Dit leest u in de decemberuitgave van Hospitality Management: Fletcher, Van Berkel Hospitality en IHCP

Auteur: redactie
13 december 2023
Dit leest u in de decemberuitgave van Hospitality Management: Fletcher, Van Berkel Hospitality en IHCP

Aankomende week valt bij iedere hotelier weer de gloednieuwe decemberuitgave van Hospitality Management op de deurmat. Met deze keer op de cover: Alco en Evelyn van Berkel, respectievelijk algemeen directeur en financieel directeur van Van Berkel Hospitality.

De Van Berkels hebben met hun horecagroep vier locaties: Landgoed Hotel & Restaurant Carelshaven en De Zwaan in Delden, de Oranjerie Ruurlo en het Wapen van Hengelo. Het echtpaar vertelt onder meer over de mooie kanten van het ondernemen in historische panden, maar ook over de uitdagingen.

Ook aan het woord komen Bas Blommaart en Remco Gerritsen van International Hotel Capital Partners. IHCP runt zes hotels verspreid over de Randstad, waaronder een Renaissance bij Schiphol-Oost, een Moxy in Den Haag en een Mercure in Amersfoort. Blommaart en Gerritsen onthullen de slimme strategie die achter hun bedrijf schuilgaat.

Fletcher wil in binnen- en buitenland uitbreiden

CEO van Fletcher Hotels Rob Hermans vertelt op zijn beurt over de plannen van zijn keten om zowel in binnen- als buitenland uit te breiden. In Nederland wil Fletcher dit bewerkstelligen door onder meer vijfsterrenhotels aan te schrijven, terwijl in het komende half jaar ook de eerste stappen over de grens zullen worden gezet met de opening van een aantal locaties in Duitsland.

Verder leest u in ons dossier alles over MICE en de hotellerie en is er eveneens een terugblik op de opvallende gebeurtenissen en onderwerpen die in 2023 ter sprake zijn gekomen.

Kortom: houd de brievenbus in de gaten of download de decemberuitgave vanaf volgende week op onze website.

Blijf op de hoogte!

Twee keer per week het actuele en relevante hotelnieuws in uw mailbox? Registreer hier voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Overig nieuws