Travel Suit Collection by NCF

3 december 2019 | redactie

Na een succesvolle entree van de Corporate Identity Concept Collectie hebben wij met de introductie van de Corporate Travel Suit Collectie het programma-aanbod bij Nieuwenhuis Corporate Fashion aanzienlijk uitgebreid.

Met behoud van uniek ontwikkelde pasvormen vanuit onze bestaande concepten karakteriseert de nieuwe Travel Suit Collectie zich in optimaal draagcomfort. De moderne en tegelijkertijd tijdloze handtekening van het programma maakt de collectie inzetbaar voor een diversiteit aan functies waar een professionele, representatieve en moderne uitstraling gewenst is.

Fashion als uitgangspunt van een collectie

Met de start van Nieuwenhuis Corporate Fashion (NCF) in 1998 heeft het actuele modebeeld altijd als basis gediend voor de ontwikkeling van de collecties. Met slank gesneden kostuums, damespantalons, luxe blouses en tops werd Nieuwenhuis Corporate Fashion al snel het buitenbeentje binnen de branche waarvan werd verwacht dat het geen stand zou houden. Inmiddels zijn we 21 jaar verder en door menigeen gekopieerd. Onze visie blijft ongewijzigd. “Een collectie moet tijdloos zijn, aansluiten op een diversiteit van dragers ongeacht de leeftijd en postuur, maar ook zeker aansluiten op het actuele modebeeld.”

De voordelen van de Travel Suit Collectie

De stretch en het ademende karakter van de stof biedt optimaal draagcomfort. Ook het onderhoud van de stof is zeer gemakkelijk. Handig, want u heeft het al druk genoeg! Al onze modellen zijn leverbaar van maat 34 tot en met maat 52. En mocht het nodig zijn, zelfs nog een maatje meer.

Mix & Match

Zoals bij alle NCF programma’s biedt de Travel Suit Collectie eindeloze combinatie mogelijkheden. De tot op heden maar liefst 20 items tellende collectie in jurkjes, pantalons, rokken, tops en blazers, in een verscheidenheid aan pasvormen, bieden u ruime keuze voor de implementatie van een passend corporate concept binnen uw organisatie. De manier waarop… Dat bepaalt u. Zo kunt u kiezen voor een vastgesteld pakket, maar biedt de collectie tevens de mogelijkheid om, met behoud van uniformiteit in kleur en kwaliteit, een ruimer keuze-aanbod te maken uit de meer dan 20 items om tot een individuele invulling van het pakket te komen.  

Custom made

Naast ons uitgebreide basiskleurenprogramma zijn de mogelijkheden eindeloos. Op projectmatige basis is het niet alleen mogelijk om uw corporate kleuren te vertalen naar de stoffen, maar behoort ook een eigen print van uw logo of dessin tot de mogelijkheden.

Optimale serviceprogramma’s

Kiezen voor een high end product vraagt ook om goed advies voor het maken van de juiste keuze. Het is zeker interessant om te informeren naar onze optionele serviceprogramma’s voor een pasklare oplossing. Eén van de service programma’s van Nieuwenhuis Corporate Fashion is het aanmeten op locatie, waarbij u samen met een van onze adviseuses uw persoonlijke pakket kunt samenstellen. Een optimale service waar u uw werkzaamheden nauwelijks voor hoeft te onderbreken. Voor professionele aanpassingen achteraf biedt een eigen modern geoutilleerde atelier met op de stoffen afgestemde apparatuur en zeer ervaren personeel een snelle oplossing. Zo zijn er nog een groot aantal custom made opties, waaronder het logistiek beheer op drager niveau, met NCF Projects. Een Custom made webstore, waarbij op management- of drager niveau bestellingen 1,2,3 kunnen worden geplaatst.

Maatschappelijke betrokkenheid

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is voor ons vanaf de start van ons bedrijf in 1998 al een bewuste keuze. Wij zijn sinds jaar en dag volgers van het BSCI beleid. De komst van het SER-convenant gaf ons de mogelijkheid om ons aan te sluiten bij een onafhankelijk instituut. Wij dragen het convenant een warm hart toe en vervolgen onze zakelijke weg op de manier waar ook het convenant voor staat; met respect voor medemens, dier en de planeet. Zo worden onze collecties  in Europa geproduceerd. Voor ons MVO dan ook geen marketingverhaal maar een bewuste keuze die al meer dan 21 jaar geleden is ingezet.

De Travel Suit Collecties Suitainability

Ondersteund door certificaten* staat onze weverij garant voor de beste productieprocessen ! Minimaal waterverbruik, elektriciteit voor de verlichting opgewekt door de zonnepanelen op het dak van de fabriek, minimale CO2-uitstoot. Controles van elke fase van het productieproces om het gebruik van water, energie, chemicaliën en afval te verminderen.

*  :Certificeringen PEF ( product Environmenal Footprint ); Loyds Registration ISO 14001; OEKO-TEX 100 : EU Reach Regulation; Chemical management 4sustainablity; Global Recycled Standard ( GRS )

Toekomst

Momenteel werken wij alweer aan uitbreiding van de collectie. Begin 2020 zullen wij een aantal nieuwe modellen lanceren. Iets om naar uit te kijken !

Meer informatie

Meer informatie over onze Travel Suit Collectie of andere programma?

Nieuwenhuis Corporate Fashion 
Mail: contact@nieuwenhuisfashion.nl
Telefoon: 0174 281 332
Website: www.nieuwenhuisfashion.nl

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Overig nieuws

Economie
Horeca 22.00 uur dicht, maximaal dertig gasten binnen

De horeca is verplicht om vanaf dinsdag 29 september de deuren om 22.00 uur te sluiten. Vanaf 21.00 uur mag er niemand meer naar binnen. In publieke ruimtes mogen nog maar maximaal 30 mensen samenkomen. In de buitenruimte gaat landelijk een maximum van 40 personen gelden voor bijeenkomsten. Daarbij ...

Economie
"Horeca 22.00 uur dicht, maximale groepsgrootte naar 30"

Tijdens de persconferentie van vanavond zal premier Mark Rutte bekendmaken dat de horeca iedere dag verplicht om 22.00 uur de deuren zal moeten sluiten. In publieke ruimtes mogen nog maar maximaal 30 mensen samenkomen. Dat geldt dus ook in restaurants. Daarbij wordt het personeel niet meegerekend. D...

Toerisme Coronacrisis
''Dit jaar 70 procent minder buitenlanders naar Nederland''

Het aantal buitenlanders dat dit jaar naar Nederland komt, ligt 70 procent lager dan vorig jaar. Bovendien gaan ongeveer 40 procent minder Nederlanders op vakantie in eigen land, waarmee het niveau van het toerisme terug op het niveau is van de jaren negentig, zo schetst het Nederlands Bureau voor T...

Economie Amsterdam Interview
Hoe komt Amsterdam uit de crisis? Reinier van Dantzig (D66) zoekt kwaliteitstoerist

Het contrast kán niet groter. Van een overvolle stad in 2019 naar een angstvallig stil Amsterdam in de zomer van 2020. Het massatoerisme verdween en de hotels in de hoofdstad blijven leeg. Terwijl het COVID-19 virus de hotellerie in zijn greep houdt, worden er plannen gesmeed om Amsterdam in ...

Economie Interview
Barbara Baarsma: "Amsterdamse hotels moeten serieus nadenken over transformatie"

Barbara Baarsma is econome en directievoorzitter van Rabobank Amsterdam. Bovendien is zij hoogleraar economie aan de Universiteit van Amsterdam. Naast haar werk bij de Rabobank is Barbara Baarsma hoogleraar toegepaste economie aan de Universiteit van Amsterdam. Ook is zij voorzitter van de Bankraad ...

Achtergronden
TheaterHotel De Oranjerie start met Dinner Theater Shows

Velen hebben het theater al te lange tijd moeten missen, maar daar komt verandering in! De Oranjerie gaat vanaf 2 oktober elk weekend een Dinner Theater Show organiseren. In een intieme setting op de bühne van de theaterzaal zorgt De Oranjerie voor een uniek en avondvullend programma. Terwij...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Wat vindt Sander Allegro ervan?
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: