Stephan Nijst nieuwe chef Hilton Rotterdam

1 september 2015
Stephan Nijst nieuwe chef Hilton Rotterdam

Stephan Nijst is de nieuwe chefkok van Stadshal Bar en Restaurant in Hilton Rotterdam. Hij presenteert direct al zijn culinaire signatuur,
met het speciaal samengestelde menu dat tijdens de Rotterdamse Restaurant Week wordt geserveerd. De zeer ervaren Nijst heeft een gevarieerde loopbaan als souschef en chef achter zich en werkte in gerenommeerde restaurants in het land. Hij stapt nu over van restaurant De Eetclub in Scheveningen naar Hilton Rotterdam.

*Stephan Nijst*
Stephan Nijst is een gedreven en avontuurlijke kok die zich graag laat uitdagen tot bijzondere prestaties. Zo staat hij tijdens Gastvrij Rotterdam op 21 september in de Nederlandse finale van de meest prestigieuze internationale kookwedstrijd, de "Bocuse d’Or":http://www.derestaurantkrant.nl/?q=bocuse&x=zoeken.

*Topkok*
Karin van den Berg, general manager Hilton Rotterdam is blij met de komst van Stephan Nijst: "Stephan heeft zich al volop bewezen als een geïnspireerde topkok en ik ben ervan overtuigd dat hij zich als een vis in het water zal voelen als chef van Stadshal Bar en Restaurant, waar Rotterdammers en hotelgasten samenkomen." Nijst heeft veel zin in zijn nieuwe positie: "Hier kan ik al mijn creativiteit kwijt en breed toepassen voor internationale gasten die de wereldkeuken kennen. Verantwoord met producten en ingrediënten omgaan, mooie smaken combineren en mijn gasten verrassen met nieuwe gerechten, dat is wat mij aan de keuken bindt. Daar krijg ik in Hilton Rotterdam alle mogelijkheden voor."

Overig nieuws