Fletcher Hotels koopt Mercure Rosmalen

9 juli 2014
Fletcher Hotels koopt Mercure Rosmalen

De hotelketen Fletcher Hotels koopt het Mercure Hotel aan de snelweg A2 in Den Bosch. Per 1 september verdwijnt de naam Mercure van de gevel en vanaf die tijd gaat het hotel verder als Fletcher Hotel Den Bosch.
Dat heeft het bedrijf gisteren bekendgemaakt.

*Facelift*
De overname van Mercure Rosmalen door Fletcher Hotels is inmiddels door de ondernemingsraden goedgekeurd en heeft voor het personeel geen nadelige gevolgen, de werknemers gaan allemaal over naar de nieuwe werkgever. Gezien de geplande investeringen en uitbreiding wordt er zelfs een toename van het aantal arbeidsplaatsen verwacht. Het hotel in Rosmalen heeft momenteel 82 kamers, 15 zalen, een restaurant, bar en terrassen. Het huidige hotelgebouw zal binnenkort een facelift krijgen. Mogelijk wordt het aantal kamers uitgebreid.

*Fletcher Hotels*
Het Nederlandse hotelbedrijf Fletcher Hotels heeft momenteel 63 hotels in eigendom en is sterk groeiende. Onlangs werd het hotelbedrijf voor het derde achtereenvolgende jaar verkozen tot “Populairste Hotelketen van Nederland" door Zoover en is het hotel in Den Bosch de 63e vestiging voor de keten. Er zijn zo’n 2400 mensen werkzaam bij Fletcher Hotels.

"Lees meer over Fletcher Hotels":http://www.hospitality-management.nl/?q=fletcher+hotels&x=zoeken

~Christel Tuin~

Overig nieuws