Koks en kelners van IHG gaan strijden

20 januari 2015
Koks en kelners van IHG gaan strijden

Dankzij het enthousiasme van Holiday Inn Amsterdam en Crowne Plaza Amsterdam Schiphol gaan de beste koks en kelners van IHG branded hotels in
Europa de strijd met elkaar aan op 24 januari in de Kookfabriek te Amsterdam.

*Jury*
Holiday Inn Amsterdam en Crowne Plaza Amsterdam-Schiphol organiseren alweer de derde keer de European Culinary Trophy. Onder leiding van zeer gerenommeerde juryleden voor culinair: Onno Kokmeijer (Michelin Masterchef), Peter Bakker & Jonathan Zandbergen (Masterchefs) en voor Hospitality: Rob Franken (Chairman EuroToques) en Paul Udo (Chairman Hospitality Gilde) gaan 12 hotels uit Nederland, Frankrijk, Duitsland en België strijden om de eerste prijs en de grote bokaal.

*Kookfabriek*
Kom naar de European Culinary Trophy 2015 op 24 januari om 09.30 uur in de Kookfabriek te Amsterdam om te kijken naar dit fantastische kookevenement waar de hotels alles uit de kast halen om de ECT 2015 te winnen en de meest geweldige gerechten bereiden. Men zal een warenkennistest ondergaan en de zwarte brigade zal alles doen om op het gebied van gastvrijheid het hoogst haalbare te realiseren.

Overig nieuws