Clean the World en Kapellerput Hotel: Een duurzaam partnerschap voor positieve verandering

Auteur: Redactie
Duurzaamheid 13 november 2023
Clean the World en Kapellerput Hotel: Een duurzaam partnerschap voor positieve verandering

Duurzaamheid staat centraal bij hotel Kapellerput in Heeze, waar de toewijding om bewust om te gaan met het milieu diep in hun DNA is verankerd. Met een focus op recycling, afvalvermindering, energie-efficiëntie en ethisch verantwoord inkopen, is Kapellerput een baken van milieuvriendelijke praktijken. Daarom worden in de badkamers van het hotel Fair Trade en Nordic Swan Ecolabel gecertificeerde cosmeticadispensers gebruikt.

Als wereldleider in eersteklas hotelcosmetica en innovatieve dispenseroplossingen geeft ADA Cosmetics consequent prioriteit aan duurzaamheid: de veganistische en pH-neutrale formules zijn zonder schadelijke stoffen en de huidverzorgingsexpert heeft de exclusieve Cradle to Cradle Certified® zilveren status voor het hele productassortiment. ADA Cosmetics en Kapellerput werken al sinds 2007 succesvol samen om de gasten van het hotel een uniek verblijf te bieden.

'Plastic Flakes'

Om de gastenervaring van de steeds bewustere reizigers te verbeteren, moedigt ADA alle partners aan om deel te nemen aan het Clean the World's Global Hospitality Program, dat gebruikte zeep en shampoo dispensers voor toiletartikelen omzet in levensreddende, essentiële voorraden voor gemeenschappen in nood over de hele wereld.

Ada Cosmetics en Kapellerput hotel werken samen met Clean the World om een afvalbeheeroplossing te implementeren voor het recyclen van het milieubewuste amenity afval dat afkomstig is van de hotelkamers. Deze samenwerking versterkt niet alleen Kapellerput's toewijding aan duurzame doelen, maar is ook een bewijs van hun vastberadenheid om een betekenisvolle impact te hebben.

ADA Cosmetics, marktleider op het gebied van hotelfaciliteiten, stelt al meer dan vier decennia de norm op het gebied van duurzaamheid en was dit jaar de eerste in de branche die vrijwillig een CSR-rapport publiceerde. 

Blijf op de hoogte!

Twee keer per week het actuele en relevante hotelnieuws in je mailbox? Schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Overig nieuws