Ibis Hotels lanceert 'Sleep Art'-app

29 maart 2013
Ibis Hotels lanceert 'Sleep Art'-app

De hotelketen ibis Hotels biedt een app aan, die een kunstwerk maakt van slaappatronen. Met de geluids- en bewegingssensoren van de iPhone, worden geluid en beweging van de slaper omgezet in
'slaapkunst'. De app combineert digitale functionaliteit met design.

*Speciale wekfunctie*
Via een menuscherm kunnen gebruikers beginnen met het maken van kunst wanneer ze naar bed gaan. De app is voorzien van een wekfunctie. Het kunstwerk is voltooid zodra de wekker gaat. Vervolgens kunnen gebruikers hun kunstwerk per e-mail versturen, via Twitter tonen aan hun volgers of delen met vrienden via Facebook.

*Comfortabel bed doorslaggevend*
Thomas Dubaere, senior vice president ibis Brands in Noord Europa vertelt: "We zijn blijven investeren in onderzoek en nieuwe technologie om onze gasten een aangename nachtrust te bezorgen en de verwachtingen van klanten in het budgetsegment te overtreffen. De Sleep Art-app laat iedereen, inclusief onze gasten, de creatieve en functionele kant van ibis zien." Uit recent onderzoek bleek dat 70 procent van de gasten een comfortabel bed de doorslaggevende factor vinden bij het uitkiezen van een budgethotel.

~Myrtille Vromans~

Overig nieuws