Dit lees je in de fonkelnieuwe Hospitality Management

Auteur: Redactie
2 september 2022
Dit lees je in de fonkelnieuwe Hospitality Management

Aankomende week valt de hagelnieuwe editie van Hospitality Management bij iedere hotelier op de deurmat. Audry van de Merwe siert deze keer de cover van hét vakblad voor de hotellerie. 

Ze is dan ook hotelier, maar niet bij een bedrijf dat de hoteltak als core-business beschouwt. Van de Merwe is COO van Dutchen, gespecialiseerd in het ontwikkelen, bouwen, verkopen en verhuren van vakantiewoningen. Sinds 2017 beweegt het bedrijf zich ook op de hotelmarkt met als voorlopig hoogtepunt de opening het Heavens Hotel in de Grote Kerk in Hoorn afgelopen zomer. Het is het derde hotel van de groep. Maar daar stoppen de ambities niet. In het hagelnieuwe Heavens Hotel vertelt Van de Merwe uitgebreid over de ambities van het bedrijf op de hotelmarkt.

Waar Heavens Hotel al een aantal weken de deuren heeft geopend, wacht het Pillows Grand Boutique Hotel Maurits at the Park nog op de officiële opening. Die staat dit najaar gepland. General manager Jörgen Rijnaard gaf Hospitality Management een uitgebreide rondleiding door het hotel, dat nog in de steigers staat. Het nog te openen hotel is het eerste vijfsterrenhotel van Pillows en moet hét paradepaardje van de groep worden. Daar heeft Rijnaard alle vertrouwen in. "De vooruitzichten zien er bijzonder goed uit."

In de rubriek ‘Hotelketen uitgelicht’ belichten we in deze editie de opkomst van het Britse Primier Inn en kijken we naar hun toekomstplannen. Verder vertelt de Nederlandse Talia Butt in de rubriek Jonge Honden hoe zij haar hotel in Brussel toekomstbestendig maakt en zijn onze columnisten en correspondenten weer weerzinwekkend scherp. Kortom: houd de brievenbus in de gaten of download binnenkort Hospitality Management op onze website.

Overig nieuws