Pulitzer Amsterdam door Travel + Leisure uitgeroepen tot beste hotel van Amsterdam

Auteur: Redactie
Hotelketens 13 juli 2022
Pulitzer Amsterdam door Travel + Leisure uitgeroepen tot beste hotel van Amsterdam

Pulitzer Amsterdam is verkozen tot beste hotel van Amsterdam tijdens de World’s Best Awards 2022 verkiezing van het Amerikaanse reisplatform Travel + Leisure. Het historische hotel aan de Prinsengracht in Amsterdam wint hiermee de onderscheiding van de stadshotels in Amsterdam.

Travel + Leisure

Travel + Leisure is met 9.2 miljoen lezers een grote reistitel uit de Verenigde Staten. De jaarlijkse World’s Best Awards verkiezing wordt dan ook beschouwd als één van de meest prestigieuze erkenningen in de toeristische sector. Lezers van over de hele wereld hebben dit jaar hun reiservaringen beoordeeld in verschillende categorieën; van stadshotels en resorts tot spa's en bestemmingen.

Andere winnaars

Pulitzer Amsterdam wordt gevolgd door de luxe hotels Conservatorium Hotel, Waldorf Astoria Amsterdam, Ambassade Hotel en De L'Europe Amsterdam.

Pulitzer

“Pulitzer is gevestigd in 25 gerestaureerde 17e- en 18e-eeuwse grachtenpanden en is een bewijs van de handelsgeschiedenis van de Verenigde Oost-Indische Compagnie (rijke kooplieden bouwden huizen langs de binnenringen van grachten.) Een rondvaart is essentieel bij een bezoek aan Amsterdam, en T+L-lezers waardeerden de mogelijkheid om dit te doen op de eigen salonboot van de Pulitzer, die privé en met een eet- en drank pakket. ‘Het was een uitzonderlijke ervaring in de schemering’, zei een lezer. In feite waren speciale voorzieningen en uitstekende service kenmerken van het hotel. Een gast schreef: ‘We kwamen vroeg aan en ze stopten ons in een andere comfortabele kamer totdat de onze klaar was. En bij het inchecken nodigde de dienstdoende manager ons uit voor een concert dat die avond voor het hotel wordt gehouden. Wat een reis!’”, aldus Travel + Leisure, die een score van 93,04 aan het hotel gaf.

Blijf je graag op de hoogte?

Twee keer per week het actuele en relevante hotelnieuws in je mailbox? Schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Overig nieuws