Strijd om HorecaHeld 2011 barst los!

1 december 2010 |
Strijd om HorecaHeld 2011 barst los!<

De zeven finalisten voor de titel HorecaHeld 2011 zijn bekend. Van 1 tot en met 19 december kan er op hen gestemd worden via Horecahelden.nl De winnaar is degene die de meeste stemmen ontvangt. Tijdens de Horecava op woensdag 12 januari om 11.45 uur wordt hij of zij gehuldigd door Antonio van den Hengel, HorecaHeld 2010.
Finalisten
De 7 finalisten voor de titel HorecaHeld 2011
• Italo De Lorenzo van IJssalon Venezia
• Joop Weenk van Grand Café Du Commerce
• Job Vos van Voskookt
• Liesbeth van der Velden van Pink Lemon
• Lucas Petit van Hoscom
• Madelinde Moesbergen van Landgoed Avegoor
• Ton Wortelboer van ROC Leiden

Stemmen vanaf 1 december
De zeven finalisten zijn de winnaars van de maandverkiezingen, die het afgelopen jaar plaatsvonden in verschillende categorieën. In de zeven maandverkiezingen streden zij met twee concurrenten om de eer en de nominatie voor de landelijke titel. Via Horecahelden.nl kan iedereen vanaf 1 december op zijn of haar favoriet stemmen. Antonio van den Hengel huldigt op het Xpertplaza de HorecaHeld 2011 en overhandigt hem of haar het eerste exemplaar van het HorecaHeldenboek 2011.
Een HorecaHeld is…
…iemand die zijn collega’s of medewerkers inspireert, verder brengt en daarmee voor de horeca kan behouden. De meester die zijn leerling opleidt, de manager die zijn collega’s inspireert en de gastvrouw die elke dag laat zien hoe je gasten gelukkig maakt. Er zijn veel HorecaHelden. Velen van hen zijn anoniem. Vaak weten HorecaHelden niet eens dat ze bewonderaars hebben. Ze doen gewoon hun werk; elke dag opnieuw.

Zelf een HorecaHeld worden?
Onderzoek toont aan dat er een groeiend tekort is aan vakbekwaam personeel in de horeca. De kredietcrisis zorgt voor enige verlichting maar op langere termijn is de vraag structureel groter dan het aanbod. HorecaHelden zijn de voorbeelden die inspireren bij het vinden, binden en boeien van vakbekwaam personeel. Als hulpmiddel voor goed personeelsbeleid heeft SVH de toolkit ontwikkeld. Door via www.horecahelden.nl de praktische instrumenten en tips uit de SVH Toolkit te gebruiken, kan iedereen een HorecaHeld worden.

Frank Lindner

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Overig nieuws

Longread
Beste hotelier, vergeet wat er was en focus op wat er komen kan

Lang geleden stond er een hotel ergens in een binnenstad. De markante gevel pronkte trots naar de voorbijgangers. Het hotel stond er statig bij, en een tikkeltje chique zelfs, uitnodigend naar iedereen die er langsliep. Wie het hotel zag wilde naar binnen. Die gedachte gaf je kriebels in je buik, ni...

KHN Coronacrisis
Horeca eerder dicht? ''Buitenproportioneel!''

Koninklijke Horeca Nederland vindt het voornemen van het kabinet om horeca in de Randstad (in zes veiligheidsregio's waar het aantal besmettingen met het coronavirus snel stijgt) waardeloos. Dirk Beljaarts, directeur van KHN noemt het in het NOS Radio 1 Journaal 'buitenproportioneel' en ...

Interview Longread
Gasthoofdredacteur Roberto Payer interviewt Pieter Elbers

Roberto Payer (Waldorf Astoria en Hilton Amsterdam, tevens gasthoofdredacteur van de septemberuitgave van Hospitality Management) en Pieter Elbers (CEO KLM) strijden tegen de gevolgen van de coronacrisis. Middenin die crisis, begin augustus, ontmoeten ze elkaar in het Waldorf Astoria in de hoofdstad...

Hotel & Recht
Rechten en plichten ten tijde van corona

Corona heeft een grote impact op het aantal gasten in hotels en de manier waarop in de hotels moet worden gewerkt. Thuiswerken is meestal geen mogelijkheid en daarom is een veilige werkplek extra belangrijk. Deze nieuwe situatie roept veel vragen op over de rechten van werkgevers maar ook van werkne...

KHN Coronacrisis
KHN vreest extra coronamaatregelen in grote steden

Gisterenavond bereikte Koninklijke Horeca Nederland (KHN) het signaal dat er in enkele Nederlandse regio’s extra coronamaatregelen worden ingevoerd, die mogelijk ook voor de horeca zullen gelden. Via verschillende bronnen heeft KHN vernomen dat een verplichte horecasluiting om 24:00 voor een a...

Tech Branded Content
''Veel hotels kennen hun echte foodcost niet''

Nu de inkomsten onzeker blijven, is controle van de kosten belangrijker dan ooit. “Naar foodcost wordt echter weinig gekeken", merkt Carl Jacobs CEO van Apicbase op. “Terwijl het toch over 30 procent van je business gaat. Vaak zelfs meer, dat is problematisch.” Hotelketens en ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Wat vindt Sander Allegro ervan?
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: