Travel Suit Collection by NCF

3 december 2019 | redactie

Na een succesvolle entree van de Corporate Identity Concept Collectie hebben wij met de introductie van de Corporate Travel Suit Collectie het programma-aanbod bij Nieuwenhuis Corporate Fashion aanzienlijk uitgebreid.

Met behoud van uniek ontwikkelde pasvormen vanuit onze bestaande concepten karakteriseert de nieuwe Travel Suit Collectie zich in optimaal draagcomfort. De moderne en tegelijkertijd tijdloze handtekening van het programma maakt de collectie inzetbaar voor een diversiteit aan functies waar een professionele, representatieve en moderne uitstraling gewenst is.

Fashion als uitgangspunt van een collectie

Met de start van Nieuwenhuis Corporate Fashion (NCF) in 1998 heeft het actuele modebeeld altijd als basis gediend voor de ontwikkeling van de collecties. Met slank gesneden kostuums, damespantalons, luxe blouses en tops werd Nieuwenhuis Corporate Fashion al snel het buitenbeentje binnen de branche waarvan werd verwacht dat het geen stand zou houden. Inmiddels zijn we 21 jaar verder en door menigeen gekopieerd. Onze visie blijft ongewijzigd. “Een collectie moet tijdloos zijn, aansluiten op een diversiteit van dragers ongeacht de leeftijd en postuur, maar ook zeker aansluiten op het actuele modebeeld.”

De voordelen van de Travel Suit Collectie

De stretch en het ademende karakter van de stof biedt optimaal draagcomfort. Ook het onderhoud van de stof is zeer gemakkelijk. Handig, want u heeft het al druk genoeg! Al onze modellen zijn leverbaar van maat 34 tot en met maat 52. En mocht het nodig zijn, zelfs nog een maatje meer.

Mix & Match

Zoals bij alle NCF programma’s biedt de Travel Suit Collectie eindeloze combinatie mogelijkheden. De tot op heden maar liefst 20 items tellende collectie in jurkjes, pantalons, rokken, tops en blazers, in een verscheidenheid aan pasvormen, bieden u ruime keuze voor de implementatie van een passend corporate concept binnen uw organisatie. De manier waarop… Dat bepaalt u. Zo kunt u kiezen voor een vastgesteld pakket, maar biedt de collectie tevens de mogelijkheid om, met behoud van uniformiteit in kleur en kwaliteit, een ruimer keuze-aanbod te maken uit de meer dan 20 items om tot een individuele invulling van het pakket te komen.  

Custom made

Naast ons uitgebreide basiskleurenprogramma zijn de mogelijkheden eindeloos. Op projectmatige basis is het niet alleen mogelijk om uw corporate kleuren te vertalen naar de stoffen, maar behoort ook een eigen print van uw logo of dessin tot de mogelijkheden.

Optimale serviceprogramma’s

Kiezen voor een high end product vraagt ook om goed advies voor het maken van de juiste keuze. Het is zeker interessant om te informeren naar onze optionele serviceprogramma’s voor een pasklare oplossing. Eén van de service programma’s van Nieuwenhuis Corporate Fashion is het aanmeten op locatie, waarbij u samen met een van onze adviseuses uw persoonlijke pakket kunt samenstellen. Een optimale service waar u uw werkzaamheden nauwelijks voor hoeft te onderbreken. Voor professionele aanpassingen achteraf biedt een eigen modern geoutilleerde atelier met op de stoffen afgestemde apparatuur en zeer ervaren personeel een snelle oplossing. Zo zijn er nog een groot aantal custom made opties, waaronder het logistiek beheer op drager niveau, met NCF Projects. Een Custom made webstore, waarbij op management- of drager niveau bestellingen 1,2,3 kunnen worden geplaatst.

Maatschappelijke betrokkenheid

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is voor ons vanaf de start van ons bedrijf in 1998 al een bewuste keuze. Wij zijn sinds jaar en dag volgers van het BSCI beleid. De komst van het SER-convenant gaf ons de mogelijkheid om ons aan te sluiten bij een onafhankelijk instituut. Wij dragen het convenant een warm hart toe en vervolgen onze zakelijke weg op de manier waar ook het convenant voor staat; met respect voor medemens, dier en de planeet. Zo worden onze collecties  in Europa geproduceerd. Voor ons MVO dan ook geen marketingverhaal maar een bewuste keuze die al meer dan 21 jaar geleden is ingezet.

De Travel Suit Collecties Suitainability

Ondersteund door certificaten* staat onze weverij garant voor de beste productieprocessen ! Minimaal waterverbruik, elektriciteit voor de verlichting opgewekt door de zonnepanelen op het dak van de fabriek, minimale CO2-uitstoot. Controles van elke fase van het productieproces om het gebruik van water, energie, chemicaliën en afval te verminderen.

*  :Certificeringen PEF ( product Environmenal Footprint ); Loyds Registration ISO 14001; OEKO-TEX 100 : EU Reach Regulation; Chemical management 4sustainablity; Global Recycled Standard ( GRS )

Toekomst

Momenteel werken wij alweer aan uitbreiding van de collectie. Begin 2020 zullen wij een aantal nieuwe modellen lanceren. Iets om naar uit te kijken !

Meer informatie

Meer informatie over onze Travel Suit Collectie of andere programma?

Nieuwenhuis Corporate Fashion 
Mail: contact@nieuwenhuisfashion.nl
Telefoon: 0174 281 332
Website: www.nieuwenhuisfashion.nl

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Overig nieuws

Economie Coronacrisis
Dit zijn de aanvullingen op het derde steunpakket corona

De opleving van het coronavirus en de huidige maatregelen hebben flinke gevolgen voor de economie. Het kabinet stelt extra geld beschikbaar voor ondernemers die door de recente maatregelen een onevenredig harde klap hebben gekregen. Zo krijgt de horeca een eenmalige subsidie op aangelegde en nu onbr ...

Opening Den Haag
Park Centraal opent in cultureel centrum van Den Haag

Hospitalitygroep Sircle Collection heeft het 160 jaar oude pand van Park Hotel Den Haag, voorzien van een grondige restyling waarmee het interieur en de identiteit opnieuw zijn vormgegeven tot Park Centraal Den Haag. De renovatie en rebranding van het hotel brengen het culturele erfgoed en bewaarde ...

Columns
Column Jantiene Berg: Mijn hele hebben en houwen op tafel

Het is nu vijf maanden geleden dat mijn compagnon en ik de sleutel van ons urban boutique hotel in Rotterdam inleverden bij de curator. Per direct geen zeggenschap meer, maar nog wel een hoop verplichtingen richting de curator. Een eenzaam proces zonder echt afscheid van je gasten en medewerkers te ...

Achtergronden Coronacrisis
Horecaondernemers krijgen eenmalig gemiddeld 2500 euro overheidssteun

De horecabedrijven die vanwege de coronacrisis gesloten zijn, kunnen een eenmalige uitkering van gemiddeld 2500 euro tegemoetzien. Het bedrag is afhankelijk van het geleden omzetverlies, dus een gemiddelde op basis van deze rekensom: 2,75 procent van het verlies aan omzet. Dit meldt de NOS op basis ...

Wet- en regelgeving Coronacrisis
Ook in hotels geen alcohol meer na 20.00 uur

In bars en restaurants van hotels mag vanaf vanavond 20.00 uur geen alcohol meer worden geserveerd. Ook niet via roomservice. Hiermee trekt het kabinet de lijn met het verbod op de verkoop van alcohol in winkels tussen 20.00 en 07.00 uur door. In winkels is dat sinds vorige week woensdag niet meer t ...

Wet- en regelgeving KHN
KHN: Alcoholklok hotels wederom toppunt van symboolpolitiek

KHN heeft vol onbegrip kennis genomen van het kabinetsbesluit om vanaf vrijdagavond 23 oktober een alcoholklok voor hotels in te voeren. Volgens dit besluit mag er vanaf vanavond in hotels na 20:00 uur ook geen alcohol meer worden geschonken of genuttigd in publieke ruimten zoals in het restaurant o ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Wat vindt Sander Allegro ervan?
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: