In korte tijd derde hotel voor European Hotel Capital

Auteur: Redactie
Branded Content 7 februari 2023
In korte tijd derde hotel voor European Hotel Capital

European Hotel Capital, actief sinds 2022, voegt nu al een derde hotel toe aan de portefeuille: het Best Western Plus City Hotel Gouda telt 101 kamers, een restaurant en zeven zalen. Het plan is onder andere om het hotel flink te verduurzamen.

Voor de overname was het full service hotel in handen van Titus Stoelinga en Marcel Rutten. Het Best Western Plus City Hotel Gouda is 10 jaar geleden geopend, prachtig onderhouden en realiseert stabiele resultaten. Mede door een gezonde mix van toeristen en zakelijke gasten past het hotel perfect in de strategie van EUHC.

Nieuwe bladzijde

Joost Mees, Managing Director van EUHC, kijkt vol vertrouwen naar de toekomst. “We gaan een nieuwe fase in met het hotel”, verklaart hij. “De komende periode gaan we vaststellen hoe we de resultaten van het hotel kunnen optimaliseren en zowel het vastgoed als de exploitatie verder kunnen verduurzamen.” Hij kijkt vooral uit naar de nauwe samenwerking met het huidige team van het hotel. “Zij hebben de afgelopen jaren immers solide werk verzet”, licht Mees toe.

Huidige hotels in de portefeuille

Het hotel is een fraaie toevoeging aan de huidige twee in hun portefeuille. Het eerste hotel is het in november geopende 'Motto by Hilton' in hartje Rotterdam, het tweede Motto by Hilton van het gloednieuwe, wereldwijde Hilton concept. Bij dit hotel zit ook het inmiddels welbekende, hippe visrestaurant Pesca. Het andere hotel is de herontwikkeling van een oud pakhuis in Amsterdam-Noord. Hotel Uptown, gelegen in de trendy buurt Overhoeks, zal uiteindelijk ongeveer 200 kamers tellen.

Benieuwd geworden naar verdere informatie over projecten, de mogelijkheid om zelf te investeren of een financiële partner voor jouw hotel? Kijk dan op www.euhc.eu.

Overig nieuws