Stay Now 'meest duurzame hotelkamer'

14 oktober 2013
Stay Now 'meest duurzame hotelkamer'

Op de landelijke Dag van de Duurzaamheid is naar eigen zeggen de meest duurzame hotelkamer van Nederland gelanceerd onder de naam Stay Now. De kamer bevindt zich in het Skotel van de
Amsterdamse vestiging van Hotelschool The Hague. Het initiatief kwam van Projekt Buro Kees.

*Het concept*
Stay Now bestaat uit twee ruimtes: een hotelkamer en een ruimte daaromheen waarin het concept wordt uitgelegd. De hotelkamer is uitgevoerd met alle elementen die een reguliere hotelkamer bevat inclusief badkamer. De producten in dit kamerconcept zullen voortdurend worden vervangen wanneer er een duurzamer alternatief beschikbaar is. In de kamer vindt men onderdelen van gerecycled materiaal, onderdelen die energie besparen, onderdelen die biologisch afbreekbaar zijn en tweedehands zaken.

*Hoteliers van de toekomst*
Paul Griep, general manager van Hotelschool The Hague vestiging Amsterdam: “Als onderwijsinstelling behoren wij voorop te lopen in ontwikkelingen, wij leveren tenslotte de hoteliers van de toekomst af. Met deze hotelkamer laten we zien aan studenten en gasten dat duurzaamheid ook nog eens hip kan zijn.”

*Op de foto:* Lisette Heule (eigenaar Projekt Buro Kees), Paul Griep (GM Hotelschool The Hague, Amsterdam), Sjaak Smit (room devision manager, Hotelschool The Hague, Amsterdam) en Eddy Tiemens (eigenaar Projekt Buro Kees)

~Door~ "~Mariska van Gorp~":mailto:mariska.vangorp@uitgeverijps.nl

Overig nieuws