De L'Europe Amsterdam verwelkomt nieuwe managing director

Auteur: Redactie
Personeel 13 juni 2022
De L'Europe Amsterdam verwelkomt nieuwe managing director

Vanaf 11 juli kondigt De L'Europe Amsterdam Robert-Jan Woltering aan als nieuwe Managing Director van het vijfsterren luxe hotel. Hiermee volgt hij Edward Leenders op, een gepassioneerd en ervaren hotelier met een hart voor gastvrijheid en creativiteit. Robert-Jan Woltering start met veel enthousiasme in zijn nieuwe rol met een duidelijk doel voor ogen: "Ik kijk er enorm naar uit om samen met het team van De L'Europe te mogen werken. De beste investering die we kunnen doen is een investering in elkaar. Met duidelijke communicatie en heldere doelen streven we samen naar een fantastische toekomst voor De L'Europe Amsterdam", aldus Woltering. 

De afgelopen drie jaar is De L'Europe Amsterdam onder leiding van Edward Leenders omgetoverd tot een lifestyle brand met 15 concepten, van nieuwe restaurantformules tot de introductie van 't Huys, waar lokale en internationale gasten elkaar ontmoeten. Robert-Jan Woltering zal samen met het team de plannen en concepten die reeds geïntroduceerd zijn tot uitvoering brengen. Met zijn voorliefde voor hotellerie en zijn warme persoonlijkheid zal Woltering De L’Europe een nieuw avontuur in leiden. 

Over Robert-Jan Woltering

Woltering heeft al meer dan 30 jaar indrukwekkende ervaring opgedaan in internationale Luxury Brands. In zijn laatste functie als Regionale Vice-President van Mexico en Centraal Amerika bij Accor Luxury Brands was hij voornamelijk verantwoordelijk voor het coachen van de algemene directeurs van onder andere Sofitel Mexico City Reforma, Sofitel LEGEND Casco Viejo Panama City en Fairmont Heritage Place Mayakoba. Ook heeft hij pre-opening plannen voor Fairmont La Paz en Peurta Cortés Resort and Residences feilloos gecoördineerd. Als kers op de taart werd hij gekozen tot Best Hospitality Leader in Mexico tijdens de onthulling van de International General Manager Awards in 2021. Een welverdiende onderscheiding voor zijn resultaatgericht werk. 

Blijf je graag op de hoogte?

Twee keer per week het actuele en relevante hotelnieuws in je mailbox? Schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Overig nieuws