M. Moesbergen UWV HorecaHeld Arnhem

9 april 2010 |
M. Moesbergen UWV HorecaHeld Arnhem<

Afgelopen Horeca Brancheweek werd Madelinde Moesbergen genomineerd, als één van drie, voor UWV HorecaHeld Arnhem. Zij ontving de meeste stemmen via www.horecahelden.com en dingt nu ook mee naar de landelijke titel HorecaHeld 2011 die tijdens de Horecava in januari 2011 toegekend wordt. Madelinde Moesbergen van Landgoed Avegoor werd onlangs door Cees Jansen, Wethouder Economische Zaken, in Café Noir gehuldigd tot UWV HorecaHeld Arnhem.

Een HorecaHeld is...
Een HorecaHeld is iemand die het beste in je naar boven haalt, omdat de held weet dat je dit schitterende horecavak alleen met toewijding kan uitoefenen, aldus Madelinde. Zij vindt het belangrijk dat je er als ondernemer altijd voor mensen moet zijn, hoe zwaar het horecavak ook is. Madelinde: "Ik wil leerlingen inspireren te kiezen voor de horeca, want het is belangrijk dat er nieuwe aanwas is. Ook hoop ik als HorecaHeld nog veel medewerkers te mogen coachen en te helpen bij hun ontwikkeling."

Samenwerking
De verkiezing UWV HorecaHeld Arnhem is een samenwerking van UWV Werkbedrijf, Servicepunt Detailhandel en Horeca, KHN, Kenwerk en SVH. Samen maken ze met de campagne van SVH horecaondernemers bewust van het belang van goed personeelsbeleid en hun invloed hierop, daarnaast zorgt nieuw bloed voor groei in de horeca. De SVH wil daarbij ondernemers ondersteunen bij de uitvoering van hun personeelsbeleid door middel van de SVH Toolkit. Deze kit biedt uitleg, voordelen en tips aan ondernemers voor het vinden, binden en boeien van vakbekwaam personeel. Met hulp van de SVH Toolkit worden nieuwe HorecaHelden geboren, aldus SVH.

Nienke van Haasteren

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Overig nieuws

Economie Amsterdam Interview
Hoe komt Amsterdam uit de crisis? Reinier van Dantzig (D66) zoekt kwaliteitstoerist

Het contrast kán niet groter. Van een overvolle stad in 2019 naar een angstvallig stil Amsterdam in de zomer van 2020. Het massatoerisme verdween en de hotels in de hoofdstad blijven leeg. Terwijl het COVID-19 virus de hotellerie in zijn greep houdt, worden er plannen gesmeed om Amsterdam in ...

Economie Interview
Barbara Baarsma: "Amsterdamse hotels moeten serieus nadenken over transformatie"

Barbara Baarsma is econome en directievoorzitter van Rabobank Amsterdam. Bovendien is zij hoogleraar economie aan de Universiteit van Amsterdam. Naast haar werk bij de Rabobank is Barbara Baarsma hoogleraar toegepaste economie aan de Universiteit van Amsterdam. Ook is zij voorzitter van de Bankraad ...

Achtergronden
TheaterHotel De Oranjerie start met Dinner Theater Shows

Velen hebben het theater al te lange tijd moeten missen, maar daar komt verandering in! De Oranjerie gaat vanaf 2 oktober elk weekend een Dinner Theater Show organiseren. In een intieme setting op de bühne van de theaterzaal zorgt De Oranjerie voor een uniek en avondvullend programma. Terwij...

Interview Longread
Interview Pieter Elbers (KLM): "De fase direct na het vaccin is cruciaal"

Captain of industry Pieter Elbers (CEO KLM) en éminence grise Roberto Payer (Waldorf Astoria en Hilton Amsterdam) strijden tegen de gevolgen van de coronacrisis. Midden in die crisis ontmoeten ze elkaar in Amsterdam. De luchtvaart en de hotellerie wordt hard geraakt door de wereldwijde pandem...

Amsterdam Culinair
Taiko, in het Conservatorium Hotel, heropent en serveert Hiramasa Kingfish

Taiko, het bekroonde restaurant van Executive Chef Schilo van Coevorden, heropent op 30 september haar deuren voor hotelgasten en bezoekers. Na het succes van de Red King Crab, Wagyu, Wasabi en Soja menu’s, heeft het veelgeprezen modern-Aziatische restaurant van het Conservatorium hotel in Ams...

Internationaal Coronacrisis
Coronacrisis: 5 grootste hotelketens ter wereld verloren 25 miljard aan waarde

De uitbraak van het coronavirus heeft elke sector over de hele wereld getroffen, maar de hotelindustrie behoort tot de zwaarst getroffen sectoren. Hoewel de hotels verhoogde veiligheids- en hygiënemaatregelen hebben genomen, en voorzichtig zijn heropend voor het zomerse reisseizoen, kan het her...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Wat vindt Sander Allegro ervan?
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: