Spraakmakend sanitair design, volop keuzevrijheid

Branded Content 24 mei 2023
Spraakmakend sanitair design, volop keuzevrijheid

Nieuwe trendy kleuren, hippe metallische oppervlakken en authentieke materialen zoals hout, leisteen en gesatineerd glas. TECE is toonaangevend op het gebied van design van wc- en urinoirbedieningsplaten, douchegoten en doucheprofielen. Voor authentieke, individuele en duurzame badkamers in hotels, cafés en restaurants, met voor ieders budget volop keuzevrijheid.

Markant en kunstzinnig

Kunst voor bad architectuur: de nieuwe TECEsquare wc-bedieningsplaat met een matte bijna kunstzinnige roestlook. Omdat het oppervlak met de hand wordt afgewerkt heeft elk front een uniek karakter. Daarnaast introduceert TECE een model van elegant geborsteld nikkel. Dankzij de uitbreiding kunt u nu kiezen uit 10 modellen, elk met een uniek design, die ook vlak in de wand ingebouwd kunnen worden.

Tekst gaat verder onder de foto

Heavy metal wc-bedieningsplaten: TECEsolid

Ze zijn robuust, ideaal voor openbare sanitaire ruimten, maar nu ook dankzij de nieuwe trendy metallische kleuren en de kleur geborsteld grafiet, geschikt voor designgerichte toepassingen. Daarbij vallen deze TECEsolid bedieningsplaten extra op door de bijzondere lijn- en diamantstructuur. Deze structuur geeft een extra dimensie, zowel visueel als tactiel.

Hippe metallische kleuren 

De wc-bedieningsplaten TECEloop en TECEnow zijn nu ook in nieuwe en fascinerende metallische kleuren leverbaar. Het messing, nikkel, rood brons en grafiet creëren een statement in elke badkamer of toilet.

Premium look met hygiënisch glas

Glas is een natuurlijk materiaal en wordt wegens de hygiënische voordelen en luxe uitstraling graag toegepast in hotels. Daarom heeft TECE de serie TECEsquare uitgebreid met fronten van gesatineerd glas. Het zijdeglans van de fronten oogt transparant en heeft met een mooi optisch diepte-effect. 

Douchegoten van gesatineerd glas

Om de douchegoten in harmonie te ontwerpen met de TECEsquare wc-bedieningsplaten, zijn deze nu eveneens leverbaar met roosters van gesatineerd glas in het zwart en wit.

Extra smal inbouwreservoir

Voor compacte toiletten en badkamers introduceert TECE een inbouwreservoir met een breedte van slechts 32 cm (18 cm smaller). Ideaal voor krappe hoeken of tegen de wand. Daarnaast is het droogbouwsysteem TECEprofil uitgebreid met twee bouwdelen, waarmee ruimtebesparende scheidingswanden voor sanitaire ruimten zijn te maken.

Overig nieuws