Tuin vol Nieuwe Maatjes bij de Hilton Haringparty

15 juni 2018 | Thijs Jacobs

Ook na een kwarteeuw is de jaarlijkse Hilton Haringparty nog springlevend. De 26e editie ging woensdagavond van start onder zonnige blauwe Hollandse luchten, met een spectaculaire water-en-vuur-show op het water. Het eerste vaatje nieuwe haring werd per traditie aan land gebracht door de gastheren, Hilton directeur Roberto Payer en de leverancier van de nieuwe haring Eric van As, van Versvishandel Jan van As.

Vertrekkende GM

Het was na 20 jaar de laatste Haringparty voor Alessio Colavecchio (r). Cluster general manager Roberto Payer (l) nam de gelegenheid te baat om de vertrekkende general manager van Hilton Amsterdam te bedanken voor de langjarige, fantastische samenwerking. Alessio Colavecchio had de afgelopen vijf jaar de dagelijkse leiding over het Hilton op de Apollolaan, waar hij destijds  als restaurantmedewerker begon en diverse posities bekleedde. Tussendoor maakte hij uitstapjes naar het Amstel Hotel en Hilton Madrid. Nu keert de Italiaan terug naar zijn geboorteland en vervolgt zijn loopbaan als general manager van Hilton Lake Como.

Zo’n 750 gasten uit de (Amsterdamse) zakenwereld, kunst en cultuur, media, horeca, mice en reisbranche en een uitgebreid supportteam genoten van de nieuwe haring - “alweer lekkerder en vetter dan vorig jaar”, aldus Eric van As - en van overvloedige andere lekkernijen en drankjes van de partners van de Hilton Haringparty.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Overig nieuws

Accor
Halfjaarcijfers Accor: 1,5 miljard verlies en 1000 banen weg

Accor draaide over het eerste halfjaar van 2020 een verlies van 1,5 miljard euro. Daarnaast vreest het Franse concern afscheid te moeten nemen van 1000 banen. Bij Accor werken ongeveer 18.000 mensen. De coronapandemie hakt er flink in bij het Franse bedrijf, waar hotelketens Novotel, Mercure en Ibis...

KHN
KHN reageert op maatregelen: "Te veel nadruk op horeca"

De Koninklijke Horeca Nederland begrijpt dat, als het aantal besmettingen toeneemt, de overheid maatregelen moet nemen om die groei een halt toe te roepen. Echter verbaast het de brancheorganisatie dat de horeca telkens het boetekleed aan moet trekken. Op de website reageert KHN op de genomen maatre...

Coronacrisis
Download: corona checklist

Horecagasten worden vanaf 10 augustus dringend verzocht hun contactgegevens achter te laten om bron- en contactonderzoek makkelijker te maken bij een eventuele uitbraak. Download hier de checklist om uit te printen. Horecaondernemers zijn verplicht contactgegevens aan hun gasten te vragen, gasten zi...

Column David Bakker
Column: Het onzichtbare leed

Er zijn weinig hoteliers die geen mening over Booking.com hebben. Aan het begin van deze coronacrisis verweet menig hotelier dat de boekingsgigant zich niet als partner van de hotellerie opstelde. Alle boekingen konden kosteloos worden geannuleerd, de hotels bleven leeg en van enige correspondentie ...

Achtergronden
Zo kom je de hitte in de horeca door

Op sommige plekken in Nederland zal het kwik deze week oplopen tot een kleine 36 graden. Horecaondernemers nemen massaal maatregelen om de week zo koel mogelijk door te komen. Met deze acht tips helpen we je een beetje op weg. 1. Cliché, maar misschien wel de belangrijkste: zorg dat j...

Coronacrisis
Kabinet trekt teugels aan in strijd tegen corona

Horecazaken moeten vanaf maandag 10 augustus de namen en contactgegevens van gasten registreren. Dat maakte premier Rutte zojuist bekend tijdens zijn persconferentie. Het coronavirus is bezig aan een opmars. Om die opmars tegen te gaan is contact- en brononderzoek noodzakelijk, zo stelt de premier. ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Wat vindt Sander Allegro ervan?
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: