Kasteel Vaalsbroek winnaar Nationale Meeting Award 2019

13 maart 2019 | Yonne van Geene

Bilderberg Kasteel Vaalsbroek is de winnaar van de Nationale Meeting Award 2019. Op maandag 11 maart nam General Manager MaryLoes Baur van Bilderberg Kasteel Vaalsbroek samen met het salesteam de award in ontvangst voor beste meeting locatie van Nederland in de categorie XL. In januari won Kasteel Vaalsbroek ook al de Publieksprijs.

De Nationale Meeting Award wordt bepaald door een beoordeling over de boeking, locatie, vergaderruimte en eten & drinken. Kasteel Vaalsbroek kon zichzelf nomineren door minimaal tien reviews via MeetingReview te verzamelen en een uitgebreide online survey in te vullen. Vervolgens werd Kasteel Vaalsbroek als 1 van de tien beste locaties voor de categorie XL geïnterviewd door de vakjury. Na het interview eindigde Kasteel Vaalsbroek bij de drie finalisten en werd zij ten slotte vereerd met een bezoek van de vakjury. De locatie met de hoogste score heeft de Nationale Meeting Award gewonnen.

Juryvoorzitter Ron van Steenis: “We vonden het lastig om een winnaar te kiezen, maar uiteindelijk heeft het betrokken personeel van Bilderberg Hotel Vaalsbroek de doorslag gegeven. Iedereen die we hebben gesproken, is bevlogen en vertelt graag over zijn of haar werk. De locatie maakt de beloftes over zalen en uitstraling waar. Vergaderen in de buitenlucht is mogelijk met flip-overs en zitzakken in de tuin, net als diverse teambuilding activiteiten. De hotelkamers zijn ruim van opzet en van alle gemakken voorzien.”

Publieksprijs

Om deel te kunnen nemen aan de Nationale Meeting Award moest Kasteel Vaalsbroek ook een bepaalde reviewscore halen op MeetingReview. Deze score werd in januari ruimschoots gehaald, waardoor het hotel er toen al vandoor ging met de Publieksprijs en door mocht voor de Nationale Meeting Awards.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Overig nieuws

Agnes Raggers F&B Professional of the Year 2020

Tijdens het AF&BM-jaargala in Hotel Okura Amsterdam heeft Agnes Raggers, F&B Manager van Mooirivier Hotel & Congres in Dalfsen, de F&B Professional of the Year Award 2020 uitgereikt gekregen. De finalestrijd ging dit jaar tussen Agnes Raggers, Bart Vanderstukken (Kruisherenhotel M...

Interview Longread
Leo Hollman: ''Al die nieuwe hotelkamers zijn funest voor de bezettingsgraad''

Grand Hotel Karel V is het meest iconische hotel van Utrecht, alhoewel pas in 1992 werd begonnen aan de grondige renovatie van het Rijksmonument dat daarvoor nog een in verval geraakt - en gekraakt - complex was. Hoe anders is het nu: alle 121 kamers worden dadelijk grondig gerenoveerd en qua statuu...

Personalia
Eric van der Heijden nieuwe General Manager resort Hof van Saksen

Bij resort Hof van Saksen in Drenthe, onderdeel van Landal GreenParks, is Eric van der Heijden benoemd tot General Manager. Hij volgt Roland Rozenbroek op, die zich per 1 mei a.s. gaat richten op hospitality-ondersteuning van nieuwe projecten en op uitbreiding van Hof van Saksen. Eric van der Hei...

Hotelbouwplannen
Nieuwbouw van hotel met 349 kamers in Hoofddorp

Voor een locatie op bedrijventerrein De President te Hoofddorp is door Trae Architect een duurzaam hotel ontworpen. Naast 349 kamers van wisselende grootte omvat het complex onder andere een receptie met lobby, ontbijtzaal, restaurant, bar, keukens, vergaderruimten, fitnessruimte en amusementsruimte...

Bezorgen Achtergronden
Open brief TheFork naar aanleiding van ophef uitzending Rambam

Naar aanleiding van de Rambam-uitzending van januari wil TheFork reageren op beschuldigingen die tijdens de uitzending werden geuit. Hierbij delen we deze brief van TheFork, waarin ook de werkwijze van KHN richting de media wordt bekritiseerd. Om een gedetailleerd en volledig beeld te kunnen sch...

Food Advertorial
Food Waste Challenge: Best Practice

Nederlandse restaurants en hotels kunnen gezamenlijk jaarlijks 61 miljoen kilo voedselverspilling vermijden en daarmee 582 miljoen euro besparen. Dit is maandag 13 januari bekend gemaakt tijdens de slotdag van de Food Waste Challenge op de Horecava. De Food Waste Challenge is een door Rabobank georg...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Columns Sander Allegro
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: