Independent Hotel Show Amsterdam: schrijf je hier kosteloos in

Auteur: Redactie
Events 10 februari 2023
Independent Hotel Show Amsterdam: schrijf je hier kosteloos in

De Independent Hotel Show vindt op 14 en 15 maart plaats in de RAI in Amsterdam. Een divers programma met leerzame talks over de gast van de toekomst en de laatste horecatrends, inspirerende workshops en pittige paneldiscussies. Inschrijven kan via de link onderaan dit bericht.

De van oorsprong Engelse Independent Hotel Show vindt voor de derde keer plaats in Amsterdam. Kernthema’s zijn dit keer branding, de toekomst van het reizen, generational intelligence en wervingsstrategie. Nieuw is het Circular Lab. Hier staan verschillende start-ups die milieuvriendelijke innovaties en duurzame designoplossingen presenteren. Ook nieuw zijn het HR Quarter en het Energy Saving Quarter. Deze wijken zijn toegevoegd om tastbare en kosteneffectieve oplossingen te laten zien voor de twee grootste uitdagingen van dit moment. Hier staan toonaangevende leveranciers en experts die kunnen helpen met het behalen van de duurzaamheids- en de wervingsdoelstellingen van een hotel.

Daarnaast kun je kennismaken met producten en services van een selectie van leveranciers en netwerken met andere Europese hoteliers. Inschrijven kan via onderstaande link. Daarna kun je één of meer seminars boeken.

De nieuwste foodtrends

Twee dagen lang is er een uitgebreid seminarprogramma. Op de Hotel Innovation Stage brengen experts en innovators de nieuwste trends voor de hotelsector in de vorm van flitsende presentaties. Zo vertellen modeontwerpers over het veranderende hoteluniform en is er een presentatie over het vervoermiddel van de toekomst. Op de gloednieuwe Hotel Business Stage zijn er diverse presentaties en paneldiscussies. Zo presenteert Google een onderzoek over het de verwachtingen van de reiziger ten opzichte van 2019. Ook is er een sessie over de nieuwste trends op het gebied van eten en drinken onder leiding van trendwatcher Gijsbregt Brouwer. In de exclusieve Social Business Space ontmoeten hoteliers en de marktleiders uit de industrie elkaar.

Awards

Voor het eerste worden de IHA Awards uitgereikt voor de Independent Hotelier Of The Year, het Hotel Concept Of The Year en het Hotel Partnership Of The Year. Ook is er een award voor Best Hotel Website of the Year, in partnership met Hoteliers.com. Stemmen voor de awards kan hier. De winnaars worden bekendgemaakt op de eerste avond van de Independent Hotel Show. 

Design

Op de Independent Hotel Show is er veel aandacht voor design. Topontwerper Ingrid van der Veen geeft haar kleurrijke visie op de hotellobby en verschillende designers presenteren de laatste interieurtrends. Van verlichting tot tableware. Ook is er nog meer ruimte gecreëerd voor netwerken onder het genot van een glas wijn en live muziek. 

Met de code HOSPBUS23 hoef je niet 90 euro te betalen voor een ticket: 

https://independenthotelshow-amsterdam-2023.reg.buzz/hospbus23

Overig nieuws