Quality Lodgings en Mastercard bieden bijzondere overnachtingen aan kaarthouders

Auteur: redactie
Events Hotelketens 7 februari 2024
Quality Lodgings en Mastercard bieden bijzondere overnachtingen aan kaarthouders

Woensdag 7 februari kondigt Quality Lodgings met trots een meerjarige samenwerking aan met Mastercard. Als verzameling van meer dan 110 onafhankelijke kwaliteitshotels in Europa voegt Quality Lodgings nieuwe reis- en culinaire ervaringen toe aan priceless.com, beschikbaar voor Mastercard-kaarthouders.

Deze exclusieve samenwerking met Quality Lodgings biedt Mastercard-kaarthouders unieke QLUB-arrangementen met overnachtingen op bijzondere locaties, zoals een culinaire overnachting in een historisch kasteel of een verblijf in een voormalige Lutherse kerk in Arnhem. Hiermee wordt de diversiteit aan productvoordelen op het gebied van reizen en dineren op priceless.com uitgebreid. Dit is in lijn met Mastercards inzet om kaarthouders te verbinden met hun grootste passies.

Roxanne Pinckers, Director of Marketing & Communications Netherlands bij Mastercard, legt uit: 'Bij Mastercard streven we ernaar om de levens van onze kaarthouders te verrijken, zowel in grote als kleine momenten. Deze samenwerking met Quality Lodgings brengt onze kaarthouders dichter bij unieke ervaringen in de wereld van reizen en gastronomie, een passie die we hebben geïdentificeerd als waardevol op basis van ons passierapport van 2022."

Als onderdeel van deze samenwerking wordt een nieuw gevelschild gepresenteerd aan Culinair Landgoed Parc Broekhuizen in Leersum, vertegenwoordigd door Anita Bos, de General Manager. Pauline Verhoef, Managing Director bij Quality Lodgings, benadrukt: “We zijn vereerd om samen te werken met Mastercard en kijken ernaar uit om onvergetelijke herinneringen te creëren. Via QL Unique Breaks op het Priceless platform bieden we kaarthouders de mogelijkheid onze bijzondere locaties te ervaren."

Deze samenwerking met Quality Lodgings draagt ook bij aan de doelen van Mastercards Priceless Planet Coalition. Met een gezamenlijk streven naar duurzaamheid zullen zowel Mastercard als Quality Lodgings deelnemen aan herbebossingsprojecten. Bij elke geboekte QLUB-arrangement via priceless.com in 2024 wordt er één boom geplant, waarmee een tastbare bijdrage wordt geleverd aan het herstel van de natuur. Als symbool van deze inzet presenteert Mastercard een donatie van 25.000 euro voor boombeplanting.

Blijf op de hoogte!

Twee keer per week het actuele en relevante hotelnieuws in uw mailbox? Registreer hier voor onze gratis nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Overig nieuws