Inspiratie voor de hotelier tijdens de Independent Hotel Show Amsterdam

Auteur: Redactie
Branded Content 22 februari 2022
Inspiratie voor de hotelier tijdens de Independent Hotel Show Amsterdam

De laatste hoteltrends spotten, collega’s ontmoeten en een hand-picked selectie van zo’n 200 mooie merken bekijken? Dat kan tijdens de Independent Hotel Show Amsterdam op 16 & 17 maart.

Deze kleinschalige beurs is speciaal voor onafhankelijke en onafhankelijk denkende hoteliers. We geven hier vast een voorproefje van een aantal hoteltrends die je hier kunt verwachten en vergeet niet je tickets te bestellen.

Private wellness

We zien een verschuiving van de spa en gym naar de hotelkamer, als het gaat om wellness. Hier voelt de gast zich toch vaak wat prettiger. We zien steeds vaker een eigen sauna op de kamer, een bubbelbad, een grotere keuze uit wellness-producten. Daarnaast kun je steeds vaker een hometrainer, een loopband, een work-out kit op de kamer laten bezorgen, zodat je van je hotelkamer een fitness-studio kunt maken. Bewegen wordt helemaal leuk met deze interactieve spiegel van Fittar met een grote selectie work-outs. Van boksen tot dansen of yoga. En voor kids zijn er diverse games, zodat je op een leuke manier in beweging komt. Dat is het geheim van gamification.

 

Smart room

Je hotelkamer smart maken, zonder dat je meteen een vermogen kwijt bent? Door de juiste toevoegingen, verbeter je de gastbeleving. Bijvoorbeeld door deze Slide, maak je van je bestaande gordijnen ‘smart curtains’, die je met je stem kunt besturen. Of wat dacht je van deze service-button van GEST, waarmee de gast eenvoudig een fles champagne kan bestellen, of houskeeping. Via de smartphone van de dienstdoende medewerker krijg je een berichtje. Zo kun je zeer laagdrempelig butlerservice aanbieden. Ook een verrijking zijn de stopcontacten met ingebouwde USB-ingang, waarmee je gast in een mum van tijd al zijn apparaten kan laden.

Green design

We moeten in de hotellerie veel meer doen voor het milieu. Maar het is ook belangrijk dat al je amenities er een beetje fatsoenlijk uitzien. Dit bedrijf biedt een grote selectie duurzame producten aan met geweldig mooi design. Bijvoorbeeld badslippers die gemaakt zijn van oude PET-flessen. Een ander mooi voorbeeld van duurzaam design is dat van Rubuust Amsterdam. Slim verpakt, slim ontwerpen en slim gemaakt, zodat het duurzaam is. En zo goed van kwaliteit dat het generaties lang mee kan gaan.

 

Luxe geurbeleving

Een hotelbadkamer delen, is best intiem. Zelfs als je al jaren getrouwd bent. Als je reisgenoot net naar het toilet is geweest, is dat nooit prettig. Gelukkig bestaat er nu Aircube, een apparaatje waarmee door middel van ionisatie geurtjes worden verwijderd en het toilet bovendien bacterie- en virusvrij wordt gemaakt. Liever ruik je luxe geuren die passen bij de identiteit van je hotel. Marie-Stella-Maris levert een grote selectie aan roomsprays en care-products met diverse natuurlijke geuren en kan zelfs een unieke lijn voor je hotel ontwikkelen. Nog leuker is als gasten hun eigen geur kunnen samenstellen tijdens een workshop.

Info en inschrijven

Voor tickets, het programma en andere informatie over de Independent Hotel Show Amsterdam op 16 & 17 maart, kijk op www.independenthotelshow.nl

Overig nieuws