Spelers van stuntclub krijgen VIP-behandeling

22 februari 2016
Spelers van stuntclub krijgen VIP-behandeling

De voetballers van VVSB krijgen ter voorbereiding op de halve finale tegen FC Utrecht op 2 maart a.s. een exclusief ‘Nederlands Elftal Treatment’ in
het Alexander Hotel Noordwijk. De spelers en hun begeleiders checken, na hun laatste training, op dinsdagavond 1 maart in. Ze verlaten het viersterrenhotel pas weer de volgende dag om 16.00 uur om met de bus richting Utrecht te vertrekken.

*Bekerstunt*
De amateurvoetbalclub VVSB uit Noordwijkerhout zorgde twee weken geleden voor een unieke en historische bekerstunt: ze wonnen de kwartfinale van het KNVB bekertoernooi. Hiermee staat een amateurclub voor het eerst in 41 jaar in de halve finale.
Directeur Alexander Balk van het Alexander Hotel: “De mannen van VVSB zijn na de buitengewone prestaties op het voetbalveld in korte tijd erg populair geworden. Niet alleen in onze streek, maar in het hele land. Dit team verdient het om zich net als de profclubs in alle rust, in een luxe omgeving, voor te bereiden op de halve finale. Wij hebben net een complete verbouwing gehad in het hotel en zijn daarom helemaal klaar om de voetballers en hun begeleiders in de watten te leggen.“

*In de watten gelegd*
Het Alexander Hotel is het viersterren buurhotel van Huis ter Duin, waar het Nederlands elftal zich sinds jaar en dag voorbereidt op belangrijke wedstrijden. Het programma is daarom zeker ook een knipoog naar het Noordwijk-programma van Oranje. De spelers worden in de watten gelegd met een diner, overnachting, ontbijt, vergaderruimte, uitwaaisessie op het strand en een lunch in de Alexander Beach Club op het strand. Vanaf het hotel vertrekken de spelers op woensdagmiddag met de spelersbus richting het stadion van FC Utrecht.

~Thijs Jacobs~

Overig nieuws