Willem Renes nieuwe GM Tulip Inn Antwerpen

6 januari 2016
Willem Renes nieuwe GM Tulip Inn Antwerpen

Willem Renes is sinds 1 januari de nieuwe general manager van Tulip Inn Antwerpen. Renes was al eerder werkzaam bij
Louvre Hotels Group Benelux als Head of Franchise Services. Na een aantal jaren deze functie te hebben vervuld, vervolgde hij zijn loopbaan als Key Account Manager Global Accounts bij Booking.com. "Het voelt goed en zeer vertrouwd om weer terug te keren binnen Louvre Hotels Group."

*Maurits van Zwol*
Renes zal met zijn komst Maurits van Zwol opvolgen. Van Zwol blijft werkzaam binnen Louvre Hotels Group en wordt General Manager van het geheel nieuwe Golden Tulip hotel in Marseille. Dit hotel opent naar verwachting in april 2016.

*Over Renes*
Renes is geen onbekende in de organisatie van Louvre Hotels Group en kent Golden Tulip/Tulip Inn goed vanwege de functie die hij in het verleden had. In die periode heeft hij intensief met de Benelux hotels en het hoofdkantoor in Parijs samengewerkt. Dit geeft hem een groot voordeel nu hij als general manager zal starten. De reden dat Renes zijn rentree maakt binnen de Golden Tulip organisatie is het feit dat hij weer graag de operationele kant van de hotellerie op wil. "Louvre Hotels Group is een mooie organisatie en Golden Tulip is een sterk merk. Het is een geweldige uitdaging om het succes van dit hotel in deze prachtige stad voort te mogen zetten", aldus een enthousiaste Renes. Eerder werkte Renes als hotelmanager bij Hotel Mitland in Utrecht en was hij verantwoordelijk voor Rooms en Commerciële afdelingen bij Hotel Okura Amsterdam.

~Christel Tuin~

Overig nieuws