Tuin vol Nieuwe Maatjes bij de Hilton Haringparty

15 juni 2018 | Thijs Jacobs

Ook na een kwarteeuw is de jaarlijkse Hilton Haringparty nog springlevend. De 26e editie ging woensdagavond van start onder zonnige blauwe Hollandse luchten, met een spectaculaire water-en-vuur-show op het water. Het eerste vaatje nieuwe haring werd per traditie aan land gebracht door de gastheren, Hilton directeur Roberto Payer en de leverancier van de nieuwe haring Eric van As, van Versvishandel Jan van As.

Vertrekkende GM

Het was na 20 jaar de laatste Haringparty voor Alessio Colavecchio (r). Cluster general manager Roberto Payer (l) nam de gelegenheid te baat om de vertrekkende general manager van Hilton Amsterdam te bedanken voor de langjarige, fantastische samenwerking. Alessio Colavecchio had de afgelopen vijf jaar de dagelijkse leiding over het Hilton op de Apollolaan, waar hij destijds  als restaurantmedewerker begon en diverse posities bekleedde. Tussendoor maakte hij uitstapjes naar het Amstel Hotel en Hilton Madrid. Nu keert de Italiaan terug naar zijn geboorteland en vervolgt zijn loopbaan als general manager van Hilton Lake Como.

Zo’n 750 gasten uit de (Amsterdamse) zakenwereld, kunst en cultuur, media, horeca, mice en reisbranche en een uitgebreid supportteam genoten van de nieuwe haring - “alweer lekkerder en vetter dan vorig jaar”, aldus Eric van As - en van overvloedige andere lekkernijen en drankjes van de partners van de Hilton Haringparty.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Overig nieuws

Events Internationaal
International Hotel Investment Forum verplaatst vanwege coronavirus

Vanwege de wereldwijde bezorgdheid over de uitbraak van het coronavirus kondigt organisator Questex vandaag aan dat het International Hospitality Investment Forum (IHIF) zal worden verplaatst van 2-4 maart naar 4-6 mei 2020. Het IHIF is 's werelds grootste en meest invloedrijke horeca-investe...

Achtergronden Internationaal
Coronavirus: checklist en veelgestelde ondernemersvragen. Wie betaalt de rekening?

In Nederland is donderdagavond een eerste besmetting met het coronavirus vastgesteld, gevolgd door een tweede op vrijdag. Volgens experts is er nog geen reden tot paniek, maar wat heeft de internationale uitbraak van het virus voor impact op de Nederlandse logiesverstrekkers? Het RIVM en KHN hebb...

Economie Achtergronden
Omzet horeca stijgt 1,6 procent in vierde kwartaal

De omzet van de horeca steeg in het vierde kwartaal van 2019 met 1,6 procent ten opzichte van het vorige kwartaal, meldt het CBS. Het volume nam met 1,4 procent toe. De omzet van logiesverstrekking steeg met 1,2 procent, de omzet van eet- en drinkgelegenheden met 1,7 procent. Al bijna zeven jaar nee...

Interview
Interview met Joachim de Looij, algemeen directeur BUNK hotels

Na een snelle oversteek met de pont over het IJ en wandeling door de Van der Pekbuurt, zijn we in Amsterdam-Noord. Joachim de Looij algemeen directeur van BUNK hotels, neemt ons direct mee naar het magische hart van de kerk. ‘Verwonderen en verbinden' dat is waar het over gaat bij BUNK. En...

Amsterdam Opening
BUNK Amsterdam gaat open

Na het knallende succes in Utrecht krijgt nu ook Amsterdam een BUNK Hotel. In de voormalige Sint-Rita kerk in Amsterdam Noord opent BUNK op 5 maart haar deuren. Na een grondige verbouwing heeft het monumentale gebouw plek voor 300 gasten. Is het een hotel met hostelprijzen? Of een hostel met de kwal...

Achtergronden Internationaal
Coronavirus laat diepe wonden achter bij hotels in Hongkong

Hoteliers in Hongkong voelen zich in de steek gelaten door hun overheid. De recente uitbraak van het coronavirus heeft de hotellerie in de stad diep getroffen: terwijl er vorig jaar in februari 90.000 nachtelijke bezoekers werden geregistreerd, is dat aantal nu gedaald naar 3.000. De overheid heeft ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Columns Sander Allegro
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: