U heeft gezocht op : den bosch

11 mei 2020 Interview Longread
"Het anker is los, de vraag is hoe we gaan varen"

De horeca mag weer (beperkt) open. De uitzichtloze situatie zonder perspectief heeft plaatsgemaakt voor de stip op de horizon. Voorzichtig optimisme heerst. De hotellerie kruipt uit zijn schulp en pakt de handschoen op. In de derde aflevering van het ‘Rondetafelgesprek, hoteliers in crisistijd...

6 maart 2020 Opening
Charme Hotels breidt uit met Landgoed Huize Bergen

Charme Hotels heeft het bijzondere Landgoed Huize Bergen aan haar collectie mogen toevoegen. Landgoed Huize Bergen ligt verscholen in een lommerrijk park in het prachtige buitengebied van Den Bosch. Het hotel met restaurant ligt aan de rand van Vught op steenworp afstand van het historische centr...

20 februari 2020 Achtergronden
Dit kost een overnachting tijdens carnaval

Het grootste feest van het jaar in het zuiden komt er weer aan. Dat betekent carnavalskleding scoren, kaarten kopen voor de plaatselijke kroeg of natuurlijk buiten genieten van de muziek met een biertje. Maar wat als je nou in de stad zou willen overnachten? Ben je dan duurder uit dan normaal? HomeT...

7 februari 2020 Interview Longread
HR-specialisten over personeelskrapte, millennials en de WAB

Je zal maar HR-manager zijn in deze tijden van krapte op de arbeidsmarkt en een overheid die de regels voor flexwerk aanscherpt. Dan heb je niet alleen heel veel liefde voor het vak nodig, maar ook een grote dosis creativiteit om aan alle uitdagingen het hoofd te bieden. Twee HR-managers, een direct...

13 december 2019 Interview Longread
Interview: Martin Hendricks, Black Label Hotels

Martin Hendricks, een ‘Sittardenaar’ in hart en nieren, ging in 2018 zijn eigen weg, nadat hij brak met zijn zakenpartner, met wie hij onder de vlag van Estate Management Group een aantal zeer aantrekkelijke hotel- en evenementenlocaties in de portefeuille had. Het gaat goed met hem. Hee...

22 november 2019 Duurzaamheid
Waarom gooien we zoveel eten weg? (En wat kunnen we eraan doen?)

Jaarlijks gooit de Nederlandse horeca ruim 50.000 ton aan voedsel weg. Dat zijn ongeveer 80 miljoen borden. Dit gebeurt zowel in de keuken als bij de gast. Grootste boosdoener is nog altijd de (te) grote porties die veel restaurateurs aan hun gasten serveren. De tijd van zoveel mogelijk eten voor zo...

9 oktober 2019 Interview Longread
Van der Valk-telgen zetten nieuw hotelmerk in de markt

Met vier opererende hotels, drie die in afzienbare tijd worden geopend en de ambitie om 20 hotels te hebben, heeft Nederland er een serieuze hotelketen bij. Directeur én Van der Valk-telg Martien Heinrichs ontvouwt de voorgeschiedenis en de plannen van zijn Gr8 Hotels. Heinrichs is samen ...

9 september 2019 Hotelbouwplannen Opening
Nieuwe serre Golden Tulip Hotel Central geopend

Golden Tulip Hotel Central (Den Bosch) ondergaat een groots renovatieproject. Naast onder andere de vernieuwing en toevoeging van Live Cooking aan de 14e-eeuwse gewelvenkelder de Hoofdwacht, brasserie Cé, realisatie van een luxe penthouse en de renovatie van de eerste 30 van de totaal 125 hot...

3 december 2018 Hotelbouwplannen Achtergronden
Golden Tulip Hotel Central renoveert fors

Golden Tulip Hotel Central is halverwege haar grootschalige renovatie project, dat ook wel Central 3.0 wordt genoemd. De afgelopen jaren werd 14e-eeuwse gewelvenkelder De Hoofdwacht gerestyled, bouwde het hotel een luxe penthouse van 150m2 en werd Brasserie Cé geopend. Vorige maand werd de Mo...

16 november 2018 Interview Longread
Rondetafelgesprek: Maakt een merk een hotel meer waard?

To brand or not to brand? Dat is de vraag voor veel hoteliers. Investeerders zien graag een herkenbaar merk op de gevel, maar de gast kent soms meer waarde toe aan een foto op Instagram. Wat betekent een alom gerespecteerde merknaam nog voor de waarde van een hotel? Vier hoteliers delen hun uiteenlo...

31 oktober 2018 Hotelbouwplannen Opening
Best Western Plus City Centre Hotel Den Bosch volkomen gerenoveerd

De afgelopen jaren heeft Best Western Eurohotel in het centrum van ’s-Hertogenbosch al haar kamers en de openbare ruimtes gerenoveerd. De investeringen in service en kwaliteit worden beloond door toekenning van het merk Best Western Plus. Na deze volledige renovatie wordt afscheid genomen van ...

10 september 2018 Hotelbouwplannen Achtergronden
Hotel Paleiskwartier Den Bosch krijgt restaurant op het dak

Het nieuw te bouwen hotel in het Paleiskwartier in Den Bosch krijgt een toren van vijftig meter hoog en op het dak komt een restaurant. Dit restaurant is één van de twee restaurants die het hotel straks telt, zo lezen we in het Brabants Dagblad. Plannen De architect presenteerde ...

1 augustus 2018 Achtergronden Interview Longread
Interview Odyssey Hotel Group: "Wij zijn de snelst groeiende hotelexploitant"

Voor mij zitten de ‘Pietje Bells van de hotellerie’. Althans, zo worden zij naar eigen zeggen beschouwd door het in hun ogen enigszins behoudende establishment binnen de Nederlandse vastgoedhotelwereld. Ik zit tegenover Rick van Erp en Willem Jan van Zon, de twee CEO’s van deze sne...

23 april 2018 Awards Achtergronden
Genomineerden Gaia Green Awards 2018 bekendgemaakt

De vakjury heeft de nominatie bekendgemaakt van de genomineerden van de derde editie van de Gaia Green Awards. De award wordt jaarlijks uitgereikt op horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam aan strandpaviljoens, hotels en restaurants die het afgelopen jaar bijzondere prestaties hebben geleverd om hun orga...

18 april 2018 Interview Longread
Interview: "Veel hotelgasten zijn ketenmoe"

Gasten zijn positief Het klinkt allemaal fantastisch, de kamers zijn prachtig gestyled, de locatie is top en over het proces is goed nagedacht. Hoe reageren de gasten? Cathelijne: "De eerste indruk is meteen al goed, dat horen we ook van onze gasten. Je komt binnen in een historisch pand en ...

16 maart 2018 Hotelbouwplannen OTA's Blog
Blog Coen Schelfhorst GuestHouse hotel Kaatsheuvel: Van Cold House naar Guest House

De tijd verstrijkt en de spanning neemt toe! Ook is de Russische beer op onze bouwplaats niet onopgemerkt gebleven. Sinds de laatste blog is er op alle fronten weer veel werk verzet. Ondanks de kou nadert de opening en staat de marketing en sales van het hotel op dit moment hoog op de agenda. Ik ver...

17 november 2017 Hotelbouwplannen Van der Valk
Van der Valk Nuland krijgt grootste casino van regio Den Bosch

Maar liefst 1.450m2 beslaat de gloednieuwe vestiging van Gran Casino. De bouw van het casino is begonnen. Afgelopen woensdag is de uitsparing voor de toekomstige entree gemaakt. Het casino vestigt zich in hotel Van der Valk Nuland – ’s Hertogenbosch. Sinds 2013 beschikt het hotel reeds o...

10 november 2017 Awards Mensen Duurzaamheid
Tanja Roeleveld wint verkiezing 'MVO-manager van het jaar' 2017

Tanja Roeleveld, Programma Manager Duurzaam & Betrokken Ondernemen bij Landal GreenParks, is tijdens het Nationaal Sustainability Congres in Den Bosch gekozen tot MVO-manager van het Jaar 2017. In aanwezigheid van ruim 500 geïnteresseerden in duurzaamheid kreeg zij uit handen van Maurits Gr...

28 juni 2017 Personeel
FNV Horeca wil loonsverhoging van 7,25 procent

Als het aan FNV Horeca ligt gaan de lonen in de horeca met 7,25 procent omhoog. Dat heeft de werknemersorganisatie in een persbericht laten weten. FNV Horeca wil deze zomer samen met Koninklijke Horeca Nederland om de tafel gaan zitten om nieuwe cao-afspraken te maken over loon, werktijden en scholi...

5 mei 2017 Personalia Chefs Mensen
Marten Verelst nieuwe chef-kok de KASerne 

Marten Verelst is maandag aan de slag gegaan als chef-kok in hotel-restaurant de KASerne, dat in juni vorig jaar is gestart in Willemspoort in Den Bosch. Hij is de opvolger van Rob van der Veeken die de KASerne heeft verrruild voor restaurant De Karpendonkse Hoeve in Eindhoven. "Rob van der ...

23 maart 2017 Awards Mensen
Kampioenen horeca & hospitality sector gehuldigd 

De horeca en hospitality branche is 12 jonge vakkampioenen rijker. 315 mbo'ers lieten zich van hun beste kant zien tijdens Skills The Finals, het nationaal kampioenschap van Skills Heroes, dat van 16 t/m 18 maart in RAI Amsterdam plaatsvond. Skills Heroes zijn mbo-vakwedstrijden, variërend ...

8 maart 2017 Toerisme
Wat is de beste en wat is de slechtste hotelstad van Nederland?

In de jaarlijkse Reputatieranglijst van hotelvergelijkingssite www.trivago.nl worden de grootste Nederlandse hotelsteden vergeleken aan de hand van de gemiddelde reputatie van de lokale hotels. Hoewel er vrijwel overal goede hotels te vinden zijn, verschilt de ratio van hotels met een goede reputati...

12 december 2016 Michelin Restaurant
Uitreiking Michelinsterren 2017: de foto's

Amsterdam krijgt er een paar Michelinsterren bij dit jaar. Zoals verwacht ontving Rijks de eerste ster, maar ook Mos en Bolenius verdienden voor de hoofdstad ieder een ster. Een nieuw driesterrenrestaurant krijgt Nederland niet. In Den Bosch en Heerlen werd ook een feestje gevierd, daar zijn vanaf v...

12 december 2016 Culinair Michelin
Dit zijn de nieuwe sterrenrestaurants in Nederland

Amsterdam krijgt er een paar Michelinsterren bij dit jaar. Zoals verwacht ontving Rijks de eerste ster, maar ook Mos en Bolenius verdienden voor de hoofdstad ieder een ster. Een nieuw driesterrenrestaurant krijgt Nederland niet. In Den Bosch en Heerlen werd ook een klein feestje gevierd. Utrecht sta...

25 november 2016 Hotel
Hospitality Management 25 jaar, Golden Tulip: 'Het was anders geweest als we failliet zouden gaan' (2010)

De Golden Tulip Hospitality Group heeft een enerverend jaar achter de rug. Het aanvragen van het uitstel van betaling vorig voorjaar was voor Haike Blaauw, senior vice president franchise operations, verreweg het meest dramatische moment in de bijna achttien jaar die hij bij Golden Tulip werkt. Het ...

6 oktober 2016 Hotel Hotelketens Van der Valk
Van der Valk opent spectaculaire skybar in Tiel

Van der Valk Hotel Tiel neemt vandaag de nieuwe Skybar in gebruik. Deze gaat SIXX heten en moet de mooiste van Nederland worden. Skybar SIXX neemt de gehele bovenste etage van de 55 meter hoge hoteltoren in beslag. Over de timing van de opening is nagedacht: de spectaculaire skybar voor feesten, the...

12 september 2016 Economie Achtergronden
In welke regio kun je het beste een horecabedrijf starten?

Het CBS heeft berekend dat met name universiteitssteden een stormachtige groei doormaken en dat eenpersoonshuishoudens een steeds groter aandeel van het totaal vertegenwoordigen. De steden maken een ontwikkeling door, terwijl de 'randen van het land' vergrijzen en leeglopen of in ieder geval...

6 juli 2016 Opening
Makro transformeert naar unieke marktplaats voor ondernemers

Makro zet met de heropening van vier van haar vestigingen een concrete stap in de omvorming tot een unieke marktplaats voor ondernemers. In de Makro vestigingen in Beverwijk, Den Bosch, Leeuwarden en Nijmegen kunnen ondernemers vanaf vandaag terecht voor hun zakelijke inkopen, om te shoppen en om t...

9 juni 2016 Food Drinks
AF&BM Social Event, ChâteauHotels & -Restaurants

Een weekend met 70 F&B professionals en aanhang naar Zuid-Limburg. Vrijdagmiddag blijkt voor veel vakgenoten een uitermate mooi moment om dan ook maar meteen vroeg het weekend in te luiden. Zuid-Limburg, je zal er maar wonen… Juist ja. Want terwijl het in de rest van Nederland stralend we...

31 mei 2016
Jan-Willem van der Hek is beste sommelier

Jan-Willem van der Hek (1987) heeft gisteren de titel ‘Beste sommelier van Nederland’, de Trophée Henriot, veroverd. Dit gebeurde tijdens het Nederlands Kampioenschap Sommeliers, gehouden op het Koning Willem 1 College in Den Bosch gewonnen. Oud-winnaar Ruben Kwakman en Lendl Mijnhijmer werde...

24 mei 2016
28 mei Nacht van de Fooi

Zaterdag 28 mei vindt de twaalfde editie van de Nacht van de Fooi plaats. In veertien steden staan op deze dag de deelnemende horecagelegenheden hun fooi af aan zes kleinschalige en duurzame ontwikkelingsprojecten. De hele dag door is het mogelijk om uit te gaan en ondertussen iets bij te dragen a...

4 april 2016
Nieuw Van der Valk hotel in Zaltbommel

Afgelopen woensdag hebben Marijke Van der Valk en haar man Harry Heinrichs met succes de onderhandelingen afgerond voor een nieuwe vestiging van de familie langs de A2 in Zaltbommel. Hotel Uden Veghel In 2013 openden zij het succesvolle Hotel Uden Veghel dat recentelijk, door de reserveringssi...

30 november 2015
Top 10 Beste Leerbedrijf Horeca bekend

De Top 10 van de Verkiezing Beste Leerbedrijf Horeca 2015 is vandaag bekendgemaakt. Van de 105 genomineerde horecabedrijven in Nederland eindigden de volgende horecabedrijven bij de laatste tien. De top 10 Eetcafé De Buren in Boekelo Fitland Hotel Helmond in Helmond Grand Restaurant De Nac...

30 november 2015
Congrescentrum 1931 wil hotel realiseren

Vijf jaar. Zo lang bestaat Congrescentrum 1931 Brabanthallen inmiddels al weer. Dat wordt gevierd met een speciaal logo, de onthulling van vijf bijzondere panelen en aantrekkelijke kortingen voor alle klanten die al eens te gast waren in het voormalige veemarktgebouw. Bovendien onthult het congres...

17 november 2015
Arbeidsongeschiktheid: Hoe zit het met doorbetalen?

Een werknemer heeft tijdens arbeidsongeschiktheid wegens ziekte gedurende maximaal 104 weken recht op doorbetaling van het loon. De wet schrijft voor dat de werkgever in beginsel verplicht is om gedurende deze periode 70 procent van het maximum dagloon* door te betalen, maar in de arbeidsovereenko...

8 oktober 2015
Interview: Over kroegbazen en ondernemers

Een oud kazernegebouw; vooral op een snikhete dag is het daar goed toeven. Hoezo? Vanwege de dikke muren en dito betonnen vloeren. (Ooit stonden hier rupsvoertuigen.) Lekker koel dus. In toekomstige zomers kunnen wanden weggeschoven worden, toegang verlenend tot culinaire bezigheden en een terras. ...

9 september 2015
VIDEO: Interview Peet Hofmans

Peet Hofmans bouwt een hotel en brasserie in het nieuw te ontwikkelen gebied Willemspoort in Den Bosch. Peet wil een mooi horecabedrijf neerzetten, waarbij 'stoer en simpel' de kernwaarden zijn. Tien luxe kamers, een mooie brasserie en een intensieve samenwerking met bedrijven en instellingen in d...

17 augustus 2015
In welk land is het hotel het schoonst?

Ook in de zomer een voorjaarsschoonmaak? In de hotellerie is hygiëne in elk seizoen belangrijk. Toch komen de normen niet in alle landen overeen met de verwachtingen van de hotelgasten. Het boekingsportaal HOTEL INFO, dat meer dan twee miljoen beoordelingen van internationale hotelgasten onderzoc...

13 juli 2015
Ruimte voor logiesaccommodaties Den Bosch

De gemeente Den Bosch B&B's tegemoetkomen en de regels versoepelen. Er is geen maximum meer aan het aantal kamers en er zijn zes bedden toegestaan. Op deze manier wil Den Bosch meer variatie in het accommodatieaanbod brengen, aldus berichtgeving in het Brabants Dagblad. Op dit moment zijn er zo...

7 juli 2015
Exclusief: Leo Hollman en de Tour

Het is zo’n mega-evenement! Waar moeten we van start gaan met dit verhaal? Nou, bij ‘potjes bier’ wellicht. De jongens en jongemannen van het Utrechtsch Studenten Corps roepen in koor dat het allemaal begonnen is op de achterkant van twee bierviltjes. Jan Fokkens (een reünist van het USC) e...

23 juni 2015
Tophotel in Paleis van Justitie Amsterdam

De koop van het voormalige Paleis van Justitie aan de Prinsengracht in Amsterdam is gegund aan M7 Development B.V. uit Den Bosch. Het bedrijf betaalt 61,3 miljoen euro voor het pand aan het Rijksvastgoedbedrijf. Na een grootscheepse verbouwing komt er een tophotel in. Tophotel M7 Development...

17 april 2015
IntercityHotel Enschede geopend

Gisteravond werd het eerste InterCityHotel in Nederland officieel geopend door dhr. Erwin M. Bruyn, Area General Manager Steigenberger Nederland, onder toeziend oog van locoburgemeester Eelco Eerenberg van de gemeente Enschede, Marloes Wensink (General Manager InterCityHotel Enschede) en Thomas Kna...

30 maart 2015
Jubileum Golden Tulip Hotel Central

Golden Tulip Hotel Central viert dit jaar haar 110-jarig jubileum. De afgelopen weken was er echter nog meer reden voor een feestje: Golden Tulip Hotel Central ontving namelijk 3 awards van reviewsites. Sinds de start in 1905 staat uitstekende kwaliteit en Bossche gastvriendelijkheid zeer hoog in ...

17 februari 2015
Gezonde spaaractie bij Mövenpick

De Nederlandse Mövenpick hotels in Amsterdam, Voorburg en Den Bosch introduceren de 'Book + Get Healthy Gifts' campagne. Zakelijke agenten van meetings en events sparen in 2015 voor gezonde producten. Duurzaam in zakelijk segment De meest Green Globe-gecertificeerde hotelketen ter wereld deel...

3 februari 2015
Eerste InterCityHotel opent in Enschede

Na een bouwperiode van 1,5 jaar, introduceert de Steigenberger Hotel Group het eerste InterCityHotel in Nederland. InterCityHotels worden gekenmerkt door een gunstige ligging midden in het centrum van de stad nabij stations. 126 kamers Onlangs werd de eerste vestiging van InterCityHotel in Ned...

7 januari 2015
Hotel Central Den Bosch wordt 110

Golden Tulip Hotel Central viert in 2015 haar 110-jarig bestaan. In dit jubileumjaar organiseert het hotel diverse feestelijke activiteiten voor haar gasten. Karin Rademaker voert het directeurschap van Golden Tulip Hotel Central samen met haar 91-jarige vader Tonny Rademaker: "We zijn er erg trots...

28 november 2014
Crowdfunding voor horeca Den Bosch

Zes ondernemers in Den Bosch slaan de handen ineen en gaan middels een crowdfundingactie gezamenlijk een bedrag van 245.000 euro ophalen. Onder de deelnemers vinden we restaurant Het Strand en Mieters Coffee & Vintage. Onbeperkt opscheppen Restaurant Het strand bestaat inmiddels ruim 6,5 jaar...

27 oktober 2014
Topchef Tom Boere naar Otium

Radisson Blu Hotel Amsterdam Airport heeft topchef Tom Boere aangetrokken als chef de cuisine. De afgelopen maanden is het inpandige restaurant Otium getransformeerd tot een fine dining restaurant met een kaart met hoogwaardige gerechten. Otium profileert zich hiermee niet alleen als hotelrestaura...

24 oktober 2014
Restaurant Otium geopend in Radisson Blu

Onder toeziend oog van topcuisinier en MasterChef-jurylid Alain Caron is vandaag het geheel vernieuwde restaurant Otium geopend. Zowel het interieur als de menukaart van de culinaire hotspot ondergingen een verfrissende facelift. Lunch De opening werd tevens bijgewoond door culinaire- en regi...

11 juli 2014
Reactie Caro van Eekelen op verkoop Mercure Hotel

Fletcher Hotels heeft het Mercure Hotel aan de snelweg A2 in Den Bosch gekocht. Caro van Eekelen, COO Hotel Services Benelux van Accor, wijst erop dat de geplande groei en deze verkoop elkaar niet bijten. ''Wij werken hard aan de groei van ons hotelnetwerk in Nederland. En deze willen we mede real...

9 juli 2014
Fletcher Hotels koopt Mercure Rosmalen

De hotelketen Fletcher Hotels koopt het Mercure Hotel aan de snelweg A2 in Den Bosch. Per 1 september verdwijnt de naam Mercure van de gevel en vanaf die tijd gaat het hotel verder als Fletcher Hotel Den Bosch. Dat heeft het bedrijf gisteren bekendgemaakt. Facelift De overname van Mercure Rosma...

18 april 2014
Wellness voor hotelgast én bezoeker

Onder de titel 'Wellness 7' start Hotel De Ruwenberg in Sint-Michielsgestel vanaf 1 mei met professionele massages en wellness. Niet alleen voor verblijfsgasten van het grootste zakenhotel van de regio Den Bosch, maar ook voor inwoners van Sint-Michielsgestel en omgeving. Zo breidt het hotel haar ...

13 april 2014
Hotel Terminus Den Bosch verkocht

Het Bossche Hotel & Pub Terminus is verkocht. Het hotel is aangekocht door Certitudo Capital en ligt vlakbij het Centraal Station, waardoor ook de Brabanthallen en de Verkadefabriek op korte afstand liggen. Ideaal voor zowel de zakelijke als voor de leisure gast. Trendy hotel Certitudo Capita...

17 februari 2014
Nieuwe exploitant Hotel Frederiksoord

Hotel Frederiksoord in het gelijknamige Drentse plaatsje gaat verder onder een nieuwe exploitant. Na een aantal jaren van wisselende uitbaters zijn er nieuwe hoteliers gevonden die de kar willen trekken: Marcel en Ginie Vos. Overstap Het stel was eerder al verantwoordelijk voor restaurant ’t...

8 januari 2014
Kanshebbers stijlawards horeca bekend

De jaarlijkse Venuez Hospitality & Style Awards komen er weer aan. De kanshebbers in de diverse categorieën zijn bekend. Onder de genomineerde hotels, restaurants en bars loopt de spanning hoog op. Opvallend is dat de kanshebbers, op een paar, na allemaal in grote steden zitten. Leidt dit tot de ...

26 november 2013
Louvre maakt Hotels of the Year bekend

Louvre Hotels Group kondigt aan dat Golden Tulip Hotel Central uit Den Bosch is gekozen tot Golden Tulip Hotel of the Year 2013 van de regio Noord-Europa. Tulip Inn Bergen op Zoom is Tulip Inn of the Year 2013 geworden. Olivier Derycke, Chief Operating Officer Europe bij Louvre Hotels Group heeft...

29 juli 2013
Restaurant 't Keerhuys wil hotelkamers

In Den Bosch gaat restaurateur Toine van Stiphout zijn plan om hotelkamers boven restaurant 't Keerhuys te maken binnenkort uitvoeren. Na een tijd lang met het idee te hebben gestoeid, is het tijd om een handvol kamers boven de eetgelegenheid te realiseren. Hoewel het goed gaat met het restaurant,...

3 juni 2013
Kats vult posities Restaurant Noble in

Voor zijn nieuwe Restaurant Noble in 's-Hertogenbosch heeft Edwin Kats de twee belangrijkste posities voor de keuken en het restaurant vergeven. Lars Albers, voormalig souschef bij Ivy in Rotterdam wordt chef de cuisine en Sascha Holzkaemper, ex Bord’Eau in het Amsterdamse Hotel De L'Europe, wor...

8 april 2013
Toeristenbelasting weer hoger

Bijna de helft van de gemeenten in Nederland heeft per één januari 2013 de toeristenbelasting verhoogd. Dit blijkt uit onderzoek van LookingforBooking.com. Van de 408 gemeenten heeft 63 procent de belasting in de afgelopen drie jaar minimaal één keer vermeerderd. In 2013 heft meer dan driekwar...

18 januari 2013
Mövenpick Den Bosch bijna vernieuwd

Mövenpick Hotel ’s-Hertogenbosch heeft haar hotelkamers gerenoveerd. Veertig superior kamers zijn voorzien van een nieuw interieur. De accommodatie is bijna klaar met een volledige renovatie. Verbouwd en vernieuwd De vertrekken zijn ingericht volgens Zwitserse kwaliteitsnormen en voorzien va...

13 november 2012
Maastricht beste stedentrip 2012

Zoover heeft de stad Maastricht uitgeroepen als beste Nederlandse stedentrip in 2012. Met een gemiddelde van 8,4 scoort Maastricht het hoogste cijfer en stoot hiermee Breda van de troon. Gezellige stad Dit blijkt uit een analyse van ruim 15.000 beoordelingen op Zoover, waarin de aspecten uitgaa...

28 september 2012
Edwin Kats tekent voor Chalet Royal

Cuisinier Edwin Kats wordt de nieuwe exploitant van het Chalet Royal in Den Bosch. De topchef wil als eigen ondernemer een vernieuwend culinair concept in de markt zetten. Kats plaatste zijn handtekening onder een contract met de pandeigenaren bestaande uit een viertal Brabantse ondernemers. Bei...

13 september 2012
Mövenpick Hotel Den Bosch meest gastvrij

Het Mövenpick Hotel 's-Hertogenbosch is verkozen tot Meest Gastvrije Ondernemer van 's-Hertogenbosch. Bossche gastvrijheidsindustrie Met 626 stemmen won het hotel van Het Italiëpunt, dat 594 stemmen vergaarde. Het totaal aantal stemmen van de wedstrijd besloeg 3723. Mövenpick nam het ook o...

23 maart 2012
Mövenpick hotels verzorgt droomdagen

Het Mövenpick Hotel in Den Bosch heeft in samenwerking met Dream4Kids twee droomdagen mogelijk gemaakt. Jorn nam een film op met de Newkids en Siebe ontmoette Herman den Blijker. Stichting Dream4kids Stichting Dream4Kids is een netwerk van betrokken mensen en organisaties dat dromen realiseert ...

12 januari 2011
Job Vos HorecaHeld 2011

Een titel om trots op te zijn. Job Vos van Voskookt uit Nijmegen staat dan ook te glunderen op het podium. Meteen overhandigt hij zijn net verkregen oorkonde aan één van zijn medewerkers. Voskookt is zeer betrokken bij zijn medewerkers. Jongeren die geen dagbesteding studie of werk hebben krijgen ...

14 oktober 2010
Den Bosch meest Gastvrije Stad 2010

Den Bosch is de Meest Gastvrije Stad 2010. Dit is de uitkomst van een zeer omvangrijk onderzoek dat door Van Spronsen & Partners horeca-advies en VVV Nederland deze zomer voor de tweede keer is uitgevoerd. In de 21 grootste steden van ons land is bezoekers gevraagd hoe zij de gastvrijheid beoordelen...

14 januari 2010
Herman Cooijman HorecaVakPunt-leerling van het jaar

Donderdag, tijdens de vierde en laatste beursdag van de Horecava 2010, is Herman Cooijman, leerling van het ROC Koning Willem I College in Den Bosch uitgeroepen tot HorecaVakPunt-leerling van het jaar. Het was voor de eerste keer dat de verkiezing werd gehouden. Cooijman leert en werkt bij Restauran...

12 januari 2010
'Meedoen aan Mijn Tent is Top is overweldigend'

'Overweldigend' en 'heftig' noemen de drie winnaars van het programma Mijn Tent is Top hun deelname aan het programma tijdens een interview op de Horecava. Toch hadden Sven en Geertje van restaurant Coquille in Den Bosch, René van restaurant Flinstering in Breda en Lie en Rianne van restaurant de P...

11 december 2009
Kerstdiner in Amsterdam het duurst

Wie dit jaar met kerst uit eten gaat is het duurst uit in Amsterdam. Een vijfgangen kerstmenu kost in de ‘Hoofdstad van de smaak 2009’ gemiddeld € 60,66. Het goedkoopst eet men in Groningen. Hier kost een kerstmenu gemiddeld bijna € 15,- minder, € 46,38. Dit blijkt uit het Kerstonderzoek ...

25 november 2009

Mövenpick Hotel 's Hertogenbosch gaat vanaf maandag 14 december beginnen met de renovatie van de bar en de keuken. De nieuwe gelegenheid wordt een moderne, half gesloten bar. Deze moet zich perfect gaan lenen voor zakelijke ontmoetingen, maar ook voor borrels met familie, vrienden of collega's. In ...

16 september 2009
Finalisten 'Meest Gastvrije Stad 2009' bekend

De vijf finalisten uit het onderzoek Meest Gastvrije Stad van Nederland zijn bekendgemaakt. De vijf plaatsen zijn Breda, Den Bosch, Enschede, Haarlem en Maastricht. Bij één van deze vijf steden wordt woensdag 23 september onthuld wie zich de Meest Gastvrije Stad van Nederland mag noemen. Deze 'tit...

1 april 2009
Binnenlandse zakenreizen goed voor 1,34 miljard euro

In 2008 hebben circa 1,2 miljoen Nederlanders een zakenreis in eigen land ondernomen. In totaal maakten deze Nederlanders bijna 5 miljoen binnenlandse zakenreizen met één of meer overnachtingen. Vergeleken met twee jaar geleden is dit een stijging van ruim 2 procent. Bij ruim 80 procent van de ove...

11 november 1999 Interieur
De symbiose van bedrijf en hotelbedrijf

Een grasvlakte, een school en wat huizen. Wie op weg is naar Den Bosch (A2) ziet tegen deze achtergrond - ter hoogte van de brug van Zaltbommel - het nieuwe congreshotel Golden Tulip Zaltbommel. Medio december moeten de inmiddels opgeleverde kamers bedrijfsklaar zijn. Op 3 januari volgend jaar wor...

11 november 1998 Branded Content
Informatiecomfort voor hôteliers en hun gasten

Quadriga, voorheen bekend onder de naam Thorn, is marktleider in Europa op het gebied van de nieuwste informatietechnologie voor hotelkamers. Quadriga Benelux heeft zich zes jaar geleden in Nederland gevestigd en levert inmiddels aan meer dan driehonderd hotels in die regio interactieve diensten. ...

Laad meer resultaten

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Columns Sander Allegro
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: