Romantik sluit vijf hotels in Lissabon aan

Auteur: Redactie
Hotelketens Internationaal 12 oktober 2021
Romantik sluit vijf hotels in Lissabon aan

Vijf hotels in het historisch centrum van de Portugese hoofdstad Lissabon hebben zich gezamenlijk aangesloten bij Romantik Hotels. De ‘Heritage Hotels’ is een samenwerkingsverband van vijf boetiek hotels in familiebezit en door deze zelf geëxploiteerd.

Met het nieuwe partnership in Portugal realiseert Romantik Hotels uitbreiding van haar portfolio aan stadshotels in toeristisch Europese steden.

De Heritage Hotels in Lissabon zijn rijk aan traditie en gevestigd in historische gebouwen. Het echte Portugese karakter van de hotels garandeert toeristen en ook (semi) zakelijke bezoeker een authentieke ervaring. Hier logeren betekent comfort en luxe maar ook de kans de stad echt te beleven. Het zijn de volgende hotels: As Janelas Verdes, het Heritage Avenida Liberdade, Hotel Britania, Hotel Lisboa Plaza en het Solar do Castelo. De hotels zijn inmiddels opgenomen in het online reserveringssysteem van Romantik Hotels.

"De belangstelling van stadshotels in Europa om zich meer internationaal te manifesteren blijft groot", aldus Thomas Edelkamp, CEO van Romantik Hotels & Restaurants, gevestigd in Frankfurt. “Tijdens de pandemie hebben we niet alleen steun verleend aan onze meer dan 200 leden, maar hebben we samen met de hotels en exploitanten gezamenlijk naar de toekomst gekeken. De tijd is ook gebruikt om met hoteliers in heel Europa te praten over optimale marketing. Premium hotels zoals de nieuwe partners in Lissabon willen vooral hun markt verder vergroten en hun positie verstevigen in belangrijke toeristen herkomstlanden zoals Duitsland en ander Noord Europese markten. Versterking van hun distributiekanalen en verkooppositie heeft daarbij bijzondere aandacht”, zo zegt Edelkamp.

Romantik Hotels

Romantik Hotels & Restaurants is een Europees samenwerkingsverband van particuliere hotels. Romantik Hotels werd in 1972 opgericht als een van de eerste hotelcoöperaties in Duitsland en omvat momenteel ruim 200 hotels in negen Europese landen.

Blijf je graag op de hoogte?

Twee keer per week het actuele en relevante hotelnieuws in je mailbox? Schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Overig nieuws