Tuin vol Nieuwe Maatjes bij de Hilton Haringparty

15 juni 2018 | Thijs Jacobs

Ook na een kwarteeuw is de jaarlijkse Hilton Haringparty nog springlevend. De 26e editie ging woensdagavond van start onder zonnige blauwe Hollandse luchten, met een spectaculaire water-en-vuur-show op het water. Het eerste vaatje nieuwe haring werd per traditie aan land gebracht door de gastheren, Hilton directeur Roberto Payer en de leverancier van de nieuwe haring Eric van As, van Versvishandel Jan van As.

Vertrekkende GM

Het was na 20 jaar de laatste Haringparty voor Alessio Colavecchio (r). Cluster general manager Roberto Payer (l) nam de gelegenheid te baat om de vertrekkende general manager van Hilton Amsterdam te bedanken voor de langjarige, fantastische samenwerking. Alessio Colavecchio had de afgelopen vijf jaar de dagelijkse leiding over het Hilton op de Apollolaan, waar hij destijds  als restaurantmedewerker begon en diverse posities bekleedde. Tussendoor maakte hij uitstapjes naar het Amstel Hotel en Hilton Madrid. Nu keert de Italiaan terug naar zijn geboorteland en vervolgt zijn loopbaan als general manager van Hilton Lake Como.

Zo’n 750 gasten uit de (Amsterdamse) zakenwereld, kunst en cultuur, media, horeca, mice en reisbranche en een uitgebreid supportteam genoten van de nieuwe haring - “alweer lekkerder en vetter dan vorig jaar”, aldus Eric van As - en van overvloedige andere lekkernijen en drankjes van de partners van de Hilton Haringparty.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Overig nieuws

KHN
KHN: Demonstratie op de Dam klap in het gezicht voor horecaondernemers

De algemeen directeur van KHN, Dirk Beljaarts, noemt de demonstratie gisteren op de Dam in Amsterdam een klap in het gezicht voor horecaondernemers. Gisteravond kwamen duizenden mensen op de Dam bijeen om te demonstreren tegen racisme. “Het valt niet te rijmen met het beleid dat de afgelopen m...

Columns Coronacrisis
“Wat in Amsterdam gebeurde, voelt als een steek in de rug”

Bart Reints Bok is directeur/eigenaar van Charme Hotels, de hotelgroep die 26 hotels onder haar vleugels heeft. Hij houdt dagelijks de Nederlandse hotellerie op de hoogte van het reilen en zeilen in deze roerige tijden; we bellen hem geregeld op om met hem de situatie te bespreken. In dit hoofdstuk ...

Opening Coronacrisis
Liveblog 2: Yessss! Wij gaan weer open!!

Niet alleen in Utrecht hoorde je een zucht van verlichting. Maar ook in en op andere plaatsen in Nederland slaakte de horeca een vreugdekreet(je). We mogen weer. We zijn er klaar voor en nu maar hopen dat de gasten komen. Want ook onder horecaondernemers is er de zorg of gasten niet eerst even de ka...

Coronacrisis
Laat ons jouw horecazaak zien: 1,5 meter-economie in de horeca

Maandag 1 juni, tweede pinksterdag 2020, stroomde de terassen in Nederland weer vol. Na een verplichte sluiting van tien weken, slaakte de horeca een zucht van verlichting. 'We mogen weer', was de tendens in een zonovergoten Nederland. Blij ondernemers verwelkomden hun gasten met een bre...

Opening Coronacrisis
Grootste terras van Hoofddorp klaar voor heropening

Het grootste terras van Hoofddorp bij het Novotel Amsterdam Schiphol Airport opent op 1 juni weer haar deuren. General Manager Floris Licht hoopt vooral dat locals het terras vanaf deze dag weer weten te vinden. Novotel Amsterdam Schiphol Airport heeft een prachtig terras, waar tot wel zeventig m...

Economie Coronacrisis
Horeca al in eerste kwartaal zeer zwaar getroffen door de crisis

De horeca is een van de zwaarst getroffen sectoren door de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus. De omzet nam in het eerste kwartaal van 2020 met 14 procent af ten opzichte van het voorgaande kwartaal, meldt het CBS. Dit was de eerste omzetdaling in 7 jaar tijd. Het volume, de voor ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Columns Sander Allegro
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: