlei nuttige contacten konden worden gelegd door de deelnemers. De vrijdagmiddagborrel is voor iedereen die in een hotel werkt een ideale gelegenheid om collega’s en vakgenoten uit de hotelbranche op een informele en gezellige manier te ontmoeten.

~Frank Lindner~

Overig nieuws