Postillion Hotels neemt WTC Rotterdam over

10 april 2015
Postillion Hotels neemt WTC Rotterdam over

Per 1 april 2015 is "Postillion Hotels":http://www.hospitality-management.nl/?q=postillion&x=zoeken de nieuwe exploitant van het congrescentrum BEURS-World Trade Center Rotterdam. De Nederlandse
keten met zes hotels breidt naar eigen zeggen met deze overname haar Meet Work Stay formule voor de working nomad uit naar de Randstad. Ook versterkt Postillion hiermee haar positie op de (inter)nationale markt van beurzen en congressen. Het Congrescentrum BEURS-WTC Rotterdam gaat verder onder de naam Postillion Convention Centre WTC Rotterdam en wordt de 7e vestiging van Postillion Hotels.

~Foto: WTC Rotterdam~

*Internationale congressen en beurzen*
Met deze overname breidt Postillion haar locaties in het Randstedelijk gebied verder uit. Dit sluit aan bij de strategie om nationaal verder te groeien als aanbieder van zakelijke faciliteiten in de formule Meet Work Stay. Ook betreedt Postillion met de overname voor het eerst de internationale markt van congressen en beurzen. "De uitbreiding van de congres-, evenement- en beursfaciliteiten in het zakelijk hart van Rotterdam verstevigt onze positie als expert op dit gebied. We kunnen zo nog beter invulling geven aan de vraag vanuit de zakelijke markt op landelijk niveau", aldus Erik-Jan Ginjaar, regiodirecteur West van Postillion Hotels.

*Meet Work Stay voor working nomads*
De uniforme uitstraling van Postillion en het concept Meet Work Stay wordt de komende maanden doorgevoerd. Meet Work Stay richt zich op de zakelijke reiziger die veel onderweg is en het maximale uit de dag wil halen. Elke vestiging heeft vergaderarrangementen voor vier of acht uur en is uitgerust met Businesspoints met WiFi en print- en kopieerfaciliteiten. Working nomads kunnen een (werk)overleg, meeting of werken in een Businesspoint online boeken voor 6,50 euro per uur. Betaling kan met creditcard. Voor de ontspanning zijn er tijdschriften, koffie en thee, fruitsappen en brainfood zoals gezonde snacks en fruit. Mocht het vzakelijke gasten aan iets ontbreken dan wordt dit met de 15 minute fix garantie opgelost.

*7 congres- en vergadervestigingen in Nederland*
Naast deze Rotterdamse WTC locatie heeft Positillion een landelijk aanbod van hotels met vergaderfaciliteiten in Arnhem, Amersfoort, Bunnik, Deventer, Dordrecht en Haren. De vestiging in Bunnik werd twee jaar op rij “Beste Congreslocatie van het Jaar” 2012 en 2013 en de Dordrechtse vestiging is genomineerd voor “Beste Congreslocatie 2014”.

~Christel Tuin~


Overig nieuws