Stephan Nijst nieuwe chef Hilton Rotterdam

1 september 2015 |
Stephan Nijst nieuwe chef Hilton Rotterdam

Stephan Nijst is de nieuwe chefkok van Stadshal Bar en Restaurant in Hilton Rotterdam. Hij presenteert direct al zijn culinaire signatuur,
met het speciaal samengestelde menu dat tijdens de Rotterdamse Restaurant Week wordt geserveerd. De zeer ervaren Nijst heeft een gevarieerde loopbaan als souschef en chef achter zich en werkte in gerenommeerde restaurants in het land. Hij stapt nu over van restaurant De Eetclub in Scheveningen naar Hilton Rotterdam.

Stephan Nijst
Stephan Nijst is een gedreven en avontuurlijke kok die zich graag laat uitdagen tot bijzondere prestaties. Zo staat hij tijdens Gastvrij Rotterdam op 21 september in de Nederlandse finale van de meest prestigieuze internationale kookwedstrijd, de Bocuse d’Or
Topkok
Karin van den Berg, general manager Hilton Rotterdam is blij met de komst van Stephan Nijst: "Stephan heeft zich al volop bewezen als een geïnspireerde topkok en ik ben ervan overtuigd dat hij zich als een vis in het water zal voelen als chef van Stadshal Bar en Restaurant, waar Rotterdammers en hotelgasten samenkomen." Nijst heeft veel zin in zijn nieuwe positie: "Hier kan ik al mijn creativiteit kwijt en breed toepassen voor internationale gasten die de wereldkeuken kennen. Verantwoord met producten en ingrediënten omgaan, mooie smaken combineren en mijn gasten verrassen met nieuwe gerechten, dat is wat mij aan de keuken bindt. Daar krijg ik in Hilton Rotterdam alle mogelijkheden voor."

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Overig nieuws

Wet- en regelgeving KHN
KHN: Alcoholklok hotels wederom toppunt van symboolpolitiek

KHN heeft vol onbegrip kennis genomen van het kabinetsbesluit om vanaf vrijdagavond 23 oktober een alcoholklok voor hotels in te voeren. Volgens dit besluit mag er vanaf vanavond in hotels na 20:00 uur ook geen alcohol meer worden geschonken of genuttigd in publieke ruimten zoals in het restaurant o ...

Achtergronden Coronacrisis
Horecaondernemers krijgen eenmalig 2500 euro overheidssteun

De horecabedrijven die vanwege de coronacrisis gesloten zijn, kunnen een eenmalige uitkering van gemiddeld 2500 euro tegemoetzien. Het bedrag is afhankelijk van het geleden omzetverlies. Dit meldt de NOS op basis van verklaringen van Haagse ingewijden. De maatregel zal deel uitmaken van het derde st ...

Wet- en regelgeving Coronacrisis
Ook in hotels geen alcohol meer na 20.00 uur

In bars en restaurants van hotels mag vanaf vanavond 20.00 uur geen alcohol meer worden geserveerd. Ook niet via roomservice. Hiermee trekt het kabinet de lijn met het verbod op de verkoop van alcohol in winkels tussen 20.00 en 07.00 uur door. In winkels is dat sinds vorige week woensdag niet meer t ...

Interview Longread
Martin Lindelauf met pensioen: een interview in 41 vragen, deel 4

Na 41 dienstjaren houdt Martin Lindelauf (61) het voor gezien. Hij laat de hotellerie achter zich. In 41 vragen portretteert Hospitality Management de gedreven hotelier. Dit is deel 4 uit de reeks, die uit vier delen bestaat. Let je extra op de kwaliteit van de bouw van een hotel? ...

Columns
Column Ewout Hoogendoorn: Het nut van data is nul

‘72 procent van de grotere ondernemingen is er nog niet in geslaagd om een datagedreven cultuur te creëren. Dat getal zal onder MKB-bedrijven nog veel hoger uitvallen’. Veel bedrijven investeren erin, maar zijn dus niet niet in staat een cultuurverandering tot stand te brengen. Hoe ...

Opening Internationaal
Ruby Hotels: een derde hotel in Londen én uitbreiding in Wenen

Ruby Hotels heeft vertrouwen in de toekomst. Ondanks de huidige uitdagende tijd waarin ook deze hotelgroep hard geraakt wordt door de gevolgen van Covid-19, wordt er nog steeds uitgebreid. Zowel in het openen van nieuwe hotels als in het uitbreiden van bestaande. Meet Ruby Zoe! Na de succesvol ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Wat vindt Sander Allegro ervan?
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: