Shades of Gold-editie van Hotelvrijmibo in Hilton Amsterdam zeer geslaagd

Auteur: redactie
Events 8 december 2023
Shades of Gold-editie van Hotelvrijmibo in Hilton Amsterdam zeer geslaagd

De Shades of Gold-editie van Hotelvrijmibo, gehouden in het Hilton Amsterdam op 1 december 2023, bezorgde een avond vol betovering. Bij binnenkomst in het Hilton werden gasten omarmd door een stralende ambiance, vergezeld door live pianomuziek en zangeres. De perfecte start voor een onvergetelijke avond.

Professionals uit de hotelsector grepen de gelegenheid aan om te verbinden, ideeën uit te wisselen en waardevolle relaties op te bouwen. Te midden van levendige gesprekken genoten gasten van een heerlijke selectie gourmet hotdogs en smaakvolle panini’s. Dit voegde een verrukkelijke ‘touch’ toe aan de netwerkervaring.

Entertainment op hoog niveau

De avond ontvouwde zich met een opwindende line-up performers. Zo nam Sister Summer het publiek mee op een betoverende reis met haar soulvolle tunes en meeslepende podiumprésence, terwijl DJ Marcia Janet de dansvloer in vuur en vlam zette met een eclectische mix van beats. De visuele dimensie van de avond werd verrijkt door Aineko, die met live visuals een verbluffend spektakel creëerde. Milan B. betoverde het publiek met soulvolle saxofoonmelodieën, en het dynamische duo DJ The Hoff en MC Joey Keyz verzorgden een energiek optreden, waarbij niemand kon stilstaan. Als kers op de taart bracht een de speciale verrassingsact een indrukwekkende wending aan de avond, waardoor het een onvergetelijke viering werd.

Uitzonderlijke gastvrijheid

Het succes van het evenement was mede te danken aan de naadloze faciliteiten en warme gastvrijheid van het Hilton Amsterdam. Het toegewijde team zorgde ervoor dat elk detail zorgvuldig werd verzorgd, waardoor een sfeer ontstond waarin gasten zich konden onderdompelen in de gouden momenten van de avond.

Hotelvrijmibo - Shades of Gold was een buitengewone avond waarin hotelprofessionals samenkwamen om te vieren, te verbinden en blijvende herinneringen te creëren. Van netwerken onder het gouden thema tot genieten van gourmet hotdogs en het dansen tot in de late uurtjes. Elk moment straalde de levendige essentie uit van de hotelgemeenschap.

Blijf op de hoogte!

Twee keer per week het actuele en relevante hotelnieuws in uw mailbox? Registreer hier voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Overig nieuws