Travel Suit Collection by NCF

3 december 2019 | redactie

Na een succesvolle entree van de Corporate Identity Concept Collectie hebben wij met de introductie van de Corporate Travel Suit Collectie het programma-aanbod bij Nieuwenhuis Corporate Fashion aanzienlijk uitgebreid.

Met behoud van uniek ontwikkelde pasvormen vanuit onze bestaande concepten karakteriseert de nieuwe Travel Suit Collectie zich in optimaal draagcomfort. De moderne en tegelijkertijd tijdloze handtekening van het programma maakt de collectie inzetbaar voor een diversiteit aan functies waar een professionele, representatieve en moderne uitstraling gewenst is.

Fashion als uitgangspunt van een collectie

Met de start van Nieuwenhuis Corporate Fashion (NCF) in 1998 heeft het actuele modebeeld altijd als basis gediend voor de ontwikkeling van de collecties. Met slank gesneden kostuums, damespantalons, luxe blouses en tops werd Nieuwenhuis Corporate Fashion al snel het buitenbeentje binnen de branche waarvan werd verwacht dat het geen stand zou houden. Inmiddels zijn we 21 jaar verder en door menigeen gekopieerd. Onze visie blijft ongewijzigd. “Een collectie moet tijdloos zijn, aansluiten op een diversiteit van dragers ongeacht de leeftijd en postuur, maar ook zeker aansluiten op het actuele modebeeld.”

De voordelen van de Travel Suit Collectie

De stretch en het ademende karakter van de stof biedt optimaal draagcomfort. Ook het onderhoud van de stof is zeer gemakkelijk. Handig, want u heeft het al druk genoeg! Al onze modellen zijn leverbaar van maat 34 tot en met maat 52. En mocht het nodig zijn, zelfs nog een maatje meer.

Mix & Match

Zoals bij alle NCF programma’s biedt de Travel Suit Collectie eindeloze combinatie mogelijkheden. De tot op heden maar liefst 20 items tellende collectie in jurkjes, pantalons, rokken, tops en blazers, in een verscheidenheid aan pasvormen, bieden u ruime keuze voor de implementatie van een passend corporate concept binnen uw organisatie. De manier waarop… Dat bepaalt u. Zo kunt u kiezen voor een vastgesteld pakket, maar biedt de collectie tevens de mogelijkheid om, met behoud van uniformiteit in kleur en kwaliteit, een ruimer keuze-aanbod te maken uit de meer dan 20 items om tot een individuele invulling van het pakket te komen.  

Custom made

Naast ons uitgebreide basiskleurenprogramma zijn de mogelijkheden eindeloos. Op projectmatige basis is het niet alleen mogelijk om uw corporate kleuren te vertalen naar de stoffen, maar behoort ook een eigen print van uw logo of dessin tot de mogelijkheden.

Optimale serviceprogramma’s

Kiezen voor een high end product vraagt ook om goed advies voor het maken van de juiste keuze. Het is zeker interessant om te informeren naar onze optionele serviceprogramma’s voor een pasklare oplossing. Eén van de service programma’s van Nieuwenhuis Corporate Fashion is het aanmeten op locatie, waarbij u samen met een van onze adviseuses uw persoonlijke pakket kunt samenstellen. Een optimale service waar u uw werkzaamheden nauwelijks voor hoeft te onderbreken. Voor professionele aanpassingen achteraf biedt een eigen modern geoutilleerde atelier met op de stoffen afgestemde apparatuur en zeer ervaren personeel een snelle oplossing. Zo zijn er nog een groot aantal custom made opties, waaronder het logistiek beheer op drager niveau, met NCF Projects. Een Custom made webstore, waarbij op management- of drager niveau bestellingen 1,2,3 kunnen worden geplaatst.

Maatschappelijke betrokkenheid

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is voor ons vanaf de start van ons bedrijf in 1998 al een bewuste keuze. Wij zijn sinds jaar en dag volgers van het BSCI beleid. De komst van het SER-convenant gaf ons de mogelijkheid om ons aan te sluiten bij een onafhankelijk instituut. Wij dragen het convenant een warm hart toe en vervolgen onze zakelijke weg op de manier waar ook het convenant voor staat; met respect voor medemens, dier en de planeet. Zo worden onze collecties  in Europa geproduceerd. Voor ons MVO dan ook geen marketingverhaal maar een bewuste keuze die al meer dan 21 jaar geleden is ingezet.

De Travel Suit Collecties Suitainability

Ondersteund door certificaten* staat onze weverij garant voor de beste productieprocessen ! Minimaal waterverbruik, elektriciteit voor de verlichting opgewekt door de zonnepanelen op het dak van de fabriek, minimale CO2-uitstoot. Controles van elke fase van het productieproces om het gebruik van water, energie, chemicaliën en afval te verminderen.

*  :Certificeringen PEF ( product Environmenal Footprint ); Loyds Registration ISO 14001; OEKO-TEX 100 : EU Reach Regulation; Chemical management 4sustainablity; Global Recycled Standard ( GRS )

Toekomst

Momenteel werken wij alweer aan uitbreiding van de collectie. Begin 2020 zullen wij een aantal nieuwe modellen lanceren. Iets om naar uit te kijken !

Meer informatie

Meer informatie over onze Travel Suit Collectie of andere programma?

Nieuwenhuis Corporate Fashion 
Mail: contact@nieuwenhuisfashion.nl
Telefoon: 0174 281 332
Website: www.nieuwenhuisfashion.nl

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Overig nieuws

Awards
blooming hotel wint de Zoover Award voor beste hotel van Nederland

Eind 2019 werd blooming hotel, gevestigd in Bergen (NH), reeds verkozen tot Nederlands Meest Duurzame Hotel. Een fantastische prestatie op zich. En dat gasten dat waarderen werd wederom overduidelijk tijdens de jaarlijkse Zoover Awards voor accommodaties. In verschillende categorieën, van campi...

Opening Onderwijs
Stenden Hotel opent eerste Pop-up Campus Hotel van Leeuwarden

Op maandag 3 februari om 10:30 uur wordt het Pop-Up Campus Hotel feestelijk geopend. Tegelijkertijd starten bouwvakkers aan de overkant met het slopen en opbouwen van het oude Stenden Hotel. Stenden Hotel in Leeuwarden ondergaat een volledige renovatie en uitbreiding. Er wordt een nieuwe verdiepi...

Opening Internationaal
Mercure Liège City Centre opent haar deuren

Vandaag opent Mercure Liège City Centre officieel haar deuren na een complete rebranding. Het viersterrenhotel is gevestigd aan de Rue Saint Léonard 182, middenin het centrum van de bruisende stad Luik. Het pand kent een rijke geschiedenis als voormalig linnenfabriek en een 17e-eeuws k...

Amsterdam Opening
Vondel Hotels opent boutique hotel MAI Amsterdam in Chinatown

Vondel Hotels (2003) vierde afgelopen weekend het Chinees Nieuwjaar met de opening van hotel MAI Amsterdam. Gevestigd aan Geldersekade 30 en met Zeedijk in de achtertuin, is het 4-sterren boutique hotel gelegen in het hart van één van de meest authentieke wijken van de stad, Chinatown....

Economie
Horecaondernemers zijn positiever dan een jaar geleden

De horeca kijkt met vertrouwen naar 2020, zo blijkt uit het nieuwe SRA-BiZ-visierapport ‘2020 in Zicht, de verwachtingen van Nederlandse ondernemingen’. De consumentenbestedingen zullen waarschijnlijk op peil blijven en buitenlandse toeristen weten ons land nog steeds goed te vinden. Er ...

Awards F&B
Agnes Raggers F&B Professional of the Year 2020

Tijdens het AF&BM-jaargala in Hotel Okura Amsterdam heeft Agnes Raggers, F&B Manager van Mooirivier Hotel & Congres in Dalfsen, de F&B Professional of the Year Award 2020 uitgereikt gekregen. De finalestrijd ging dit jaar tussen Agnes Raggers, Bart Vanderstukken (Kruisherenhotel M...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Columns Sander Allegro
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: