Topchef Tom Boere naar Otium

27 oktober 2014 |
Topchef Tom Boere naar Otium

Radisson Blu Hotel Amsterdam Airport heeft topchef Tom Boere aangetrokken als chef de cuisine. De afgelopen maanden is het inpandige restaurant Otium
getransformeerd tot een fine dining restaurant met een kaart met hoogwaardige gerechten. Otium profileert zich hiermee niet alleen als hotelrestaurant, maar nadrukkelijk ook als restaurant voor gasten uit de regio Amsterdam, Haarlem en Den Haag.

Engels rundvlees
Met een vijfgangenlunch voor pers en genodigden stelde General Manager Jordi Kuijt van Radisson Blu Hotel Amsterdam Airport het nieuwe ‘Otium Lounge en Restaurant’ en chef de cuisine Tom Boere voor. Eregast was Masterchef jurylid, culinaire duizendpoot en English beef ambassadeur Alain Caron, aan wie Boere, zelf liefhebber van Engels rundvlees, een gerecht met longhaas van Engels rundvlees opdroeg.

Gasten uit de regio
Kuijt:” Met restaurant Otium willen we niet alleen hotelgasten, maar ook gasten uit de regio Amsterdam, Haarlem en Den Haag trekken. Tom Boere werkte bij sterrenrestaurants als de Kersentuin in Amsterdam, Chalet Royal in Den Bosch en La Truffe Noire in Brussel en kookte restaurant inTenz in Rijnsaterwoude de restaurantgidsen in. Hij heeft zijn sporen in de gastronomie dus ruimschoots verdiend. Tom brengt in Otium een hoogstaande keuken met geraffineerde smaken die we combineren met een pure verwen-service in een ontspannen sfeer, een comfortabele ambiance en veel gastvrijheid. In Otium zijn alle ingrediënten aanwezig voor een mooie gastronomische lunch of diner op niveau”, aldus Kuijt.

Otium ligt op luttele autominuten van de A4, A5 en de A9 en heeft uitstekende gratis parkeervoorzieningen. Om de introductie van Otium te vieren is er een Wine, Dine & Dream aanbieding met een all-in zesgangenmenu inclusief overnachting en ontbijt voor 99 euro per persoon.

MEER LEZEN OVER RADISSON BLU? KLIK HIER!
Over Otium
Otium is het inpandige restaurant van Radisson Blu Hotel Amsterdam Airport in Schiphol-Rijk dat een geheel eigen identiteit heeft. Otium is het Latijnse woord voor rust en vrije tijd, voor ‘rustig leven’. In Otium wacht gasten een warm onthaal en een pure verwen-service in een ontspannen sfeer, comfortabele ambiance en veel gastvrijheid. Tom Boere brengt in Otium een kookstijl die hij typeert als ‘informeel chique’. Zijn keuken wordt gekenmerkt door geraffineerde smaken met wereldse invloeden, eerlijke seizoensproducten, liefde voor het vak en een snufje rock & roll. Prijsniveau: vier gangen 45 euro, vijf gangen 49,50 euro.
Restaurant Otium is zeven dagen per week geopend voor lunch en diner, is rolstoelvriendelijk en ligt rustig en zeer centraal tussen Schiphol en Aalsmeer, dichtbij de A4, A5 en A9.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Overig nieuws

Mensen
Lancering ‘Hotel Website of the Year’ verkiezing

De eerste verkiezing van de mooiste en meest gebruiksvriendelijke hotelwebsite van Nederland is een feit. Deze wedstrijd wordt door Hoteliers.com georganiseerd om hoteliers een hart onder de riem te steken in deze moeilijke tijd en om het Nederlandse publiek te enthousiasmeren vooral direct bij het ...

Corona
"Honderden miljoenen voor horeca en cultuur"

Haagse bronnen melden aan de NOS dat sectoren die flink geraakt zijn door de coronacrisis en daardoor een zeer groot omzetverlies lijden, kunnen rekenen op honderden miljoenen steun vanuit Den Haag. Volgens de NOS zet het kabinet de komende dagen de puntjes op de i. Bedrijven die meer dan 70 proc ...

Ondernemen
10 tips voor de mooiste hotelfoto's

Met mooie fotografie op uw website onderscheidt u zich en maakt u een goede eerste indruk. Het biedt een unieke kans om een ervoor te zorgen dat potentiële gasten uw hotel boeken. Als professioneel fotograaf met veel ervaring in de hotellerie deelt Wendy Bos haar kennis met de hotellerie:10 tip ...

Hotelbouwplannen Hotelketens
Fletcher Hotel-Restaurant Scheveningen is een feit

Fletcher Hotels opent op 11 december a.s. de deuren van het splinternieuwe hotel in de populaire badplaats Scheveningen. De opening is eerder dan verwacht, na maanden van verbouwing en voorbereiding in het voormalige kantoorpand North Sea Building. Met de opening van het luxe Fletcher Hotel-Restaura ...

KHN Corona
Deel van de horeca dreigt op 17 januari open te gaan, ondanks maatregelen

Vorige week kondigden verschillende horecaondernemers aan om hun zaken op 17 januari te willen openen, ongeacht de dan geldende maatregelen. Zij hebben zojuist verkondigd tegenover Omroep Brabant dat ze het vertrouwen in het kabinet hebben opgezegd en hoe dan ook zullen openen op 17 januari. Omd ...

Interview Longread
Hotel & Restaurant Wesseling: Verdienmodel COVID-19

Het coronavirus heeft Nederland nog steeds in de houdgreep. Heel Gall-- pardon, heel Nederland? Nee, een kleine nederzetting bleef moedig weerstand bieden aan de overwel-- aan Covid-19. (Met dank aan Goscinny & Uderzo.) ‘Veertig procent meer omzet dan vorig jaar.’ Hoorden we dat goed ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Wat vindt Sander Allegro ervan?
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: