Travel Suit Collection by NCF

3 december 2019 | redactie

Na een succesvolle entree van de Corporate Identity Concept Collectie hebben wij met de introductie van de Corporate Travel Suit Collectie het programma-aanbod bij Nieuwenhuis Corporate Fashion aanzienlijk uitgebreid.

Met behoud van uniek ontwikkelde pasvormen vanuit onze bestaande concepten karakteriseert de nieuwe Travel Suit Collectie zich in optimaal draagcomfort. De moderne en tegelijkertijd tijdloze handtekening van het programma maakt de collectie inzetbaar voor een diversiteit aan functies waar een professionele, representatieve en moderne uitstraling gewenst is.

Fashion als uitgangspunt van een collectie

Met de start van Nieuwenhuis Corporate Fashion (NCF) in 1998 heeft het actuele modebeeld altijd als basis gediend voor de ontwikkeling van de collecties. Met slank gesneden kostuums, damespantalons, luxe blouses en tops werd Nieuwenhuis Corporate Fashion al snel het buitenbeentje binnen de branche waarvan werd verwacht dat het geen stand zou houden. Inmiddels zijn we 21 jaar verder en door menigeen gekopieerd. Onze visie blijft ongewijzigd. “Een collectie moet tijdloos zijn, aansluiten op een diversiteit van dragers ongeacht de leeftijd en postuur, maar ook zeker aansluiten op het actuele modebeeld.”

De voordelen van de Travel Suit Collectie

De stretch en het ademende karakter van de stof biedt optimaal draagcomfort. Ook het onderhoud van de stof is zeer gemakkelijk. Handig, want u heeft het al druk genoeg! Al onze modellen zijn leverbaar van maat 34 tot en met maat 52. En mocht het nodig zijn, zelfs nog een maatje meer.

Mix & Match

Zoals bij alle NCF programma’s biedt de Travel Suit Collectie eindeloze combinatie mogelijkheden. De tot op heden maar liefst 20 items tellende collectie in jurkjes, pantalons, rokken, tops en blazers, in een verscheidenheid aan pasvormen, bieden u ruime keuze voor de implementatie van een passend corporate concept binnen uw organisatie. De manier waarop… Dat bepaalt u. Zo kunt u kiezen voor een vastgesteld pakket, maar biedt de collectie tevens de mogelijkheid om, met behoud van uniformiteit in kleur en kwaliteit, een ruimer keuze-aanbod te maken uit de meer dan 20 items om tot een individuele invulling van het pakket te komen.  

Custom made

Naast ons uitgebreide basiskleurenprogramma zijn de mogelijkheden eindeloos. Op projectmatige basis is het niet alleen mogelijk om uw corporate kleuren te vertalen naar de stoffen, maar behoort ook een eigen print van uw logo of dessin tot de mogelijkheden.

Optimale serviceprogramma’s

Kiezen voor een high end product vraagt ook om goed advies voor het maken van de juiste keuze. Het is zeker interessant om te informeren naar onze optionele serviceprogramma’s voor een pasklare oplossing. Eén van de service programma’s van Nieuwenhuis Corporate Fashion is het aanmeten op locatie, waarbij u samen met een van onze adviseuses uw persoonlijke pakket kunt samenstellen. Een optimale service waar u uw werkzaamheden nauwelijks voor hoeft te onderbreken. Voor professionele aanpassingen achteraf biedt een eigen modern geoutilleerde atelier met op de stoffen afgestemde apparatuur en zeer ervaren personeel een snelle oplossing. Zo zijn er nog een groot aantal custom made opties, waaronder het logistiek beheer op drager niveau, met NCF Projects. Een Custom made webstore, waarbij op management- of drager niveau bestellingen 1,2,3 kunnen worden geplaatst.

Maatschappelijke betrokkenheid

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is voor ons vanaf de start van ons bedrijf in 1998 al een bewuste keuze. Wij zijn sinds jaar en dag volgers van het BSCI beleid. De komst van het SER-convenant gaf ons de mogelijkheid om ons aan te sluiten bij een onafhankelijk instituut. Wij dragen het convenant een warm hart toe en vervolgen onze zakelijke weg op de manier waar ook het convenant voor staat; met respect voor medemens, dier en de planeet. Zo worden onze collecties  in Europa geproduceerd. Voor ons MVO dan ook geen marketingverhaal maar een bewuste keuze die al meer dan 21 jaar geleden is ingezet.

De Travel Suit Collecties Suitainability

Ondersteund door certificaten* staat onze weverij garant voor de beste productieprocessen ! Minimaal waterverbruik, elektriciteit voor de verlichting opgewekt door de zonnepanelen op het dak van de fabriek, minimale CO2-uitstoot. Controles van elke fase van het productieproces om het gebruik van water, energie, chemicaliën en afval te verminderen.

*  :Certificeringen PEF ( product Environmenal Footprint ); Loyds Registration ISO 14001; OEKO-TEX 100 : EU Reach Regulation; Chemical management 4sustainablity; Global Recycled Standard ( GRS )

Toekomst

Momenteel werken wij alweer aan uitbreiding van de collectie. Begin 2020 zullen wij een aantal nieuwe modellen lanceren. Iets om naar uit te kijken !

Meer informatie

Meer informatie over onze Travel Suit Collectie of andere programma?

Nieuwenhuis Corporate Fashion 
Mail: contact@nieuwenhuisfashion.nl
Telefoon: 0174 281 332
Website: www.nieuwenhuisfashion.nl

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Overig nieuws

Roberto Payer-editie Hospitality Management vaart nieuwe koers

De speciale Roberto Payer-editie die Hospitality Management in september uitgeeft, krijgt een nieuwe redactionele koers. Vanwege de coronacrisis zijn eerder bepaalde onderwerpen en thema's te komen vervallen. Vanochtend besprak Payer in het Waldorf Astoria de actualiteiten, thema's e...

Opening
Hotel De L'Europe Amsterdam heropent in nieuwe stijl

Na een volledige restyling van het interieur van de lobby, privé-eventkamers, restaurants en bar, opende De L'Europe Amsterdam het afgelopen weekend haar deuren voor gasten. Per 1 juni zijn ook alle restaurants van het hotel - Bord'Eau, Brasserie Marie, Freddy's Bar en de in &#...

Internationaal
CBS: passagiers nationale luchthavens 98% gedaald in april

In april 2020 reisden bijna 134 duizend passagiers van en naar de vijf nationale luchthavens, 98 procent minder dan in april 2019. Het vrachtvervoer daalde in deze periode met 25 procent tot 103 duizend ton aan vervoerd gewicht. Dit meldt het CBS op basis van de nieuwste cijfers. Vanweg...

Aannames, plannen en werkelijke reacties. Hoe we onze weg zoeken in de Covid-19 pandemie.

Sinds maart is Hotelschool The Hague een groot aantal onderzoeken gestart naar de Covid-crisis. Op welke termijn is een herstart van het toerisme te verwachten? Gaan we terug naar vroeger of zullen toeristen op dezelfde manier willen reizen? Gaan gasten hotels en andere accommodatie meer op criteria...

KHN
KHN: Demonstratie op de Dam klap in het gezicht voor horecaondernemers

De algemeen directeur van KHN, Dirk Beljaarts, noemt de demonstratie gisteren op de Dam in Amsterdam een klap in het gezicht voor horecaondernemers. Gisteravond kwamen duizenden mensen op de Dam bijeen om te demonstreren tegen racisme. “Het valt niet te rijmen met het beleid dat de afgelopen m...

Columns Coronacrisis
"Wat in Amsterdam gebeurde, voelt als een steek in de rug"

Bart Reints Bok is directeur/eigenaar van Charme Hotels, de hotelgroep die 26 hotels onder haar vleugels heeft. Hij houdt dagelijks de Nederlandse hotellerie op de hoogte van het reilen en zeilen in deze roerige tijden; we bellen hem geregeld op om met hem de situatie te bespreken. In dit hoofdstuk ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Columns Sander Allegro
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: